ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Zakon se treba provoditi"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

"Zakon se treba provoditi" - Page 2 Empty Re: "Zakon se treba provoditi"

Post by kaya 26/8/2017, 09:47

vili40 wrote:Odmah su mi prišla dva čovjeka s policijskim značkama, kojih je bilo posvuda. Zamolili su me da moram biti tih i da ne smijem ništa vikati niti dobacivati.
Pitao sam ih da li žele moju osobnu, ali rekli su mi da je sve u redu i da nema potrebe za tim. 

Ubrzo su se svi razišli sa svojim crnim limuzinama i već sat kasnije policija me tražila. Porečki policajci su mi na radno mjesto donijeli obavijest o počinjenom prekršaju. Pitao sam policajca da mi pojasni što taj papir znači, ali kazao mi je da nema vremena za to i otišao

:D
:D pa kad ne zna..rekli mu - ajd odi ga kazni, zvao netko od plenkovića
što?
- ajd, ajd, samo to mu odnesi..

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eva_ 26/8/2017, 09:52

Regoč wrote:
Eva_ wrote:Kosorica je bila tašta i zahtijevala da se piše samo o lijepim stvarima, ali ni ljude kažnjavala. Ovi sam pokazuju koliko je državna kasica prazna, a usput i oni sami.
Počelo je s Milanovićem u Kninu, ali se ipak vratil i podniel zviždanje. Ovi nemaju hrabrosti suočiti se s narodom.
Zoki je za njih švicarska zastava.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Regoč 26/8/2017, 09:53

Eva_ wrote:
Regoč wrote:
Eva_ wrote:Kosorica je bila tašta i zahtijevala da se piše samo o lijepim stvarima, ali ni ljude kažnjavala. Ovi sam pokazuju koliko je državna kasica prazna, a usput i oni sami.
Počelo je s Milanovićem u Kninu, ali se ipak vratil i podniel zviždanje. Ovi nemaju hrabrosti suočiti se s narodom.
Pojasni mi. Kužim da je to nješto dobro, ali nikada nisam čul ovu usporedbu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by kic 26/8/2017, 09:57

kaja wrote:
vili40 wrote:Odmah su mi prišla dva čovjeka s policijskim značkama, kojih je bilo posvuda. Zamolili su me da moram biti tih i da ne smijem ništa vikati niti dobacivati.
Pitao sam ih da li žele moju osobnu, ali rekli su mi da je sve u redu i da nema potrebe za tim. 

Ubrzo su se svi razišli sa svojim crnim limuzinama i već sat kasnije policija me tražila. Porečki policajci su mi na radno mjesto donijeli obavijest o počinjenom prekršaju. Pitao sam policajca da mi pojasni što taj papir znači, ali kazao mi je da nema vremena za to i otišao

:D
:D pa kad ne zna..rekli mu - ajd odi ga kazni, zvao netko od plenkovića
što?
- ajd, ajd, samo to mu odnesi..

plot twist: ne zna čitat' :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Eva_ 26/8/2017, 10:08

Regoč wrote:
Eva_ wrote:
Regoč wrote:
Nedostižan. Tj, dobit CH državljanstvo nemre svatko. Intelektualno je iznad njih 800 štengi, jedino ima problema s egom. Da može ego držat pod kontrolom, bio bi odličan, no i takav je za cijelu vladu, a i predsjednicu Einstein. Nisu mu do gležnja po retorici i umu.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vili40 26/8/2017, 10:15

kad smo kod ega,tu ni plenki nije tanak :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Regoč 26/8/2017, 10:17

Eva_ wrote:
Regoč wrote:
Eva_ wrote:
Regoč wrote:
Nedostižan. Tj, dobit CH državljanstvo nemre svatko. Intelektualno je iznad njih 800 štengi, jedino ima problema s egom. Da može ego držat pod kontrolom, bio bi odličan, no i takav je za cijelu vladu, a i predsjednicu Einstein. Nisu mu do gležnja po retorici i umu.
Ne bih se složil. Mnim da je Plenković intelektualno jači, bolji kombinator, a Kolinda je puno radišnija i koncentriranija. Milanović bi s manje laprdanja ostavil puno bolji dojam, tu se slažemo, ali lien je pa nema uspjeha.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 26/8/2017, 10:18

vili40 wrote:kad smo kod ega,tu ni plenki nije tanak :D
Naravno, samo se kontrolira, ne odaje se u javnosti histeričnim ispadima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Eva_ 26/8/2017, 10:28

Zoki je iskren i ne podilazi glasačima. Zapravo on nije za Hrvate, predobar je za ovakvo stanovništvo, njima trebaju cajke poput Kolinde i prepredeni udbaški sinovi kao Plenki.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Kermit 26/8/2017, 11:03

Ja sam više puta na ovom forumu naveo da se kod Plenkovića razvila teški poremećaj ličnosti i psihopatološke promjene što će reći da je isti sociopata koji ima namjeru u slučaju bilo koje veće krize nego ove konstantne uporabiti svu raspoloživu sili čardaka i nametnuti tiraniju i policijsku državu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 26/8/2017, 12:00

Eva_ wrote:Zoki je iskren i ne podilazi glasačima. Zapravo on nije za Hrvate, predobar je za ovakvo stanovništvo, njima trebaju cajke poput Kolinde i prepredeni udbaški sinovi kao Plenki.
Koji to birači vole čuti istinu? Ne trabunjaj. Budiša ti je najbolji primjer kako završe istinoljubci u politici. A i u životu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by vili40 26/8/2017, 13:19

asilovski wrote:Ja sam više puta na ovom forumu naveo da se kod Plenkovića razvila teški poremećaj ličnosti i psihopatološke promjene što će reći da je isti sociopata koji ima namjeru u slučaju bilo koje veće krize nego ove konstantne uporabiti svu raspoloživu sili čardaka i nametnuti tiraniju i policijsku državu
nije mi se ispočetka takvim činio ali sad je očito da je odletio previsoko.Ali zato će mu i pad biti puno bolniji a to više neće dugo moći odgađati.
Trudi se dosta ne raditi ništa,samo kozmetika i nastavak pljačke one druge strane ali ni to mu neće biti dovoljno kad podijeli svojoj strani dobit odlične turističke sezone a nahrupe sva govna koje je tiskao u septičku,ne treba ih nabrajati jer ih je previše.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2017, 13:32

Ljudi koji ugrabe vlast,nacisto se raspomame..stovise...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/8/2017, 13:35

jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by aben 26/8/2017, 13:56

vili40 wrote:
Premijer Andrej Plenković je o slučaju samo kratko rekao: “Zakon se treba provoditi”.
Policija je potvrdila prijavu protiv 18-godišnjaka koji je na Obali maršala Tita u srijedu 

kakva obala, takav zakon

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vili40 26/8/2017, 14:30

debotoijusto wrote:jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
:D :D
a jesen?Ovi prebjezi iz HNS-a mu jesu spasili guzicu i jest da im baš sad i nije do novih izbora jer više sabor ne bi vidjeli ali u suštini je to sve nekako nestabilno uzevši u obzir na kakve će mine uskoro nailaziti.Badava mu onda analize,sva kozmetika ovoga svijeta,njegov njonjo i vjerno ogledalce.Najgore mu je što čekaju povoljan trenutak i spavači u HDZ-u a kad počne šamaranje game over.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/8/2017, 14:44

vili40 wrote:
debotoijusto wrote:jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
a jesen?Ovi prebjezi iz HNS-a mu jesu spasili guzicu i jest da im baš sad i nije do novih izbora jer više sabor ne bi vidjeli ali u suštini je to sve nekako nestabilno uzevši u obzir na kakve će mine uskoro nailaziti.Badava mu onda analize,sva kozmetika ovoga svijeta,njegov njonjo i vjerno ogledalce.Najgore mu je što čekaju povoljan trenutak i spavači u HDZ-u a kad počne šamaranje game over.

nece docekati kraj godine plenky , odlucno mozda prolazi preko ljeta na jesen treba donositi odluke a love nema za obecano
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 26/8/2017, 17:12

debotoijusto wrote:
vili40 wrote:

nece docekati kraj godine plenky , odlucno mozda prolazi preko ljeta na jesen treba donositi odluke a love nema za obecano
Srušiti ga može samo pupovčad, oni imaju zajamčena mjesta pa da i ništa ne rade. HNS propada na izborima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 26/8/2017, 17:13

aben wrote:
vili40 wrote:
Premijer Andrej Plenković je o slučaju samo kratko rekao: “Zakon se treba provoditi”.
Policija je potvrdila prijavu protiv 18-godišnjaka koji je na Obali maršala Tita u srijedu 

kakva obala, takav zakon
Zakona se ne treba držati kao pijan plota. Najveći Sin

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics