roleplay2
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: roleplay2
Dobro si se ti namazo stari. Prestani ga dirati, još ćeš mu napraviti neko sranje. Bit će mu dobro. Sanirala sam mu nogu, a ostalo ćemo vidjeti kroz pola sata. Dajte ljudi vode i ovom čovjeku....aben wrote:osoblje,
mora se ograzinirati trijaža, mladiću više niko ne more pomoći, imate li saznanja koliko će poživjeti, i hik, stanje nam se pogoršava, a jo ću biti na čelu, shvaćate?
On bi bio na čelu, možda čelu pri izlasku na dvorišnju šetnju u sanatoriju...
?- Posts : 75
2017-08-25
Čovjek nam leži ovdje, a vi trabunjate. Šta ste pili?aben wrote:dobro, rještite to, ja ću se pobrinuti za ozbiljnije slučajeve, shvaćate li
2017-08-25
ovo mora da je neka kozmicka sala, medicinska sestra me udesila i sad me spasava, a na licu mjesta se odmah nasao i doktor..
je moja gitara citava? pustite mene
sta mi je s nogom, kako sam ja teze povrijeden u busu, a ne vi u osobnom autu!?
dodajte mi taj alkohol doktore, hocu rec, antiseptik!
dobro sve radite ali ste pogrišili u postupcima, morate se osloniti na struku i...frl...falili ste u radnjama. mladić je sritan da ste bili na pravon mestu u mom vremenu, shvaćate li, gospodjo?
ako nam kondukter sad ne pomogne, možda ćemo sigurno kasniti
2014-04-16
Nisam ti ja malac nikakva medicinska sestra. A za udes nisam kriva ja, već auto. Eto! Ovaj nema ni d od doktora, namazan je ko ćuskija.kic wrote:
ovo mora da je neka kozmicka sala, medicinska sestra me udesila i sad me spasava, a na licu mjesta se odmah nasao i doktor..
je moja gitara citava? pustite mene
Pusti sad gitaru, poslije ćeš ju naći. Samo miruj sada, dok ti ne bude bolje. Jes čuo?!
2017-08-25
Sve je u redu. Manja porezotina, malac. Al šikljalo je kao ludo...kic wrote:
sta mi je s nogom, kako sam ja teze povrijeden u busu, a ne vi u osobnom autu!?
dodajte mi taj alkohol doktore, hocu rec, antiseptik!
Ja imam airbagove..Khm,khm ..(hihi)
2017-08-25
ne mogu vam dati bocu jer je nisam pio, a i riječ je o stručnoj tekkućini,
ča bas brže kondukter pokrene, brže ćemo naći pomoć!
pst, maladiću, jel vi vjerujete ovoj mendincinskoj sestri? nedajte joj da vam odsječu nogu, još imate šanse, oni samo žele vaše organe za svoju izložbu!
ča bas brže kondukter pokrene, brže ćemo naći pomoć!
pst, maladiću, jel vi vjerujete ovoj mendincinskoj sestri? nedajte joj da vam odsječu nogu, još imate šanse, oni samo žele vaše organe za svoju izložbu!
2014-04-16
Sve mi se čini da nećemo skoro nigdje...U šta sam se ja to uvalila, nemam puno vremena...još će me naći...aben wrote:dobro sve radite ali ste pogrišili u postupcima, morate se osloniti na struku i...frl...falili ste u radnjama. mladić je sritan da ste bili na pravon mestu u mom vremenu, shvaćate li, gospodjo?
Kondukter, ima li kondukter tu?
Gdje vam se toliko žuri?
2017-08-25
Ako ja kažem da auto krivo, onda je krivo! I nisam ja vozila već je auto bio iza...ja sam samo bila u njemu..Razumijete?!kic wrote:
kako auto krivo!? mislim da ste vi vozili iza..
hoce me tko odvesti na svirku sad?
Kakva svirka?
2017-08-25
stanite, čekojte, svadja nikoka nije će spasiti, moromo odaizabrati vodju koji će razrješiti sukobe.. ja mogu organizirati da me izaberete za vodju sukoba. kažete auto je krivo za svirku? to je dobro, treba priznati sve
2014-04-16
pogledajte ča ste sad prouzročili!
zahtjevan da prestanete započinjati dijeliti svoju krivnju s pacijentom
2014-04-16
Vi jedva stojite na nogama, a bili bi vođa. Rekla sam vam gdje možete biti vođa, ali Pupsi nema vođu. Pupsi je svoj vođa.aben wrote:stanite, čekojte, svadja nikoka nije će spasiti, moromo odaizabrati vodju koji će razrješiti sukobe.. ja mogu organizirati da me izaberete za vodju sukoba. kažete auto je krivo za svirku? to je dobro, treba priznati sve
Autobus je kriv, našao se ispred auta...Ja sam svjedok...Moja riječ protiv autobusa!
2017-08-25
To si mu ti učinio s svojim lupetanjem gluposti. Zar vam ja sličim na nekog tko vadi organe i održava izložbe s takvim eksponatima?!aben wrote:pogledajte ča ste sad prouzročili!
2017-08-25
mladiću, birajte, koga biste želili za vodju, mene ili ovu? mladiću? ako ne želite zakasniti na vaš koncert na izložbi, ne dajte joj da vam uzme organe! ja ću se osobemo pobrinuti za to ako me izberete
2014-04-16
brise slinu dok gleda airbagove na medicinskoj sestri.. sigurno misli da mi nije dobro pa necu dobiti samar..
ova je pokazala svoje vozacke vjestine bojim se doktore, al dvaput je dvaput!
nasriću, jo imun iskustva s takvima ko ča ste vi. ovdje je sve namješteno od početka. mislim da nam je vaš auto namjerno spriječio napr..predovanje. ovdje se ne dogadja ništa ča nosmo već iskusili u vlaku u snigu; vaša frakcija ne će uspiti u ovon vagonu, to vam garatiramo!pupsi wrote:To si mu ti učinio s svojim lupetanjem gluposti. Zar vam ja sličim na nekog tko vadi organe i održava izložbe s takvim eksponatima?!aben wrote:pogledajte ča ste sad prouzročili!
2014-04-16
Kakvi nenandertalci. Moja životna priča...uvijek na takve nalijećem. Kako ovom nalokanom išta dokazati. Stari, ako ovako nastavite, bojim se da će te postati moj najdraži eksponat.aben wrote:mladiću, birajte, koga biste želili za vodju, mene ili ovu? mladiću? ako ne želite zakasniti na vaš koncert na izložbi, ne dajte joj da vam uzme organe! ja ću se osobemo pobrinuti za to ako me izberete
Mali, ne brini..Pupsi će sve srediti.
2017-08-25
Stari, iz koje institucije si ti pobjegao?aben wrote:nasriću, jo imun iskustva s takvima ko ča ste vi. ovdje je sve namješteno od početka. mislim da nam je vaš auto namjerno spriječio napr..predovanje. ovdje se ne dogadja ništa ča nosmo već iskusili u vlaku u snigu; vaša frakcija ne će uspiti u ovon vagonu, to vam garatiramo!pupsi wrote:To si mu ti učinio s svojim lupetanjem gluposti. Zar vam ja sličim na nekog tko vadi organe i održava izložbe s takvim eksponatima?!aben wrote:pogledajte ča ste sad prouzročili!
O kakvim frakcijama pričaš, nemaš ti pojma šta su frakcije. Al ja dobro znam.
2017-08-25
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4