ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plastični kirurg upuco glumicu pa se ubio

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Plastični kirurg upuco glumicu pa se ubio  - Page 4 Empty Re: Plastični kirurg upuco glumicu pa se ubio

Post by dzango 8/9/2017, 16:32

marcellus wrote:ko je taj političar s kojim mu je ova plastičnjača nabijala rogove, jel se zna?
Ti si izgleda isplanirao transfer sa Dnevno.hr na Informer.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Plastični kirurg upuco glumicu pa se ubio  - Page 4 Empty Re: Plastični kirurg upuco glumicu pa se ubio

Post by Guest 8/9/2017, 17:07

maggie13 wrote:
Braća wrote:jedino mi je bilo zao za ksendzu. kakva je to riba bila, boze dragi. kada sam je prvi put uzivo video, ostao sam bez teksta, tesko da bih i svoje ime i prezime mogao da izgovorim...
Sto je s Crnogorcem?
Kad ce vani?

Crnogorac je isto sebi presudio...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 8/9/2017, 17:08

Braća wrote:
maggie13 wrote:
Braća wrote:jedino mi je bilo zao za ksendzu. kakva je to riba bila, boze dragi. kada sam je prvi put uziS4vo video, ostao sam bez teksta, tesko da bih i svoje ime i prezime mogao da izgovorim...
Sto je s Crnogorcem?
Kad ce vani?

Crnogorac je isto sebi presudio...
Da, tako je. Sad sam se sjetila
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2017, 17:15

A raspop miraš mu drži opelo, iako crkva ne drži opelo samoubicama... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 8/9/2017, 17:23

Moraju se i crkve modernizirat..izgubise sve vjernike

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2017, 18:37

Braća wrote:jedino mi je bilo zao za ksendzu. kakva je to riba bila, boze dragi. kada sam je prvi put uzivo video, ostao sam bez teksta, tesko da bih i svoje ime i prezime mogao da izgovorim...
tko je ksendza?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 9/9/2017, 13:43

~Little Djokica : Dzukela. Otac mu bio pristojan čovek, tvrdoglav i ograničen na žalost. Sin, razmaženo derište koje nije želelo da razume da se svet ne vrti oko njega.
A što se tiče njegovog "naučnog" rada, lako se da proveriti, da osim jednog koautorstva (u radu obj.u Vojnosanitetskom pregledu, časopisu koji izdaje VMA) , nema ni jedan jedini objavljeni rad u bilo kojem časopisu indeksiranom na Pubmedu. Skupi

2017-09-09 08:50 | Rejting: 83%
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 9/9/2017, 13:45

~Dr LS ka ~Nisi normalan: Znam ga iz studentskih dana. Dobar? O mrtvima sve najbolje, ali s merom. Dobar, svakako nije bio. Na fakultetu povučen, iskompleksiran, gotovo introvertan. Zato se setio kasnije kada je došao do novca da je "frajer". Dobar čovek koji je napustio ženu i decu jer je "voleo žene"? Skoro da ne mogu da povežem te dve stvari. Ne ponašamo se svi kao mufloni u rasplodnom periodu pa naskačemo na sve što nam se učini dopadljivo. Njegovu stručnost mogu da komentarišem, ali ne želim. To sada nema nekog smisla. Ipak, sve škole koje čovek završi, sav novac koji stekne, sve titule koje stekne se ne mogu dovesti u vezu sa tim kakav je ko čovek. To se dobija karakterom, kućnim vaspitanjem i kasnije prihvaćenim normama ponašanja. Dobar čovek koji je napustio ženu, majku svoje dece, da bi se vezao za dvadeset godina mlađu glumicu koju je pokušao da ubije, a onda (hrabro se suočivši sa posledicama onoga što je učinio) puca sebi u glavu? Žao mi je svakoga ko je skončao svoj život, jer mi je životna misija da smrt odložim ili sprečim, ali nemojte molim Vas pričati o dobroti. Ovde je NEMA! Žao mi je njegove dece. Biće dok su živi obeleženi njegovim zločinom prema drugima i prema sebi. Jedino njih mi je žao, što će morati da se suočavaju sa tim.  Skupi

2017-09-09 11:16 | Rejting: 90%
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 9/9/2017, 14:31

Serbinho-3 wrote:~Dr LS ka ~Nisi normalan: Znam ga iz studentskih dana. Dobar? O mrtvima sve najbolje, ali s merom. Dobar, svakako nije bio. Na fakultetu povučen, iskompleksiran, gotovo introvertan. Zato se setio kasnije kada je došao do novca da je "frajer". Dobar čovek koji je napustio ženu i decu jer je "voleo žene"? Skoro da ne mogu da povežem te dve stvari. Ne ponašamo se svi kao mufloni u rasplodnom periodu pa naskačemo na sve što nam se učini dopadljivo. Njegovu stručnost mogu da komentarišem, ali ne želim. To sada nema nekog smisla. Ipak, sve škole koje čovek završi, sav novac koji stekne, sve titule koje stekne se ne mogu dovesti u vezu sa tim kakav je ko čovek. To se dobija karakterom, kućnim vaspitanjem i kasnije prihvaćenim normama ponašanja. Dobar čovek koji je napustio ženu, majku svoje dece, da bi se vezao za dvadeset godina mlađu glumicu koju je pokušao da ubije, a onda (hrabro se suočivši sa posledicama onoga što je učinio) puca sebi u glavu? Žao mi je svakoga ko je skončao svoj život, jer mi je životna misija da smrt odložim ili sprečim, ali nemojte molim Vas pričati o dobroti. Ovde je NEMA! Žao mi je njegove dece. Biće dok su živi obeleženi njegovim zločinom prema drugima i prema sebi. Jedino njih mi je žao, što će morati da se suočavaju sa tim.  Skupi

2017-09-09 11:16 | Rejting: 90%

cale i keva mu takodje bili lekari,
pisu, cale je bio nacelnik kardiologije ili pulmologije ( vma)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics