Je li doslo vrijeme za trajnu pomirbu Hrvata i Srba?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Je li doslo vrijeme za trajnu pomirbu Hrvata i Srba?
nema hrvatskih radikala jer tzv hr radikali ne traze srpsko ozemljeepikur37 wrote:Radikali s jedne i druge sgrane nisu ni pozvani niti su sposobni pomoci u tome.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kod nas Hrvate niko i ne spominje a ulice vise turista Arapa, Izraelaca, Grka, Turaka, Hindusa, Zapadnjaka, Amera, nego domacih, niko nikome ne pravi probleme, toliko religija, drugacijih kultura, obicaja.
Razmisljam se dok sam ih gledao, stavi Albance, Hrvate, Muslimane iz Bosne, Slovence umesto njih, mislim da bi sevali nozevi, letele stolice, boce u glavu...
Kada je neko primitivan, tu nema pomoci, osim da trazi izgovore za svoje postupke i ponasanje.
Pomirenje, trajalo bi nekoliko sati.
Razmisljam se dok sam ih gledao, stavi Albance, Hrvate, Muslimane iz Bosne, Slovence umesto njih, mislim da bi sevali nozevi, letele stolice, boce u glavu...
Kada je neko primitivan, tu nema pomoci, osim da trazi izgovore za svoje postupke i ponasanje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nije. U suštini nemamo oko čega da se mirimo jer se ni oko čega ne slažemo. Dovoljna je trpeljivost.
koja kurac pomirba, par neutronki i naselit kineze da balkanska zemlja malo odahne od budala
kitarovicka nam je pruzila kitu pardon ruku pomirenjaLeviathan2 wrote:koja kurac pomirba, par neutronki i naselit kineze da balkanska zemlja malo odahne od budala
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
dzango wrote:Nije. U suštini nemamo oko čega da se mirimo jer se ni oko čega ne slažemo. Dovoljna je trpeljivost.
darth_vader-
2014-04-17
Dobro si vas dijagnosticiral.Serbinho-3 wrote:Kod nas Hrvate niko i ne spominje a ulice vise turista Arapa, Izraelaca, Grka, Turaka, Hindusa, Zapadnjaka, Amera, nego domacih, niko nikome ne pravi probleme, toliko religija, drugacijih kultura, obicaja.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» došlo vrijeme da mediji sabotiraju demokraciju
» Je li došlo vrijeme da se upuca još jednog Kennedyja?
» Je li došlo vrijeme da se ukine kazneno djelo silovanja?
» Grabar-Kitarović: Došlo je vrijeme da razmislimo o odnosima Hrvatske i BiH
» Došlo vrijeme da 'Zapadni Balkan' odumre a ojača jugoistočna Europa
» Je li došlo vrijeme da se upuca još jednog Kennedyja?
» Je li došlo vrijeme da se ukine kazneno djelo silovanja?
» Grabar-Kitarović: Došlo je vrijeme da razmislimo o odnosima Hrvatske i BiH
» Došlo vrijeme da 'Zapadni Balkan' odumre a ojača jugoistočna Europa
Page 3 of 3