"Zakon se treba provoditi"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Zakon se treba provoditi"
pa kad ne zna..rekli mu - ajd odi ga kazni, zvao netko od plenkovićavili40 wrote:Odmah su mi prišla dva čovjeka s policijskim značkama, kojih je bilo posvuda. Zamolili su me da moram biti tih i da ne smijem ništa vikati niti dobacivati.
Pitao sam ih da li žele moju osobnu, ali rekli su mi da je sve u redu i da nema potrebe za tim.
Ubrzo su se svi razišli sa svojim crnim limuzinama i već sat kasnije policija me tražila. Porečki policajci su mi na radno mjesto donijeli obavijest o počinjenom prekršaju. Pitao sam policajca da mi pojasni što taj papir znači, ali kazao mi je da nema vremena za to i otišao
što?
- ajd, ajd, samo to mu odnesi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zoki je za njih švicarska zastava.Regoč wrote:Počelo je s Milanovićem u Kninu, ali se ipak vratil i podniel zviždanje. Ovi nemaju hrabrosti suočiti se s narodom.Eva_ wrote:Kosorica je bila tašta i zahtijevala da se piše samo o lijepim stvarima, ali ni ljude kažnjavala. Ovi sam pokazuju koliko je državna kasica prazna, a usput i oni sami.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pojasni mi. Kužim da je to nješto dobro, ali nikada nisam čul ovu usporedbu.Eva_ wrote:Zoki je za njih švicarska zastava.Regoč wrote:Počelo je s Milanovićem u Kninu, ali se ipak vratil i podniel zviždanje. Ovi nemaju hrabrosti suočiti se s narodom.Eva_ wrote:Kosorica je bila tašta i zahtijevala da se piše samo o lijepim stvarima, ali ni ljude kažnjavala. Ovi sam pokazuju koliko je državna kasica prazna, a usput i oni sami.
kaja wrote:pa kad ne zna..rekli mu - ajd odi ga kazni, zvao netko od plenkovićavili40 wrote:Odmah su mi prišla dva čovjeka s policijskim značkama, kojih je bilo posvuda. Zamolili su me da moram biti tih i da ne smijem ništa vikati niti dobacivati.
Pitao sam ih da li žele moju osobnu, ali rekli su mi da je sve u redu i da nema potrebe za tim.
Ubrzo su se svi razišli sa svojim crnim limuzinama i već sat kasnije policija me tražila. Porečki policajci su mi na radno mjesto donijeli obavijest o počinjenom prekršaju. Pitao sam policajca da mi pojasni što taj papir znači, ali kazao mi je da nema vremena za to i otišao
što?
- ajd, ajd, samo to mu odnesi..
plot twist: ne zna čitat' :^^
Nedostižan. Tj, dobit CH državljanstvo nemre svatko. Intelektualno je iznad njih 800 štengi, jedino ima problema s egom. Da može ego držat pod kontrolom, bio bi odličan, no i takav je za cijelu vladu, a i predsjednicu Einstein. Nisu mu do gležnja po retorici i umu.Regoč wrote:Pojasni mi. Kužim da je to nješto dobro, ali nikada nisam čul ovu usporedbu.Eva_ wrote:Zoki je za njih švicarska zastava.Regoč wrote:Počelo je s Milanovićem u Kninu, ali se ipak vratil i podniel zviždanje. Ovi nemaju hrabrosti suočiti se s narodom.Eva_ wrote:Kosorica je bila tašta i zahtijevala da se piše samo o lijepim stvarima, ali ni ljude kažnjavala. Ovi sam pokazuju koliko je državna kasica prazna, a usput i oni sami.
2017-03-21
kad smo kod ega,tu ni plenki nije tanak
vili40-
2015-08-02
Ne bih se složil. Mnim da je Plenković intelektualno jači, bolji kombinator, a Kolinda je puno radišnija i koncentriranija. Milanović bi s manje laprdanja ostavil puno bolji dojam, tu se slažemo, ali lien je pa nema uspjeha.Eva_ wrote:Nedostižan. Tj, dobit CH državljanstvo nemre svatko. Intelektualno je iznad njih 800 štengi, jedino ima problema s egom. Da može ego držat pod kontrolom, bio bi odličan, no i takav je za cijelu vladu, a i predsjednicu Einstein. Nisu mu do gležnja po retorici i umu.Regoč wrote:Pojasni mi. Kužim da je to nješto dobro, ali nikada nisam čul ovu usporedbu.Eva_ wrote:Zoki je za njih švicarska zastava.Regoč wrote:Počelo je s Milanovićem u Kninu, ali se ipak vratil i podniel zviždanje. Ovi nemaju hrabrosti suočiti se s narodom.Eva_ wrote:Kosorica je bila tašta i zahtijevala da se piše samo o lijepim stvarima, ali ni ljude kažnjavala. Ovi sam pokazuju koliko je državna kasica prazna, a usput i oni sami.
Naravno, samo se kontrolira, ne odaje se u javnosti histeričnim ispadima.vili40 wrote:kad smo kod ega,tu ni plenki nije tanak
Zoki je iskren i ne podilazi glasačima. Zapravo on nije za Hrvate, predobar je za ovakvo stanovništvo, njima trebaju cajke poput Kolinde i prepredeni udbaški sinovi kao Plenki.
2017-03-21
Ja sam više puta na ovom forumu naveo da se kod Plenkovića razvila teški poremećaj ličnosti i psihopatološke promjene što će reći da je isti sociopata koji ima namjeru u slučaju bilo koje veće krize nego ove konstantne uporabiti svu raspoloživu sili čardaka i nametnuti tiraniju i policijsku državu
Kermit-
2014-04-17
Koji to birači vole čuti istinu? Ne trabunjaj. Budiša ti je najbolji primjer kako završe istinoljubci u politici. A i u životu.Eva_ wrote:Zoki je iskren i ne podilazi glasačima. Zapravo on nije za Hrvate, predobar je za ovakvo stanovništvo, njima trebaju cajke poput Kolinde i prepredeni udbaški sinovi kao Plenki.
nije mi se ispočetka takvim činio ali sad je očito da je odletio previsoko.Ali zato će mu i pad biti puno bolniji a to više neće dugo moći odgađati.asilovski wrote:Ja sam više puta na ovom forumu naveo da se kod Plenkovića razvila teški poremećaj ličnosti i psihopatološke promjene što će reći da je isti sociopata koji ima namjeru u slučaju bilo koje veće krize nego ove konstantne uporabiti svu raspoloživu sili čardaka i nametnuti tiraniju i policijsku državu
Trudi se dosta ne raditi ništa,samo kozmetika i nastavak pljačke one druge strane ali ni to mu neće biti dovoljno kad podijeli svojoj strani dobit odlične turističke sezone a nahrupe sva govna koje je tiskao u septičku,ne treba ih nabrajati jer ih je previše.
vili40-
2015-08-02
jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kakva obala, takav zakonvili40 wrote:
Premijer Andrej Plenković je o slučaju samo kratko rekao: “Zakon se treba provoditi”.
Policija je potvrdila prijavu protiv 18-godišnjaka koji je na Obali maršala Tita u srijedu
2014-04-16
debotoijusto wrote:jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
a jesen?Ovi prebjezi iz HNS-a mu jesu spasili guzicu i jest da im baš sad i nije do novih izbora jer više sabor ne bi vidjeli ali u suštini je to sve nekako nestabilno uzevši u obzir na kakve će mine uskoro nailaziti.Badava mu onda analize,sva kozmetika ovoga svijeta,njegov njonjo i vjerno ogledalce.Najgore mu je što čekaju povoljan trenutak i spavači u HDZ-u a kad počne šamaranje game over.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:debotoijusto wrote:jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
a jesen?Ovi prebjezi iz HNS-a mu jesu spasili guzicu i jest da im baš sad i nije do novih izbora jer više sabor ne bi vidjeli ali u suštini je to sve nekako nestabilno uzevši u obzir na kakve će mine uskoro nailaziti.Badava mu onda analize,sva kozmetika ovoga svijeta,njegov njonjo i vjerno ogledalce.Najgore mu je što čekaju povoljan trenutak i spavači u HDZ-u a kad počne šamaranje game over.
nece docekati kraj godine plenky , odlucno mozda prolazi preko ljeta na jesen treba donositi odluke a love nema za obecano
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Srušiti ga može samo pupovčad, oni imaju zajamčena mjesta pa da i ništa ne rade. HNS propada na izborima.debotoijusto wrote:vili40 wrote:debotoijusto wrote:jesen pomete ovog tankocutnog romantika , zelje velike a sezona koliko god dobra bila ne donese dovoljno za nove proracunske potrebe
nece docekati kraj godine plenky , odlucno mozda prolazi preko ljeta na jesen treba donositi odluke a love nema za obecano
Zakona se ne treba držati kao pijan plota. Najveći Sinaben wrote:kakva obala, takav zakonvili40 wrote:
Premijer Andrej Plenković je o slučaju samo kratko rekao: “Zakon se treba provoditi”.
Policija je potvrdila prijavu protiv 18-godišnjaka koji je na Obali maršala Tita u srijedu
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ za prodaju HEP-a treba SDP-ov zakon koji je 2010. ukinuo - HDZ
» MOST : Hrvatska treba proglasiti Željka Komšića personom non grata i javno reči da će blokirati put BiH ka EU dok se ne promjeni izborni zakon u Federaciji BiH
» Sukob?!Dok Trumpov veleposlanik u Hrvatskoj tvrdi da se treba mijenjati izborni zakon u BiH,Clinton kadrovi u sarajevskom veleposlanstvu protiv
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Slovenci počeli provoditi arbitražnu odluku
» MOST : Hrvatska treba proglasiti Željka Komšića personom non grata i javno reči da će blokirati put BiH ka EU dok se ne promjeni izborni zakon u Federaciji BiH
» Sukob?!Dok Trumpov veleposlanik u Hrvatskoj tvrdi da se treba mijenjati izborni zakon u BiH,Clinton kadrovi u sarajevskom veleposlanstvu protiv
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Slovenci počeli provoditi arbitražnu odluku
Page 2 of 2