Italija: afrikanci brutalno silovali na plaži???
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Italija: afrikanci brutalno silovali na plaži???
yahh...tipicna balkanska jalnost.. i ogranicenost..čardak efendija wrote:pokazujem na tvojepismejker wrote:a tko tebi drma kavez M ?
šuplje priče
Guest- Guest
bitno da ti ne lažeš ko najvećipismejker wrote:yahh...tipicna balkanska jalnost.. i ogranicenost..čardak efendija wrote:pokazujem na tvojepismejker wrote:a tko tebi drma kavez M ?
šuplje priče
balkanac brate
hrabar si ti, al pusti budale...pismejker wrote:Po pitanja Arapa i nisu..kako rekoh,ako bude sranja,sami su si krivi...Noor wrote:ja sam mislila da je to "šutanje" samo figurativno..a ti stvarno al ok, ako provociraju, nemreš se pravit da ne vidišpismejker wrote:
Tja..sve je moguce...gle,ne nasutavam ja njih onako iz cista mira..ako mi ekipa omoguci moju rutu i ne blokira trasu,niti ne primjecujem ih,a ako se hoce pokazati bajama,pa gledaju i vide me,a ipak se razlepezaju,,onda ja ravno kroz sredinu..ili se razdvajaju ili dvojica lete kao cunjevi..
ako usru sami su si krivi...ako bi radi toga potegli nožeke,pa pojeli bi ih..
Niti ne razmisljam o sacekusama...sto bude bude,meni moja kama ćući u dzepu..
Ozbiljno sam zakuhao sa jednim Turcinom..e to je nesto..
opasne su to igrice..mogo bi ti i kraći kraj izvući, a što će onda Rujka
Turci,e to je potpuno drugi par rukava...takvi nece se ponizavati sacekusama nego pravo u glavu...
usao u straseban i vidim lik turcin,siltaca naopako,tamne carrerice na nosu,brada kao naseg Efendije,cisto lika pogledao,mozda sekundu duze,a lik onako se ustaodo mene i "sto gledas u mene"..malo visi od mene,ne ukupno jaci,ali vidi se da trenira...
..rekoh,ko i ovim dezurnim psima na forumu.."pizdu tvoje materine" i jos mu ja facu zabijem u njusku..stojimo tako,jebi ga..bit ce fajta,ali nitko ne krece...bed ti je prvi udariti,murija te odmah kupi i sto sranja,a strase ban pun kamera...kuva on kuvam ja ali nitko nis...i polako svaki na svoju stranu,no vidim da to jos nije gotovo...tu cebiti sranja,,
nego, kako na njemačkom kažeš to što si mu rekao?
Guest- Guest
yahh..bitno da si ti dosadan u picku svoje matere..jel..ajd,odjeb...čardak efendija wrote:bitno da ti ne lažeš ko najvećipismejker wrote:yahh...tipicna balkanska jalnost.. i ogranicenost..čardak efendija wrote:pokazujem na tvojepismejker wrote:a tko tebi drma kavez M ?
šuplje priče
balkanac brate
Guest- Guest
na vaškom sam mu rekao.."picku mater " svaki u europi prepoznaje to...a tu Turci malo zastanu..imate los image...Noor wrote:hrabar si ti, al pusti budale...pismejker wrote:Po pitanja Arapa i nisu..kako rekoh,ako bude sranja,sami su si krivi...Noor wrote:ja sam mislila da je to "šutanje" samo figurativno..a ti stvarno al ok, ako provociraju, nemreš se pravit da ne vidišpismejker wrote:
Tja..sve je moguce...gle,ne nasutavam ja njih onako iz cista mira..ako mi ekipa omoguci moju rutu i ne blokira trasu,niti ne primjecujem ih,a ako se hoce pokazati bajama,pa gledaju i vide me,a ipak se razlepezaju,,onda ja ravno kroz sredinu..ili se razdvajaju ili dvojica lete kao cunjevi..
Turci,e to je potpuno drugi par rukava...takvi nece se ponizavati sacekusama nego pravo u glavu...
usao u straseban i vidim lik turcin,siltaca naopako,tamne carrerice na nosu,brada kao naseg Efendije,cisto lika pogledao,mozda sekundu duze,a lik onako se ustaodo mene i "sto gledas u mene"..malo visi od mene,ne ukupno jaci,ali vidi se da trenira...
..rekoh,ko i ovim dezurnim psima na forumu.."pizdu tvoje materine" i jos mu ja facu zabijem u njusku..stojimo tako,jebi ga..bit ce fajta,ali nitko ne krece...bed ti je prvi udariti,murija te odmah kupi i sto sranja,a strase ban pun kamera...kuva on kuvam ja ali nitko nis...i polako svaki na svoju stranu,no vidim da to jos nije gotovo...tu cebiti sranja,,
Guest- Guest
nemoj se ljutitipismejker wrote:yahh..bitno da si ti dosadan u picku svoje matere..jel..ajd,odjeb...čardak efendija wrote:bitno da ti ne lažeš ko najvećipismejker wrote:yahh...tipicna balkanska jalnost.. i ogranicenost..čardak efendija wrote:pokazujem na tvojepismejker wrote:a tko tebi drma kavez M ?
šuplje priče
balkanac brate
balkanac
da si sklon laganju i preuveličavanju
svi vide
ne ljutim se..zasto bi se ljutio..
mislim misli sto hoces,ali se ne moras ko zvaka uvijek lijepiti za svaciji post..vidi se da si fasisticki skot,istina,srbe vidis i u zraku sa krilima,ocigledno..bilo kuda srbi svuda..
Jednostavno si primitivan lik,koji dalje od zavisti i mrznje prema srbima nis ne vidi..
Kreten,naravno,koji i Kayu,eto napada,jer ne podrzava vas kockastoglavi nacin razmisljanja..
sumae summarum,zasluzni si parazit na drzavnoj pemziji,lizoguzac sustava,da istu osigura do kraja svog zivota,a napade sve koji pokusaju svojom glavom razmisljati...
Kaem,nemam nis protiv samo sto si dosada ni naporan u MP6 ,koje tri..
mislim misli sto hoces,ali se ne moras ko zvaka uvijek lijepiti za svaciji post..vidi se da si fasisticki skot,istina,srbe vidis i u zraku sa krilima,ocigledno..bilo kuda srbi svuda..
Jednostavno si primitivan lik,koji dalje od zavisti i mrznje prema srbima nis ne vidi..
Kreten,naravno,koji i Kayu,eto napada,jer ne podrzava vas kockastoglavi nacin razmisljanja..
sumae summarum,zasluzni si parazit na drzavnoj pemziji,lizoguzac sustava,da istu osigura do kraja svog zivota,a napade sve koji pokusaju svojom glavom razmisljati...
Kaem,nemam nis protiv samo sto si dosada ni naporan u MP6 ,koje tri..
Guest- Guest
na vaškompismejker wrote:na vaškom sam mu rekao.."picku mater " svaki u europi prepoznaje to...a tu Turci malo zastanu..imate los image...Noor wrote:hrabar si ti, al pusti budale...pismejker wrote:Po pitanja Arapa i nisu..kako rekoh,ako bude sranja,sami su si krivi...Noor wrote:ja sam mislila da je to "šutanje" samo figurativno..a ti stvarno al ok, ako provociraju, nemreš se pravit da ne vidišpismejker wrote:
ok, iz osobnog iskustva znam da ovu frazu prepoznaje cijela europa...dva puta sam i ja to doživjela
Guest- Guest
A jest..priznajem lik je strava kako zastrasujuce djeluje,ali sto da radim..glumim jos ludjeg i jos lajavijeg..Noor wrote:na vaškompismejker wrote:na vaškom sam mu rekao.."picku mater " svaki u europi prepoznaje to...a tu Turci malo zastanu..imate los image...Noor wrote:hrabar si ti, al pusti budale...pismejker wrote:Po pitanja Arapa i nisu..kako rekoh,ako bude sranja,sami su si krivi...Noor wrote:
ja sam mislila da je to "šutanje" samo figurativno..a ti stvarno al ok, ako provociraju, nemreš se pravit da ne vidiš
ok, iz osobnog iskustva znam da ovu frazu prepoznaje cijela europa...dva puta sam i ja to doživjela
proslo nekoliko dana,ja bio u nekom Lidlu,i cekam preko na semafor pjesacki..kladio bi se da je isti lik bio u nekom starom mercedesu ML ,onipandani M5 BMW-u... doduse,ja se skroz kratko osisao,stavio Gunnar gun metal cvike,i hladno ga gledam,kako ceka autom na semaforu..lik pogleda mene pa semafor,pa mene pa semafor..zapaljiv u picku svoje matere..kasnije ja provjerio trenira taj Muai thai....a tajlandski boks..
vjerovatno je dobar,posto je jako napuhan..no ,morat cemo posjetiti taj klubpa viditi koliko smo kvalitetni...ja malo kraw magu i thai jitsu,pa budem ovidjeli...to bi bilo najpostenije..
Guest- Guest
nije loše imat neku borilačku vještinu, za samoobranu.
ja recimo štiklom u cjevanicu i bok :))))
Guest- Guest
ufffff ufff uffff that hurts...Noor wrote:nije loše imat neku borilačku vještinu, za samoobranu.
ucio sam ponesto toga,cisto za defens,i svakko je pametno to znati..vidim ovdje masovno svi upisuju klince u te skole za fajt..
Guest- Guest
epikur37 wrote:Mali obol u razvoju Nove Njemačke heheasilovski wrote:Inače bio mi kega u italijibi kaže da he smiješnivdoslovce deseci tisuća crnaca svuda žicali ga da i njima kupi pivo, popio i popričao i kažu idu svi u njemačku heheepikur37 wrote:stavio sam temu taharush poljaka ...trpaj
Sjajno, treba ljudima platiti piće i dati sendvič.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Silovali smo
» Srbin iz Knina na plaži u Posedarju vikao : Ovo je Srbija
» Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
» Strava i panika u Splitu...burkini,puske i crne torbe na plaži
» Indijski premijer sam skupljao otpad na plaži pred summit sa Xi Jingpingom
» Srbin iz Knina na plaži u Posedarju vikao : Ovo je Srbija
» Guardian i liberalna štampa poludjela zbog zabrane burki na plaži
» Strava i panika u Splitu...burkini,puske i crne torbe na plaži