Europski sud upravo je odbacio tužbe Mađarske i Slovačke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Europski sud upravo je odbacio tužbe Mađarske i Slovačke
dobro,kad vam vasa premijerka bude rekla da se naguzite i primite Kozoebe,i to ce te poslusati...tko kog treba sluziti premijer naroda,ili narod premijera...kod vas nes podosta naopacke..dignite glas,pobunite se,kad kozojebi pocnu otvoreno pristizati,onda bude kasno,necete smjeti niti zucnuti..ono govor mrznje,pičke materine...Regoč wrote:Na čemu se temelji odluka? Na diktaturi? I mi, da nam nije premijer Merkeličina pudlica, odbili bismo sve te što nam Švabčad "vraća". Nismo ih mi zvali, njek ih izdržava tko im je rekal da dođu.
Guest- Guest
reg,zar bi ti bil nehuman prema toj jadnoj kozojepskoj populaciji???Regoč wrote:Njemački sud je presudil da ih ne smiju vraćati u Grčku jer su tamo nehumani uvjeti. To je put kako ih se i mi možemo riešiti.asilovski wrote:Neće biti važna cijena rada nego će "izbjeglice" biti tak dočekane da će zaželjeti da nikad nisu došleThe Klaw wrote:
jednostavno ne možeš siliti države da nešto rade, mislim možda i možeš..
ali u konačnici ne možeš siliti imigrante da ostanu u Mađarskoj primjerice, vidjet će koja je cijena rada i u kakvom su okruženju, i opet će zgibati za Austriju-Njemačku, ne možeš ih prisilno zadržati, gdje je sloboda kretanja?
Guest- Guest
Kinezi kupli Grke, a ovi iz Eu jebz Mađare i Slovake jer je baba zvala one koje nije trebala. Ode Eu.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Regoč wrote:Ne sjećam se da je Milanović rekal "dođite". Čovjek ih je liepo poslal onima koji su ih zvali. A ako misliš na Merkeličinu pudlicu, da, on je kriv što nam ih utrpavaju.Eva_ wrote:Pa naši političari koji dijele stavove EURegoč wrote:Kakvoj ravnopravnosti? Tko ih je zval, njek ih udomi! Što mi imamo s tim?Eva_ wrote:Na ravnopravnosti članstva. Članstvo u EU i NATU ima svoju cijenu.Regoč wrote:Na čemu se temelji odluka? Na diktaturi? I mi, da nam nije premijer Merkeličina pudlica, odbili bismo sve te što nam Švabčad "vraća". Nismo ih mi zvali, njek ih izdržava tko im je rekal da dođu.
kad deloziraju plocu hoce li tvoja upisna nestati kao da je nikada nije bilo te rekli smo da nismo a) oli ce postati relikt proslosti b)
to bi da te pitam , kolega @regy
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pošumljavanje otokah ljeti, čišćenje sniega zimi. I mi to radimo, zašto ne bi i oni?pismejker wrote:reg,zar bi ti bil nehuman prema toj jadnoj kozojepskoj populaciji???Regoč wrote:Njemački sud je presudil da ih ne smiju vraćati u Grčku jer su tamo nehumani uvjeti. To je put kako ih se i mi možemo riešiti.asilovski wrote:Neće biti važna cijena rada nego će "izbjeglice" biti tak dočekane da će zaželjeti da nikad nisu došleThe Klaw wrote:
jednostavno ne možeš siliti države da nešto rade, mislim možda i možeš..
ali u konačnici ne možeš siliti imigrante da ostanu u Mađarskoj primjerice, vidjet će koja je cijena rada i u kakvom su okruženju, i opet će zgibati za Austriju-Njemačku, ne možeš ih prisilno zadržati, gdje je sloboda kretanja?
Ostaje dok ne bude nova tema koju ću podržati. Kao i svi prethodni potpisi.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ne sjećam se da je Milanović rekal "dođite". Čovjek ih je liepo poslal onima koji su ih zvali. A ako misliš na Merkeličinu pudlicu, da, on je kriv što nam ih utrpavaju.Eva_ wrote:Pa naši političari koji dijele stavove EURegoč wrote:Kakvoj ravnopravnosti? Tko ih je zval, njek ih udomi! Što mi imamo s tim?Eva_ wrote:
Na ravnopravnosti članstva. Članstvo u EU i NATU ima svoju cijenu.
kad deloziraju plocu hoce li tvoja upisna nestati kao da je nikada nije bilo te rekli smo da nismo a) oli ce postati relikt proslosti b)
to bi da te pitam , kolega @regy
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Europski liberali traže isključenje mađarske iz Europskog vijeća
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» "Za pet godina, bićemo na nivou razvoja Češke ili Slovačke, Poljske"
» Cekaju li Senfa masovne tuzbe?
» Kreću masovne tužbe pripadnika HVO-a?
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» "Za pet godina, bićemo na nivou razvoja Češke ili Slovačke, Poljske"
» Cekaju li Senfa masovne tuzbe?
» Kreću masovne tužbe pripadnika HVO-a?