Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
...uglavnom...po bakiru izgleda svi lazu...makar mu mahali dokazima pred nosom...umjesto da kao ozbiljan politicar pobrine se da sprijeci to..on međunarodne celnike naziva lazljivcima i oni koji hoce da ruse bosne...dok istovremeno gle cuda sipa uhapsila vehabije koji regrutuju 'mlade snage za isil i al qaidu'...i on i dalje vergla da to nije istina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pederska tema sa pederima kao akterima.
Nije da nemaju zašto...pizzon wrote:Eroo wrote:Jebem tebe i Haag.Sora wrote:A jesi ga obranio.Eroo wrote:Ja vjerujem jedino onome šta kaže Dodik...on barem kaže ono šta misli.
Bakir je osvjedočeni radikalni islamist, za što postoje podaci u UN i CIA izvještajima.
Uostalom ni ne skriva on to baš previše...
Mislim,Tuđmana.
Pratiti malo vise Haag . Ok?
(ništa seksualno)
tebi hag odgovara samo kad yebe srbe
Ali ovi, jebate, nakon 11 genocida (autor efendija Cerić), od 42 % stigli do 50%.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
kad ste bili nesposobni samostalno voditi i jedan jebeni logor... brukepizzon wrote:Jedna je pitanje kocentracijskog logora Jasenovac koji je bio jedini takav logor kojeg nisu držali Nemci.
tu je jedino u pravu 100%
to je ujedno i pojasnjenje norki i svima koji pokusavaju
da stave znak jednakosti izmedju ndh i okupirane srbije,
i drugih okupiranih zemalja.
ja bih ga dopunio, ne samo jasenovac, vec i svi ostali logori
smrti, pag, gradiska, kao i mnoge jame po kamenjarima
hrvatske i bih.
Cvijeće opet naguzilo Hrvate. Samo, da nije bilo HVa mujage bi danas pričale srpski, ono malo šta njih koje Srbi nebi poslali u ahiret.
catabbath wrote:Cvijeće opet naguzilo Hrvate. Samo, da nije bilo HVa mujage bi danas pričale srpski, ono malo šta njih koje Srbi nebi poslali u ahiret.
pomozi sirotu na svoju sramotu...
realno mislim bez obzira na bakirove bajke...da mu je miroslav tuđman svojom(iz tko zna kojih razloga) netakticnoscu dao municiju u ruke.....navodno se istarzuje uloga his-a u bosni u periodu rata između hrvata i bosnjaka...a tad na celu his-a bio je miro tuđman
2015-09-08
Poturica Bakir sam javno govori ono kaj misli i poturica aka Rvat Haso.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Btw, danas im je Kurban bajram.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
haag nakon ovoga mora pod hitno oslobodit srbiju svake sumnje da nije spriječila genocid u beha, da nije provela agresiju na rh u međunarodnom sukobu i svašta nešto....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
...uglavnom..spremite cakije,teljeze...nesto opasno se valja ovim prostorima
2015-09-08
Tužba i suđenje u Haagu nije od jučer dopodne. Ogradit žilet žicom, oni moji doli će potrpit i podnijeti i to...vuksadinare wrote:realno mislim bez obzira na bakirove bajke...da mu je miroslav tuđman svojom(iz tko zna kojih razloga) netakticnoscu dao municiju u ruke.....navodno se istarzuje uloga his-a u bosni u periodu rata između hrvata i bosnjaka...a tad na celu his-a bio je miro tuđman
2016-07-22
svejedno....zeman i kurc mogu lupati po bakiru i muslimanima jer ih boli kurac i sto im moze jedan bakir...ali miro tuđman je trebao biti takticniji sa izjavom...ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...predmjevam da je tako rekao zbog nervoze...inace on zna biti takticniji u izjavama..Eroo wrote:Tužba i suđenje u Haagu nije od jučer dopodne. Ogradit žilet žicom, oni moji doli će potrpit i podnijeti i to...vuksadinare wrote:realno mislim bez obzira na bakirove bajke...da mu je miroslav tuđman svojom(iz tko zna kojih razloga) netakticnoscu dao municiju u ruke.....navodno se istarzuje uloga his-a u bosni u periodu rata između hrvata i bosnjaka...a tad na celu his-a bio je miro tuđman
2015-09-08
Bizantinci tvoju "taktičnost" razumiju kao slabost.vuksadinare wrote:svejedno....zeman i kurc mogu lupati po bakiru i muslimanima jer ih boli kurac i sto im moze jedan bakir...ali miro tuđman je trebao biti takticniji sa izjavom...ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...predmjevam da je tako rekao zbog nervoze...inace on zna biti takticniji u izjavama..Eroo wrote:Tužba i suđenje u Haagu nije od jučer dopodne. Ogradit žilet žicom, oni moji doli će potrpit i podnijeti i to...vuksadinare wrote:realno mislim bez obzira na bakirove bajke...da mu je miroslav tuđman svojom(iz tko zna kojih razloga) netakticnoscu dao municiju u ruke.....navodno se istarzuje uloga his-a u bosni u periodu rata između hrvata i bosnjaka...a tad na celu his-a bio je miro tuđman
Bakir je nervozan zbog drugi stvari...plan se mu urušava iz dana u dan.
2016-07-22
vuksadinare wrote:
ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...
Tko šmirgla tužitelje. Bitno je sudsko vijeće.
Guest- Guest
pusti bakira on je glup....zato ga prcaju kurc i zeman..ali njihovi drzavljani nisu u hagu i njihova se rijec nece vagati kao recimo miroslava tuđmana sina od franje tuđmana zbog cije se navopdne politike sudi sestorki u hagu...ne sumnjam da su tuzitelji u hagu vec predbiljezili izjavu mire tuđmana i da ce ih pokusati ukomponirati u svoju tuzbu kao nastavak politike franje tuđmana...Eroo wrote:Bizantinci tvoju "taktičnost" razumiju kao slabost.vuksadinare wrote:svejedno....zeman i kurc mogu lupati po bakiru i muslimanima jer ih boli kurac i sto im moze jedan bakir...ali miro tuđman je trebao biti takticniji sa izjavom...ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...predmjevam da je tako rekao zbog nervoze...inace on zna biti takticniji u izjavama..Eroo wrote:Tužba i suđenje u Haagu nije od jučer dopodne. Ogradit žilet žicom, oni moji doli će potrpit i podnijeti i to...vuksadinare wrote:realno mislim bez obzira na bakirove bajke...da mu je miroslav tuđman svojom(iz tko zna kojih razloga) netakticnoscu dao municiju u ruke.....navodno se istarzuje uloga his-a u bosni u periodu rata između hrvata i bosnjaka...a tad na celu his-a bio je miro tuđman
2015-09-08
svejedno...i sudsko vijece cita i cuje..i samim time sklapa kockice u glavi..ovo ej po meni bila nesmotrena izjava miroslava tuđmana u nezgodno vrijeme...netom price citanja drugostupanjske presude...cemu je to uzrok..ne znam..predmjevam nervozi mozda vjerojatno tuđman nesto zna u svezi presude...ili je doznao..inace se mjesecima nije javljao..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:
ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...
Tko šmirgla tužitelje. Bitno je sudsko vijeće.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
svejedno...i sudsko vijece cita i cuje..i samim time sklapa kockice u glavi..ovo ej po meni bila nesmotrena izjava miroslava tuđmana u nezgodno vrijeme...netom price citanja drugostupanjske presude...cemu je to uzrok..ne znam..predmjevam nervozi mozda vjerojatno tuđman nesto zna u svezi presude...ili je doznao..inace se mjesecima nije javljao..
Jako si naivan ako misliš da sudsko vijeće nije donijelo odluku. Čeka se samo skora objava. Ne bi me iznenadilo da ju Tuđman već zna pa da je zato izašao sa ovakvim izjavama. Ipak je on kao vrhunski stručnjak informacijskih znanosti i bivši prvi čovjek obavještajne zajednice u Hrvatskoj dobro upućen kako doći do takvih informacija.
Guest- Guest
Varaš se ako misliš da je to slučajno...vuksadinare wrote:pusti bakira on je glup....zato ga prcaju kurc i zeman..ali njihovi drzavljani nisu u hagu i njihova se rijec nece vagati kao recimo miroslava tuđmana sina od franje tuđmana zbog cije se navopdne politike sudi sestorki u hagu...ne sumnjam da su tuzitelji u hagu vec predbiljezili izjavu mire tuđmana i da ce ih pokusati ukomponirati u svoju tuzbu kao nastavak politike franje tuđmana...Eroo wrote:Bizantinci tvoju "taktičnost" razumiju kao slabost.vuksadinare wrote:svejedno....zeman i kurc mogu lupati po bakiru i muslimanima jer ih boli kurac i sto im moze jedan bakir...ali miro tuđman je trebao biti takticniji sa izjavom...ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...predmjevam da je tako rekao zbog nervoze...inace on zna biti takticniji u izjavama..Eroo wrote:Tužba i suđenje u Haagu nije od jučer dopodne. Ogradit žilet žicom, oni moji doli će potrpit i podnijeti i to...vuksadinare wrote:realno mislim bez obzira na bakirove bajke...da mu je miroslav tuđman svojom(iz tko zna kojih razloga) netakticnoscu dao municiju u ruke.....navodno se istarzuje uloga his-a u bosni u periodu rata između hrvata i bosnjaka...a tad na celu his-a bio je miro tuđman
2016-07-22
u politici nije nista slucajno......samo sigurno ce se dvojako tumaciti izjave kurca,zemana i miroslava tuđmana..jer je ovaj potonji bio na jedan nacin umjesan u sukobe u bosne...i vecina bi logicki zakljucila da miro tuđman ovakvim izjavama stiti sebe i oca...od neceg...sto i zakljucuje...a zemanove i kurcove izjave ce se objasniti kao jedna vrst antislamskih izjava na globalnoj razini..Eroo wrote:Varaš se ako misliš da je to slučajno...vuksadinare wrote:pusti bakira on je glup....zato ga prcaju kurc i zeman..ali njihovi drzavljani nisu u hagu i njihova se rijec nece vagati kao recimo miroslava tuđmana sina od franje tuđmana zbog cije se navopdne politike sudi sestorki u hagu...ne sumnjam da su tuzitelji u hagu vec predbiljezili izjavu mire tuđmana i da ce ih pokusati ukomponirati u svoju tuzbu kao nastavak politike franje tuđmana...Eroo wrote:Bizantinci tvoju "taktičnost" razumiju kao slabost.vuksadinare wrote:svejedno....zeman i kurc mogu lupati po bakiru i muslimanima jer ih boli kurac i sto im moze jedan bakir...ali miro tuđman je trebao biti takticniji sa izjavom...ovako daje municiju u ruke ne samo bakirtu nego i tuzetiljima u hagu...predmjevam da je tako rekao zbog nervoze...inace on zna biti takticniji u izjavama..Eroo wrote:
Tužba i suđenje u Haagu nije od jučer dopodne. Ogradit žilet žicom, oni moji doli će potrpit i podnijeti i to...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a zemanove i kurcove izjave ce se objasniti kao jedna vrst antislamskih izjava na globalnoj razini..
Bitno je da ne mogu utjecati na sudsko vijeće, jer je odluka ionako već donesena. Sve ostalo je trlababalan.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu
» Muslimanski udruženi zločinački poduhvat(UZP) i grafični prikaz izvršenih zločina nad Hrvatima
» Petir optužila Jakovinu za zlouporabu položaja i zločinački poduhvat
» PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 11 BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BiH Tereti ih se za udruženi zločinački pothvat i masakr u selu kod Sarajeva
» BBB predvodio nezapamćeno iživljavanje nad mladićem u Remetincu
» Muslimanski udruženi zločinački poduhvat(UZP) i grafični prikaz izvršenih zločina nad Hrvatima
» Petir optužila Jakovinu za zlouporabu položaja i zločinački poduhvat
» PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 11 BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BiH Tereti ih se za udruženi zločinački pothvat i masakr u selu kod Sarajeva
» BBB predvodio nezapamćeno iživljavanje nad mladićem u Remetincu
Page 2 of 3