GEJ SEKS LAVOVA: Mužjak prilazi drugom otpozadi i počinje akcija koja obara pravila prirode (FOTO) (VIDEO)
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: GEJ SEKS LAVOVA: Mužjak prilazi drugom otpozadi i počinje akcija koja obara pravila prirode (FOTO) (VIDEO)
samo kao najjednostavniji primjer.. dusa je samo bio-elektricitet...ljudski ego je stvorio dusu..melkior wrote:Ne trivijaliziraj...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...melkior wrote:Isus ti neće spasiti tijelo. Ne od mene.red wolf wrote:
Tiijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...To je rekao tvoj učitelj Isus...
Guest- Guest
Re: GEJ SEKS LAVOVA: Mužjak prilazi drugom otpozadi i počinje akcija koja obara pravila prirode (FOTO) (VIDEO)
da, zenama je cesto tako u trudnociNoor wrote:pa da, meni je miris kave smetao, odmah trk rigoleto :)prckov wrote:Noor wrote:Wolfi je u drugom stanju...sve mu smrdi
I mojoj je bilo
2014-04-19
Pa ne baš...Premda većina ljudi vjeruje da posjeduje dušu...Ne...pismejker wrote:samo kao najjednostavniji primjer.. dusa je samo bio-elektricitet...ljudski ego je stvorio dusu..melkior wrote:Ne trivijaliziraj...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...melkior wrote:
Isus ti neće spasiti tijelo. Ne od mene.
red wolf-
2016-02-10
tja,a zasto bih ja isao kroz usicu igle??meni dobro i ovdje... ja sam poseban,unikatan,bogomdan...red wolf wrote:Preteško je to za tebe, kao i za većinu ljudi na Zemlji...Zato je Isus rekao da će lakše deva kroz ušicu igle nego ljudi...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...melkior wrote:Isus ti neće spasiti tijelo. Ne od mene.red wolf wrote:
Tiijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...To je rekao tvoj učitelj Isus...
Guest- Guest
Znam...hehehehehehehehehehehepismejker wrote:tja,a zasto bih ja isao kroz usicu igle??meni dobro i ovdje... ja sam poseban,unikatan,bogomdan...red wolf wrote:Preteško je to za tebe, kao i za većinu ljudi na Zemlji...Zato je Isus rekao da će lakše deva kroz ušicu igle nego ljudi...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...melkior wrote:
red wolf-
2016-02-10
prckov wrote:opet voce
Guest- Guest
A da..zasto se opterecivati onim poslije...kad krepem krepem..i to je to..jednostavn ose ugasis u trenu i nema nis drugo i nista poslije..red wolf wrote:Znam...hehehehehehehehehehehepismejker wrote:tja,a zasto bih ja isao kroz usicu igle??meni dobro i ovdje... ja sam poseban,unikatan,bogomdan...red wolf wrote:Preteško je to za tebe, kao i za većinu ljudi na Zemlji...Zato je Isus rekao da će lakše deva kroz ušicu igle nego ljudi...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:
Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...
Guest- Guest
Ne, duša je "stvarni" entitet, ne produkt ega. Ego je nusprodukt uma, način na koji doživljavamo stvarnost i svoj položaj u odnosu na druge. Duh je bitan, a on predstavlja sinergiju uma i srca/emocija/vrijednosti koje doživljavamo kao opće, odnosno kao vlastite.pismejker wrote:samo kao najjednostavniji primjer.. dusa je samo bio-elektricitet...ljudski ego je stvorio dusu..melkior wrote:Ne trivijaliziraj...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...melkior wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da završimo temu...Biti ''gej'' je prirodno...Dakle, prihvatite to kao nešto sasvim normalno...Opiranje je znak da ste unutar sebe podijeljeni oko svojih osjećaja...Niste baš hetero sto posto...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
ezek ja navijam za tvoju vrstu al ne bi ulozio lovu na tebe u kladionici
2014-04-19
vjerujes doista u to?melkior wrote:Ne, duša je "stvarni" entitet, ne produkt ega. Ego je nusprodukt uma, način na koji doživljavamo stvarnost i svoj položaj u odnosu na druge. Duh je bitan, a on predstavlja sinergiju uma i srca/emocija/vrijednosti koje doživljavamo kao opće, odnosno kao vlastite.pismejker wrote:samo kao najjednostavniji primjer.. dusa je samo bio-elektricitet...ljudski ego je stvorio dusu..melkior wrote:Ne trivijaliziraj...pismejker wrote:ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...red wolf wrote:
Isus niti ne spašava tijelo...Spašava tvoj duh...Rekao ti je da tijelo ništa ne vrijedi...Duh je taj koji daje život...Ako ne vjeruješ meni, onda pročitaj Novi Zavjet pa ćeš znati što ti je tvoj učitelj rekao...
Guest- Guest
Tvoj izbor...pismejker wrote:A da..zasto se opterecivati onim poslije...kad krepem krepem..i to je to..jednostavn ose ugasis u trenu i nema nis drugo i nista poslije..red wolf wrote:Znam...hehehehehehehehehehehepismejker wrote:tja,a zasto bih ja isao kroz usicu igle??meni dobro i ovdje... ja sam poseban,unikatan,bogomdan...red wolf wrote:Preteško je to za tebe, kao i za većinu ljudi na Zemlji...Zato je Isus rekao da će lakše deva kroz ušicu igle nego ljudi...pismejker wrote:
ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...
red wolf-
2016-02-10
I gadenje je prirodnored wolf wrote:Da završimo temu...Biti ''gej'' je prirodno...Dakle, prihvatite to kao nešto sasvim normalno...Opiranje je znak da ste unutar sebe podijeljeni oko svojih osjećaja...Niste baš hetero sto posto...hehehehehehehehehehehehehe
opiranje gadenju je neprirodno
2014-04-19
Gađenje prirodnom i nije baš prirodno, zar ne?prckov wrote:I gadenje je prirodnored wolf wrote:Da završimo temu...Biti ''gej'' je prirodno...Dakle, prihvatite to kao nešto sasvim normalno...Opiranje je znak da ste unutar sebe podijeljeni oko svojih osjećaja...Niste baš hetero sto posto...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
ne izbor..neminovnost..jesi ikad imao neku tezu operaciju ,za koju je bila potrebna full anestezija..dakle full blackout?red wolf wrote:Tvoj izbor...pismejker wrote:A da..zasto se opterecivati onim poslije...kad krepem krepem..i to je to..jednostavn ose ugasis u trenu i nema nis drugo i nista poslije..red wolf wrote:Znam...hehehehehehehehehehehepismejker wrote:tja,a zasto bih ja isao kroz usicu igle??meni dobro i ovdje... ja sam poseban,unikatan,bogomdan...red wolf wrote:
Preteško je to za tebe, kao i za većinu ljudi na Zemlji...Zato je Isus rekao da će lakše deva kroz ušicu igle nego ljudi...
Guest- Guest
Ako nešto ne vidiš, ne znači da ne postoji. Znači da moraš još učiti i/ili razviti posebna vlastita osjetila. Poraditi na intuiciji.pismejker wrote:vjerujes doista u to?melkior wrote:Ne, duša je "stvarni" entitet, ne produkt ega. Ego je nusprodukt uma, način na koji doživljavamo stvarnost i svoj položaj u odnosu na druge. Duh je bitan, a on predstavlja sinergiju uma i srca/emocija/vrijednosti koje doživljavamo kao opće, odnosno kao vlastite.pismejker wrote:samo kao najjednostavniji primjer.. dusa je samo bio-elektricitet...ljudski ego je stvorio dusu..melkior wrote:Ne trivijaliziraj...pismejker wrote:
ezeku...kako tijelo nis ne vrijedi...jebote,lezim a Rujka na meni mijesa bokovima,gledam taj sklad ljepote tijela i pokreta,zamamne butine dropim,klizim rukama do struka, i milujem breskvastu straznjicu...neprocijenjivo..I to Đizus negira kao nevrijedno.... bedaki jedni,obojica...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Tvoj izbor...Vrlo jednostavno...pismejker wrote:ne izbor..neminovnost..jesi ikad imao neku tezu operaciju ,za koju je bila potrebna full anestezija..dakle full blackout?red wolf wrote:Tvoj izbor...pismejker wrote:A da..zasto se opterecivati onim poslije...kad krepem krepem..i to je to..jednostavn ose ugasis u trenu i nema nis drugo i nista poslije..red wolf wrote:Znam...hehehehehehehehehehehepismejker wrote:
tja,a zasto bih ja isao kroz usicu igle??meni dobro i ovdje... ja sam poseban,unikatan,bogomdan...
red wolf-
2016-02-10
jest, I govno je prirodno pa se nasoj vrsti gadired wolf wrote:Gađenje prirodnom i nije baš prirodno, zar ne?prckov wrote:I gadenje je prirodnored wolf wrote:Da završimo temu...Biti ''gej'' je prirodno...Dakle, prihvatite to kao nešto sasvim normalno...Opiranje je znak da ste unutar sebe podijeljeni oko svojih osjećaja...Niste baš hetero sto posto...hehehehehehehehehehehehehe
ne znam za tvoju
2014-04-19
Od govana kao gnoja tvoja vrsta dobiva puno stvari iz zemlje koju jedeš, zar ne?prckov wrote:jest, I govno je prirodno pa se nasoj vrsti gadired wolf wrote:Gađenje prirodnom i nije baš prirodno, zar ne?prckov wrote:I gadenje je prirodnored wolf wrote:Da završimo temu...Biti ''gej'' je prirodno...Dakle, prihvatite to kao nešto sasvim normalno...Opiranje je znak da ste unutar sebe podijeljeni oko svojih osjećaja...Niste baš hetero sto posto...hehehehehehehehehehehehehe
ne znam za tvoju
red wolf-
2016-02-10
kake to veze ima sa gadenjemred wolf wrote:Od govana kao gnoja tvoja vrsta dobiva puno stvari iz zemlje koju jedeš, zar ne?prckov wrote:jest, I govno je prirodno pa se nasoj vrsti gadired wolf wrote:Gađenje prirodnom i nije baš prirodno, zar ne?prckov wrote:I gadenje je prirodnored wolf wrote:Da završimo temu...Biti ''gej'' je prirodno...Dakle, prihvatite to kao nešto sasvim normalno...Opiranje je znak da ste unutar sebe podijeljeni oko svojih osjećaja...Niste baš hetero sto posto...hehehehehehehehehehehehehe
ne znam za tvoju
jel ti mislis da gadenje ne postoji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» VIDEO, FOTO: I PUTIN SE SPUSTIO MEĐU VATRENE
» Ovo je prava Albanija, a ne ona koja se nalazi na Balkanu i za koju svi znaju (FOTO)
» Policija češlja carstvo Todorića i privodi FOTO/VIDEO
» Najmanje 13 mrtvih, ljudi živi goreli! (FOTO) (VIDEO)
» PAKAO NA ZEMLJI: PRIČA O GOLOM OTOKU (foto, video...)
» Ovo je prava Albanija, a ne ona koja se nalazi na Balkanu i za koju svi znaju (FOTO)
» Policija češlja carstvo Todorića i privodi FOTO/VIDEO
» Najmanje 13 mrtvih, ljudi živi goreli! (FOTO) (VIDEO)
» PAKAO NA ZEMLJI: PRIČA O GOLOM OTOKU (foto, video...)
Page 6 of 8