daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
taj je praviEva_ wrote:Je korisnik hrvatskog prorčunačardak efendija wrote:jel to neki korisnikEva_ wrote:Između tebe i Picassa su nijanse. On Španjolac a ti Rvat.čardak efendija wrote:jesam te dobro nacrtoEva_ wrote:Tre se igra Sun Tzua i umijeća crtanja.
tutleki za njega moraju da rade
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Re: daje se na znanje, ajte amo četnici ustaše partizani konvertiti pervetiti tranvestiti i ostali
Pa da, Noor dela overtime da bi on crtal.čardak efendija wrote:taj je praviEva_ wrote:Je korisnik hrvatskog prorčunačardak efendija wrote:jel to neki korisnikEva_ wrote:Između tebe i Picassa su nijanse. On Španjolac a ti Rvat.čardak efendija wrote:
jesam te dobro nacrto
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
tebe ne srbi samo treEva_ wrote:Pa da, Noor dela overtime da bi on crtal.čardak efendija wrote:taj je praviEva_ wrote:Je korisnik hrvatskog prorčunačardak efendija wrote:jel to neki korisnikEva_ wrote:
Između tebe i Picassa su nijanse. On Španjolac a ti Rvat.
tebe srbi pola portala
mene nije ni bilo, al vidim dobro je nahranil svinjeEva_ wrote:Pa da, Noor dela overtime da bi on crtal.čardak efendija wrote:taj je praviEva_ wrote:Je korisnik hrvatskog prorčunačardak efendija wrote:jel to neki korisnikEva_ wrote:
Između tebe i Picassa su nijanse. On Španjolac a ti Rvat.
Guest- Guest
Pa tko još, osim nje dela, i živi u HR, svi ostali vani a ti u mirovini. Netko mora delat za tebe, kaj ne? Osim toga za Subnor s guštom daje i zadnju lipu. Simbioza čardaka.
2017-03-21
ti o meniEva_ wrote:Pa tko još, osim nje dela, i živi u HR, svi ostali vani a ti u mirovini. Netko mora delat za tebe, kaj ne? Osim toga za Subnor s guštom daje i zadnju lipu. Simbioza čardaka.
ja mislio o tom tre
tre, sada si još i dvostruka ličnost...
Guest- Guest
da? svi su vani ili niko ne dela? nisam znala...Eva_ wrote:Pa tko još, osim nje dela, i živi u HR, svi ostali vani a ti u mirovini. Netko mora delat za tebe, kaj ne? Osim toga za Subnor s guštom daje i zadnju lipu. Simbioza čardaka.
a kaj nisi svojevremeno za sebe tvrdila da si na proračunu RH? kak sad to
Guest- Guest
tebe on gadno jebo kad ne prestaješ o njemuBraća wrote:tre, sada si još i dvostruka ličnost...
i evu isto
ajme, da si to samo vidio :)čardak efendija wrote:tebe on gadno jebo kad ne prestaješ o njemuBraća wrote:tre, sada si još i dvostruka ličnost...
i evu isto
nego, jesi ti i onaj tiranosaurus?
Guest- Guest
toliko je ,,jebo'' da sada pravi lažne profile i crta crteže. još malo pa će početi vudu lutkice da pravi...
Guest- Guest
on je moj krajiški bratNoor wrote:ajme, da si to samo vidio :)čardak efendija wrote:tebe on gadno jebo kad ne prestaješ o njemuBraća wrote:tre, sada si još i dvostruka ličnost...
i evu isto
nego, jesi ti i onaj tiranosaurus?
mi se dobro razumemo
ja vidim da se penišBraća wrote:toliko je ,,jebo'' da sada pravi lažne profile i crta crteže. još malo pa će početi vudu lutkice da pravi...
jasno da je taj jebo mnogo dobro
Riba koja se polakomi za mamcem bit će ulovljena.čardak efendija wrote:ti o meniEva_ wrote:Pa tko još, osim nje dela, i živi u HR, svi ostali vani a ti u mirovini. Netko mora delat za tebe, kaj ne? Osim toga za Subnor s guštom daje i zadnju lipu. Simbioza čardaka.
ja mislio o tom tre
2017-03-21
Glupo, jadno, infantilno...
crvenkasti-
2014-04-17
čardak efendija wrote:ja vidim da se penišBraća wrote:toliko je ,,jebo'' da sada pravi lažne profile i crta crteže. još malo pa će početi vudu lutkice da pravi...
oo ljubi te brat, vidiš, znaš-a ponovo ispadneš gkk...
Guest- Guest
Treba takoEva_ wrote:Riba koja se polakomi za mamcem bit će ulovljena.čardak efendija wrote:ti o meniEva_ wrote:Pa tko još, osim nje dela, i živi u HR, svi ostali vani a ti u mirovini. Netko mora delat za tebe, kaj ne? Osim toga za Subnor s guštom daje i zadnju lipu. Simbioza čardaka.
ja mislio o tom tre
ti si ljut na mene jer se ne vidiš u prikoliciBraća wrote:čardak efendija wrote:ja vidim da se penišBraća wrote:toliko je ,,jebo'' da sada pravi lažne profile i crta crteže. još malo pa će početi vudu lutkice da pravi...
oo ljubi te brat, vidiš, znaš-a ponovo ispadneš gkk...
jesi ti zadovoljan kako sam te nacrtocrvenkasti wrote:Glupo, jadno, infantilno...
a, bas si slatki ispao ;Dcrvenkasti wrote:Glupo, jadno, infantilno...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» partizani ustase i jos malo nameta
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Lagali su nas decenijama:Ovo su srpski gradovi koje su oslobodili cetnici a ne partizani
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» ustaše -četnici----RASPRODAJA
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 5 of 15