Jeza na autoputu prema Slavoniji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jeza na autoputu prema Slavoniji
Ako tko laže laže Index jer je ovo Vip a ja sam c/p slike sa dotičnog portala, drugo ne lažu jer tam prolazim često i daleko je najzapušteniji autoput u državi, iako mi nije jasno zašto ne daju u koncesiju zapuštene objekte jer bi tamo samo na turcima zaradili jako puno. Što se tiče Slavonike ona je posve prazna a što i ne čudi jer ne vodi nigdje a drugo ona je preskupa, ali no idemo dalje...Regoč wrote:Aso opet laže. Stavlja slike zatvorenih odmorišta, ona koje rade izgledaju kako i treba.
Prometa nema manje, nego su sada četiri vozne trake odvojene od naseljah pa se njima brže putuje i nema gužve kao na negdašnjoj magistralnoj cesti lažno zvanoj autoput.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Moraš mkalo otići u Zagreba da znaš kako je izvan, eo u Srbiji od Beograda do Niša jedno 5-6 ogromnih restoran odmarališta samo i isključivo za Turke kod nas ne možeš niti pištatveber wrote:ma aso sere.
s druge strane smanjene su koncesije jer po zakonu moraš imati određen broj odmarališta i benzinskih. a turci se natankiraju u srbiji ili čak u makedoniji i onda piče za hrvatsku. kod nas odspavaju u kabini i vozi dalje. stanu tek u austriji. svi im tegljači imaju duple rezervoare.
neki se natankiraju u turskoj i vrate se u tursku bez tankiranja.
zato hr, slo, aut i de brane ulaz šleperima s duplim tankovima. može imat dupli tank ali oba moraju biti prazna.
a, aco neka trkelja.
prema splitu je slično. svakih 40km tankstelle, a za split nema uopće plina. tek ispred maslenice. ja svog natankiram u zg i prebaci mi se na benzin par km prije tifona. ako ne jurcam onda mi izdrži
Kermit-
2014-04-17
heheheh baš praznočardak efendija wrote:pre par danaRoy_Bean wrote:Regoč wrote:Aso opet laže. Stavlja slike zatvorenih odmorišta, ona koje rade izgledaju kako i treba.
Prometa nema manje, nego su sada četiri vozne trake odvojene od naseljah pa se njima brže putuje i nema gužve kao na negdašnjoj magistralnoj cesti lažno zvanoj autoput.
dosta često prođem tim pravcem kad idem do frenda u djakovo i boldano je istina...
kofein stavio slike iz
bogojeva
aso tvrdio da tamo rvati spavaju kolika
je navala
slike pokazale prazan dućan
nigde nikoga među redovima
http://www.glas-slavonije.hr/335526/1/Slavonci-i-Baranjci-po-Vegetu-lijekove-i-cigarete-odlaze-u-Bogojevo
MEKA JEFTINE KUPNJE
[size=46]Slavonci i Baranjci po Vegetu, lijekove i cigarete odlaze u Bogojevo[/size]
1 / 1
https://www.vecernji.hr/vijesti/u-selo-bogojevo-hrvati-hrle-po-jeftiniju-hranu-1075849
U selo Bogojevo Hrvati hrle po jeftiniju hranu
Najčešći su kupci stanovnici istočne Hrvatske koji kažu da im smeta to što su mnogi hrvatski proizvodi povoljniji u Bogojevu nego kod nas
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Ribic:'Prema kome da budemo solidarni?Prema kapitalistima..'
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Užas na autoputu Beograd – Niš
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Ribic:'Prema kome da budemo solidarni?Prema kapitalistima..'
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Užas na autoputu Beograd – Niš
Page 3 of 3