Prijelomna vijest: VLADA PODIŽE CIJENU STRUJE
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prijelomna vijest: VLADA PODIŽE CIJENU STRUJE
hehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
tja...dakle,prvo strujom i rukom pokrece zamasnjak...kad se uhvati zaletspoji veci generator na manji i ovaj s truju samo da odrzavava vrtnju zamasnjakakad se zalaufa,iskluci struju iz mreze i ovo ide u krug..čardaklija wrote:pismejker wrote:tko ono reko da su Pakše glupi???
dva motora,jedan jaci,drugi slabiji,zamasnjak ..i to je to...sve ostal ona ....
briljantno a jednostacvno..lik nudi i svoj kontakt...
znači napravio je Perpetuum mobile?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Perpetuum_mobile
Guest- Guest
manji motor uzima samo nes malo struje od generatora da odrzi vrtnju zamasnjaka,a ostatak moze u potrosnju....perpetuum mobile,nije,trosi se struja,ali puno manje,nego sto bi se trosilo iz mreze..
Guest- Guest
Trajnu i besplatnu...Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
red wolf-
2016-02-10
jebeno jednostavno izgleda,ali sam oizgleda..sve je tu proracunato u picinu dlaku,i promjer i masa zamasnjaka,snaga generatora i pomocnog motora.,ma i najmanja picaboca..
Guest- Guest
pogleda jprvo video,,zanimljivo je..Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
Guest- Guest
Sve je energija moj prijatelju...pismejker wrote:jebeno jednostavno izgleda,ali sam oizgleda..sve je tu proracunato u picinu dlaku,i promjer i masa zamasnjaka,snaga generatora i pomocnog motora.,ma i najmanja picaboca..
red wolf-
2016-02-10
naravno..red wolf wrote:Sve je energija moj prijatelju...pismejker wrote:jebeno jednostavno izgleda,ali sam oizgleda..sve je tu proracunato u picinu dlaku,i promjer i masa zamasnjaka,snaga generatora i pomocnog motora.,ma i najmanja picaboca..
Guest- Guest
besplatne nema...uvijek postoje troškovi održavanja, ako ništa drugo ;))red wolf wrote:Trajnu i besplatnu...Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
Guest- Guest
Besplatno može biti sve...To da vam naplaćuju, to su vam nametnuli...Sjebali su vam um...Noor wrote:besplatne nema...uvijek postoje troškovi održavanja, ako ništa drugo ;))red wolf wrote:Trajnu i besplatnu...Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
red wolf-
2016-02-10
koji? ne vidim linkpismejker wrote:pogleda jprvo video,,zanimljivo je..Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
Guest- Guest
tja..jednom godisnje ili dvaput rastavis motor i generator,promjenis lezajeve,podmazes ih tot mascu i nastavi..Noor wrote:besplatne nema...uvijek postoje troškovi održavanja, ako ništa drugo ;))red wolf wrote:Trajnu i besplatnu...Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
Guest- Guest
imas na drugoj stranici direktni video sa jutuba..Noor wrote:koji? ne vidim linkpismejker wrote:pogleda jprvo video,,zanimljivo je..Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
Guest- Guest
pismejker wrote:manji motor uzima samo nes malo struje od generatora da odrzi vrtnju zamasnjaka,a ostatak moze u potrosnju....perpetuum mobile,nije,trosi se struja,ali puno manje,nego sto bi se trosilo iz mreze..
motor vrti zamašnjak
zamašnjak vrti generator struje
generator proizvodi stuju za motor koji vrti zamašnjak
znači da se mogu tako vrtiti u beskonačnost
+ generator proizvodi još višak struje kojim se može pogoniti klima uređaj
mislim da ti je to klasični perpetuum mobile
čim sam vidio da kratko spaja žice na generatoru da bi iskrenjem pokazao kako ima struje znao sam da tu nešto ne valja
Last edited by čardaklija on 30/8/2017, 23:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
A..našla sam :)pismejker wrote:imas na drugoj stranici direktni video sa jutuba..Noor wrote:koji? ne vidim linkpismejker wrote:pogleda jprvo video,,zanimljivo je..Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
Guest- Guest
Noor wrote:hehe, a kakvu to toplu vodu vi tražite?
ti se razumiješ u cijevi
svecu treba izračunat koliko pada tlak na 10 metara visinske razlike u glatkoj cijevi promjera 11 fi
treba mu da napravi mini elektranu na rijeci, tj. da zna koliko treba biti veći protok zbog gubitaka od trenja
ukupna duljina cijevi 5m
Guest- Guest
pa pokazajo je da nem napona u njima posto generator ne radi..ne valja,bogati,pa lika bi lincovali,da je zajebo nekog.,a daje sve podatke na netu...čardaklija wrote:pismejker wrote:manji motor uzima samo nes malo struje od generatora da odrzi vrtnju zamasnjaka,a ostatak moze u potrosnju....perpetuum mobile,nije,trosi se struja,ali puno manje,nego sto bi se trosilo iz mreze..
kotor vrti zamašnjak
zamašnjak vrti generator struje
generator proizvodi stuju za motor koji vrti zamašnjak
znači da se mogu tako vrtiti u beskonačnost
+ generator proizvodi još višak struje kojim se može pogoniti klima uređaj
mislim da ti je to klasični perpetuum mobile
čim sam vidio da kratko spaja žice na generatoru da bi iskrenjem pokazao kako ima struje znao sam da tu nešto ne valja
Guest- Guest
samo kazem da je jebeni proracun u pitanju,prejebena matematika...ovako u videu sve izgleda kao na buvljoj pijaci..u drugo sobi se kladim da ima servere i kompjutere...
Pakše tu rulaju i najbolji su ,pored indijaca..
Pakše tu rulaju i najbolji su ,pored indijaca..
Guest- Guest
nis,najbolje naruciti da lik odradi...razbijati sad glavu matematikom,nema teorije..za to je on placen...keširati i amen..ovo sve stane u auto..
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prijelomna vijest
» PRIJELOMNA VIJEST: Teroristički napad u Parizu
» PRIJELOMNA VIJEST:stiže 95% učinkovito cjepivo
» PRIJELOMNA VIJEST: moratorij od šest mjeseci na uvođenje novog poreza na gorivo
» Prijelomna vijest: U INFORMER-u danas nema ni jedne vijesti o ustašama u Hrvatskoj
» PRIJELOMNA VIJEST: Teroristički napad u Parizu
» PRIJELOMNA VIJEST:stiže 95% učinkovito cjepivo
» PRIJELOMNA VIJEST: moratorij od šest mjeseci na uvođenje novog poreza na gorivo
» Prijelomna vijest: U INFORMER-u danas nema ni jedne vijesti o ustašama u Hrvatskoj
Page 3 of 4