Kurvicki
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Kurvicki
Hahaha tocno sam znao sta ces napisat, a vidim
Cekam arsenal fan tv da se jave kako nisu nikog potpisali a sve prodali
Cekam i sa te strane kmecanje
Ali ajde, dobice bosanci sutra mec kvalifikacija za kvalifikacije ep prvenstva u strelicavstvu U16 godina
I onda ce opet gorit, "ko kaze nema bosne"
Cekam arsenal fan tv da se jave kako nisu nikog potpisali a sve prodali
Cekam i sa te strane kmecanje
Ali ajde, dobice bosanci sutra mec kvalifikacija za kvalifikacije ep prvenstva u strelicavstvu U16 godina
I onda ce opet gorit, "ko kaze nema bosne"
nowitzki-
2014-04-27
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
jel drugi iz grupe igraju dodatna? šta bi dao za još jednom portugal bosna to mi je jedan od najdražih parova
Ne igra.Braća wrote:najgori drugi mislim da ne igra baraz...
Btw g.o.a.t. pokraden u urugvaju ,perezova mašinerija opet udara.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ponovo ne moze sa neznalicama poput di cmarie, aguera, mascherana i ostalih klosara, dok SIN mora da igra sa najvecim svetskim asovima poput andre silve, quaresme, moutinha i ostalih zivotinja...
Guest- Guest
Prekjucer sam pogledao dokumentarac "Dont take me home" o reprezentaciji walesa i njihovog puta do polufinala eura, pa kako je kriscijano zabio onaj gol u polifinalu skocio tristo metara u zrak ko majkl djordan u space jamu na zavrsnom zakucavanju.....
nowitzki-
2014-04-27
Cmarpew ima amneziju od finala lige prvaka, ne krivim ga, imo bi i ja da je bilo suprotno
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Prekjucer sam pogledao dokumentarac "Dont take me home" o reprezentaciji walesa i njihovog puta do polufinala eura, pa kako je kriscijano zabio onaj gol u polifinalu skocio tristo metara u zrak ko majkl djordan u space jamu na zavrsnom zakucavanju.....
postoji jedna zajednicka tacka njih dvojice-obojica su najveci svih vremena u svojim sportovima...
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1