ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vojni analitičar Tabak: Dok teče promet migranata, problema nema

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Vojni analitičar Tabak: Dok teče promet migranata, problema nema - Page 3 Empty Re: Vojni analitičar Tabak: Dok teče promet migranata, problema nema

Post by neva 20/9/2015, 13:41

asilovski wrote:zajebavam se bože moj, ironija i t d Vi Hrvati sa ironijiom niste baš na ti, al no naziv vojni analitičar se dobije da se ima neka važnost, ugled da bi se progurala neka priča, pogotovo naš neuki svijet voli titule pogotovo kad im objašnjavaju vanjski svijet, kao neka vrsta pripovjedača nepsimenima, osim toga tko bi ubio Višnara dovoljno je vidjeti njegov đemper da se razumije da lik nema pojma,, to jest nije imao pojma Basketball
I ja za*ebavam tebe usput, a baš ste vi ravničarski hunski depresivci i melankolici skloni utapanju u alkoholu pravi talenti za ironiju  :] :P

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Vojni analitičar Tabak: Dok teče promet migranata, problema nema - Page 3 Empty Re: Vojni analitičar Tabak: Dok teče promet migranata, problema nema

Post by Guest 20/9/2015, 13:52

RayMabus wrote:
asilovski wrote: osim toga kako se postaje vojni analitičar?
Pa waljda tako da puno knjiga pročitaš na tu temu i opčenito i stalno pratiš zbiwanja i relaćije na swijetu. Wojni analitićar nit je populuista niti nekakwi šaman. Samo ti je rekao šta je , koje su općije , šta bi bilo dobro i to je swe.
Samo dio svega..jako mali dio...Poznato ti je da su mnogi procitali puno knjiga,pa u reali nisu sposobni provesti dio prakticnih poteza..Tako i ovaj...usprkos mozda proucenim knjigama,nije sposoban gledati korak unaprijed,nego se samo tjesi situacijom gdje emigranti prolaze,i njemu je to,to,pišljiva jedna puzzla u ostalih 9999..poanta jest sto nije svjestan tih 9999 puzzli,nije svjestan,raznih i razlicitih nivoa interakcija pri ovolikim emigracijama,nije svjestan,vremenskog uticaja promjene balansa na svim drustvenim i inim nivoima.ukratko nije svjestan nicega..
Vojni aspekt zahtijeva ipak malo sofisticiraniji pristup..svako me je ovdje na forumu jasno da sami emigranti u ovbom nivou ,mogu u najgorem slucaju predstavljati sigurnosni rizik ne opasan po opstojnost drzave,no ono sto lik nije svjestan,da ovo brutalno krsenje granicnih zakona otvara Pandorinu kutiju,za kojom se mogu povesti,oni koji su iscrtali mape ISISA do Svabije..
U pocetku je ISIS bio samo nes kao Kuriozitet,koji se moze bez previse muke razbiti,i to doista jeste tako,ako se ukljuci snazna drzava sa snaznom vojskom..jasno je i ISIS-u da preko Turske nece moci,ali slanjem kroz emigrante i izbjeglice i svoje ljude u Europu,i gdje je vec njih 4000 u Europi,dakle,vec okrvavljenih i iskusnih fajtera,prije ili poslije ispiranjem mozdfa ce im se pridruzizi i prilican broj onih islamista koji su dosad jedino bili politicki aktivni u Europi,ili njihovi sljedbenici...
No ni to jojs nije opasnost za RH,ako se gleda trenutno vrijeme i pozicija,.radikalnom islamu je dovoljno da ceka,da se namnaza..kako su i neki njihovi celnici govorili..ne treba njima oruzje da bace Europu na koljena..vrijeme radi za njih...
treba samo da se izazove u pravom trenu smisljeni metez,zbomba par kljucnih objekata,panika odradi svoje,a americke kuce za procijenu boniteta ce u trenu svapske i francuske firme baciti na nivo Trasha,ekonomija se urusava,ljudi ostaju bez posla,politika gubi tlo pod nogama,drzava postaje nestabilna...i eto sranja usred Europe..
no,ovo je vec preveč za ovog "vojnog analiticara".. ma bude sve đast fajn... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 13:55

Swe u svemu Tabak je dobar vojni analitićar ....nevolim pametnjakoviće koji se bave nagađanjem nečega previše i razvijaju neke teorije zavjere nego ono da su sa obje noge na zemlji i realisti a Tabak to je. Sasvim dovoljno za odličnog vojnog analitićara.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 13:57

Budućnost nemože nitko predvijdjeti. To može samo Bog ili vremenski putnici koji dolaze iz budućnosti pa daju infoe.

I NITKO VIŠE.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 13:59

Longi,ja sam predvidio emigraciju i sirenje islama na Europu prije 6-7 godina bas na onom forumu..Stoš sad??? Basketball
nabijem na kikija tvog "vojnog analiticara"..prica sve sto moze bilo koji lik sa ulice "predvidjeti".. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 14:00

bogomdani wrote:Longi,ja sam predvidio emigraciju i sirenje islama na Europu prije 6-7 godina bas na onom forumu..Stoš sad??? Basketball
nabijem na kikija tvog "vojnog analiticara"..prica sve sto moze bilo koji lik sa ulice "predvidjeti".. :clown
BIlo bi jako razočarajuće da to NEPRIČA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 14:00

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:Longi,ja sam predvidio emigraciju i sirenje islama na Europu prije 6-7 godina bas na onom forumu..Stoš sad??? Basketball
BIlo bi jako razočarajuće da NE PRIČA.
ali nema pojma,ne razumije srz materije..populista koji se krije iza pretjeranog naslova..nis..prazno..vakuum prdež... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 20/9/2015, 14:01

A vidiš ja sam na istom onom forumu napisao što mi je rekao jedan bivši hrvatski obavještajac.

Da je SFRJ srušena samo zato kako bi se na njenim ruševinama stvorila islamska država (iako ona još nije bila zamišljena kao ova današnja IS) koju bi sačinjavali BIH,Kosovo,te dijelovi Sandžaka i Crne Gore.

Iako tada nisam u to vjerovao,danas sam čvrsto uvjeren da tu "ima nešto".
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 14:01

Ima pojma ....vezano uz svoju struku ....ako te zanima islamizacija poslušaš demografa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 14:02

albatros wrote:
A vidiš ja sam na istom onom forumu napisao što mi je rekao jedan bivši hrvatski obavještajac.

Da je SFRJ srušena samo zato kako bi se na njenim ruševinama stvorila islamska država (iako ona još nije bila zamišljena kao ova današnja IS) koju bi sačinjavali BIH,Kosovo,te dijelovi Sandžaka i Crne Gore.

Iako tada nisam u to vjerovao,danas sam čvrsto uvjeren da tu "ima nešto".
zanimljivo...i vrlo moguce..islam je uvijek smatrao Balkan,Spaniju,svojima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 14:03

Evropa će biti razvaljena ...emanicpacija satravena .... još jedan dobar izvor je ona druga strana koja vuće konce iza kulisa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 20/9/2015, 14:04

druga su sad vremena na balkan niko ne dolazi,odatle se samo odlazi,imigranti hoce gdje je bogato a ne gdje je bijeda

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 14:05

Winter is coming wrote:druga su sad vremena na balkan niko ne dolazi,odatle se samo odlazi,imigranti hoce gdje je bogato a ne gdje je bijeda
Koliko dugo su još ta vremena ?

Znaš li koliko ti je vremena ostalo još dok Balkan ne pukne na svom najosjetljivijem dijelu ( Makedonija ) ?

Last edited by RayMabus on 20/9/2015, 14:06; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 14:06

Winter is coming wrote:druga su sad vremena na balkan niko ne dolazi,odatle se samo odlazi,imigranti hoce gdje je bogato a ne gdje je bijeda
u nacelu da,ali kad im zatreba friske pićoke,opet buju uzeli na 500 godina Balkan.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 14:08

RayMabus wrote:Pa meni je Tabak saswim dobar wojni analitičar ...to šta wi mislite da je wojni analitičar nešto treće ....možda lik koji ima čarobni štapić sa kojim će riješiti swe probleme to je waša osobna razina swijesti i neznanja gdje wi nezante pojmowe : analitićar i wojni.
slazem se , realno je sagledao trenutno stanje i nije ulazio u blisku/daleku buducnost koja je nepredvidljiva te ovisi o dogovoru bogatih EU clanica...ako prodje milanoviceva taktika zasluzi hvalospjeve isto tako jednim potezom merkelica nas moze baciti u visegodisnju agoniju
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Winter is coming 20/9/2015, 14:09

Ko to? oni koje sad anglosaksonci podrzavaju? vidis da se odnos snaga mijenja,znas li prije Kosovskoj boja koja je bila bitka? na Marici,tu opet treba biti Srbija i na Skadru Kurdima dati svoje,Jermenima sta je od njih oteto a Bosfor i Dardanel to neka se dogovore Grci i Rusi

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 14:10

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Pa meni je Tabak saswim dobar wojni analitičar ...to šta wi mislite da je wojni analitičar nešto treće ....možda lik koji ima čarobni štapić sa kojim će riješiti swe probleme to je waša osobna razina swijesti i neznanja gdje wi nezante pojmowe : analitićar i wojni.
slazem se , realno je sagledao trenutno stanje i nije ulazio u blisku/daleku buducnost koja je nepredvidljiva te ovisi o dogovoru bogatih EU clanica...ako prodje milanoviceva taktika zasluzi hvalospjeve isto tako jednim potezom merkelica nas moze baciti u visegodisnju agoniju
Milanovićea taktika je prošla dijelomićno a šta se više trpa na zapad to je tamo desnica jaća ....al to je u budučnosti ....za sada dijelomićno to prolazi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 14:16

Vojni analitičar Tabak: Dok teče promet migranata, problema nema - Page 3 11880566_10200765563298581_121686089711012332_n

Nema problema, promet teče bez problema!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 14:33

"KAO DOBRI susjedi pokazali smo sposobnost da odgovorno upravljamo našim zemljama u kriznim situacijama. Zahvaljujem gospodinu Pinteru i mađarskoj vladi na brzoj reakciji i volji da zajedno riješimo ovaj problem", izjavio je Stefanović, prenosi B92. Njegov mađarski kolega dodao je da izvanredne situacije trebaju izvanredna rješenja te da je bio veliki pritisak na obje zemlje.
Jutros su Mađari otvorili granične prijelaze Horgoš1 i Horgoš 2, a na otvorenju su bili mađarski i srpski ministri unutarnjih poslova Nebojša Stefanovič i Šandor Pinter.
U problemu se vidi tko je pravi prijatelj, a ovdje smo svi bili u problemu i rješili smo ga kao prijatelji", izjavio je Pinter.
Na prijelaz Horgoš 2 upućivat će se izbjeglice, a na prijelazu Horgoš 1 prioritet će biti na olakšavanju robnog i putničkog prometa, javlja RTS.

evo novi moment a jos jucer se spremali zaratit 
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 20/9/2015, 14:53

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 14:54

debotoijusto wrote:"KAO DOBRI susjedi pokazali smo sposobnost da odgovorno upravljamo našim zemljama u kriznim situacijama. Zahvaljujem gospodinu Pinteru i mađarskoj vladi na brzoj reakciji i volji da zajedno riješimo ovaj problem", izjavio je Stefanović, prenosi B92. Njegov mađarski kolega dodao je da izvanredne situacije trebaju izvanredna rješenja te da je bio veliki pritisak na obje zemlje.
Jutros su Mađari otvorili granične prijelaze Horgoš1 i Horgoš 2, a na otvorenju su bili mađarski i srpski ministri unutarnjih poslova Nebojša Stefanovič i Šandor Pinter.
U problemu se vidi tko je pravi prijatelj, a ovdje smo svi bili u problemu i rješili smo ga kao prijatelji", izjavio je Pinter.
Na prijelaz Horgoš 2 upućivat će se izbjeglice, a na prijelazu Horgoš 1 prioritet će biti na olakšavanju robnog i putničkog prometa, javlja RTS.

evo novi moment a jos jucer se spremali zaratit 
Sad vec kad prolaze pored Horgoša,zapapriti svakom Khozoepu ljutu papriku rogu u guzicu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics