(VIDEO) JEZIVO, DUH MRTVE DEVOJKE GA JE PROGANJAO: Ubila se kad su raskinuli, ali mu je stalno dolazila u snove, onda je uradio nešto najmorbidnije!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: (VIDEO) JEZIVO, DUH MRTVE DEVOJKE GA JE PROGANJAO: Ubila se kad su raskinuli, ali mu je stalno dolazila u snove, onda je uradio nešto najmorbidnije!
jednom, na kaviciprckov wrote:noorka. sta se tebi neobicno desilo pa cu ja ispricat sta se meni neobjasnjivo desilo
ajd
Guest- Guest
Re: (VIDEO) JEZIVO, DUH MRTVE DEVOJKE GA JE PROGANJAO: Ubila se kad su raskinuli, ali mu je stalno dolazila u snove, onda je uradio nešto najmorbidnije!
Ja sam video i praznu casu staklenu okrenuta ka stolu, kako sama ide.
Doduse, istu je sestra videla, rece mi i da pogledam.
Rekoh joj da casa ne moze sama da ide a kada sam konacno odlucio da je skinem sa dnevnog reda i pogledam u casu, pobegao sam od straha, bio dete.
Casa isla sama.
Doduse, istu je sestra videla, rece mi i da pogledam.
Rekoh joj da casa ne moze sama da ide a kada sam konacno odlucio da je skinem sa dnevnog reda i pogledam u casu, pobegao sam od straha, bio dete.
Casa isla sama.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mozda su je mravi nosili
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
bzveze, mene odavno proglasili prolupalim pa sam jos ziv ;DNoor wrote:sve 5, samo ljudi koji su imali iskustva te vrste ne vole da ih se prikazuje prolupalima, primitivnima i praznovjernima. ok, ima i takvih dosta, ali ima i puno onih koji to nisu.Leviathan2 wrote:a ebga, povod za zajebavanje mora biti, pa makar iskustva sa demonima,Noor wrote:a-aLeviathan2 wrote:nebi se mi rugali, nismo mi takiNoor wrote:
ljudi nerado pričaju o takvim i sličnim iskustvima, jer su na kraju izloženi ruganju...
u biti demoni postoje
i duhovi
i jos hrpa takozvanih natrirodnih bica,
nu, zamisli da ljudi idjedared svi mogu vidjet demone
bolje da ne vide zbog njih samih
2014-04-19
I to po sluzbenoj duznostiMy Brother Billo wrote:mozda su je mravi nosili
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mrav je jak ko bizon,kazu kad bi covjek imo snagu mrava mogao bi dizati po 10 tona cimenta a to nemoze ni leviathanprckov wrote:I to po sluzbenoj duznostiMy Brother Billo wrote:mozda su je mravi nosili
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
prckov wrote:ako me put opet navede u te tvoje krajeveNoor wrote:jednom, na kaviciprckov wrote:noorka. sta se tebi neobicno desilo pa cu ja ispricat sta se meni neobjasnjivo desilo
ajd
Guest- Guest
ja imam kolegu u koprivnici, ti s tugdje blizu?Noor wrote:prckov wrote:ako me put opet navede u te tvoje krajeveNoor wrote:jednom, na kaviciprckov wrote:noorka. sta se tebi neobicno desilo pa cu ja ispricat sta se meni neobjasnjivo desilo
ajd
2014-04-19
pola sata :Dprckov wrote:ja imam kolegu u koprivnici, ti s tugdje blizu?Noor wrote:prckov wrote:ako me put opet navede u te tvoje krajeveNoor wrote:jednom, na kaviciprckov wrote:noorka. sta se tebi neobicno desilo pa cu ja ispricat sta se meni neobjasnjivo desilo
ajd
Guest- Guest
eto ondaNoor wrote:pola sata :Dprckov wrote:ja imam kolegu u koprivnici, ti s tugdje blizu?Noor wrote:prckov wrote:ako me put opet navede u te tvoje krajeveNoor wrote:
jednom, na kavici
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Video za smijanje i plakanje: kako su Bošnjaci i Srbi usred rata mijenjali zarobljene i mrtve
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)
» VELJA ILIĆ: Vuchić je Albanac!? A onda mu poručio:-Kupi se, idi iz Srbije! (VIDEO)
» Kao u horor filmu: Više od 250 tela je nađeno; Hamas je upao na festival mladih , a onda... VIDEO
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)
» VELJA ILIĆ: Vuchić je Albanac!? A onda mu poručio:-Kupi se, idi iz Srbije! (VIDEO)
» Kao u horor filmu: Više od 250 tela je nađeno; Hamas je upao na festival mladih , a onda... VIDEO
Page 3 of 3