Sukob izbjeglica i policije u Rimu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sukob izbjeglica i policije u Rimu
http://www.blic.rs/vesti/svet/sukob-migranata-i-policije-u-rimu/c8k26nx
Samo trpaj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sukob izbjeglica i policije u Rimu
pa di su oni silni covjekoljupci nestali da ih prime sebi u domove
nije vrag da su tudim kurcem gloginje mlatili
2014-04-19
i kod Menea,vjecito vise po trgu ispred Rathausa,,pa sjede po skalama Katedrale evangelisticke,ćuće po ćoskovima,kao smetje..sve u coporima po 5-6..zalit urejom i potrpati..
Guest- Guest
nije da anglosaksonci nisu to zasluzili ali vjerujem da ce virus biti otklonjen ...na ovaj ili onaj nacin
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
angolosasi nisu cijela Europa..narocito sredisnji i istocni dio..My Brother Billo wrote:nije da anglosaksonci nisu to zasluzili ali vjerujem da ce virus biti otklonjen ...na ovaj ili onaj nacin
Guest- Guest
boli me kukac za evropu (zapadnu)
2017-04-17
http://www.blic.rs/vesti/svet/izbeglice-kostaju-austriju-81-milijardu-evra/14clyhr
2014-04-11
Naravno da jesu. Gdje su one tri obitelji što ih je Franjo primil u Vatikan? Jasno, ne u svoj apartman, i jasno, nakon temeljite sigurnosne provjere.prckov wrote:pa di su oni silni covjekoljupci nestali da ih prime sebi u domove
a nalupali ih talijanski murjaci pa se sad traze odgovornosti, skocil kokosari iz brisela u pomoc imigrantima
Regoč-
2015-08-21
http://www.blic.rs/vesti/svet/isis-preti-italiji-stizemo-u-rim-neka-se-spremi-papa-amerika-vas-nece-spasiti-video/7pq405d
2014-04-11
[size=24]ISIS PRETI ITALIJI Stižemo u Rim, neka se spremi papa, Amerika VAS NEĆE SPASITI (VIDEO)
[size=11]M. B. | [size=11]25. 08. 2017 - 19:36h[/size]
[/size]
[/size]
Nekoliko dana nakon napada u Barseloni, džihadisti Islamske države uputili su otvorenu pretnju još jednom evropskom gradu. U novom propragandnom videu, na tečnom engleskom, jedan od terorista rekao je: "Doći ćemo u Rim".
Najveći deo videa snimljen je na Filipinima, tačnije u gradu Maravi gde džihadisti i filipinske vlasti već nekoliko nedelja vode žestoku borbu za prevlast. Narator videa predstavljen je kao Abu Džindal, koji na tečnom engleskom jeziku sa američkim naglaskom, obećava kufarima (ekstremno uvredljiv izraza za ljude koji nisu muslimanske vere) da će doći u Rim.
U jednom delu snimka prikazano je kako nekoliko mlađih džihadista uništava unutrašnjost lokalne katoličke crkve, lomeći sve pred sobom, cepajući fotografije pape Franje i na kraju paleći crkvu. U jednom delu videa, Abu Džindal kaže da je "hrišćanstvo puklo", ali i da "Amerika ne može da ih oslobodi, može samo da ih uništi".
Borbe u Maraviju traju već nedeljama, a mediji pišu da je hiljade ljudi stradalo. Filipinski Kongres velikom većinom izglasao je produženje ratnog stanja na jugu zemlje do kraja godine.
jedino..Krivi toranj je u Pizzi,ne Rimu,neuki neki Kozojebi..
[size=20]Pročitajte još:
[/size]
[size=11]M. B. | [size=11]25. 08. 2017 - 19:36h[/size]
[/size]
[/size]
Nekoliko dana nakon napada u Barseloni, džihadisti Islamske države uputili su otvorenu pretnju još jednom evropskom gradu. U novom propragandnom videu, na tečnom engleskom, jedan od terorista rekao je: "Doći ćemo u Rim".
Foto: screenshot ostalo / screenshot
Najveći deo videa snimljen je na Filipinima, tačnije u gradu Maravi gde džihadisti i filipinske vlasti već nekoliko nedelja vode žestoku borbu za prevlast. Narator videa predstavljen je kao Abu Džindal, koji na tečnom engleskom jeziku sa američkim naglaskom, obećava kufarima (ekstremno uvredljiv izraza za ljude koji nisu muslimanske vere) da će doći u Rim.
U jednom delu snimka prikazano je kako nekoliko mlađih džihadista uništava unutrašnjost lokalne katoličke crkve, lomeći sve pred sobom, cepajući fotografije pape Franje i na kraju paleći crkvu. U jednom delu videa, Abu Džindal kaže da je "hrišćanstvo puklo", ali i da "Amerika ne može da ih oslobodi, može samo da ih uništi".
Borbe u Maraviju traju već nedeljama, a mediji pišu da je hiljade ljudi stradalo. Filipinski Kongres velikom većinom izglasao je produženje ratnog stanja na jugu zemlje do kraja godine.
jedino..Krivi toranj je u Pizzi,ne Rimu,neuki neki Kozojebi..
[size=20]Pročitajte još:
[/size]
- DŽIHADISTI PRETE Dolazimo u Rim da bacamo homoseksualce sa krivog tornja!
- SVE PRETNJE ISIS-A BALKANU Treba li Srbija da STREPI?
Guest- Guest
sukob kozojeba i zabara,a u kuac,za koga da navijam
2017-04-17
mislim da sam ipak vise za zabare,ajde sto jedu zabe,boli me kuki,ali ovi kozojebi navalili ko tudjman na demokraciju a oni mi se nikako ne uklapaju u koncepciju,bice sam netolerantno stvorenje,valjda je zato sto nisam bio breast fed kad sam bio malipismejker wrote:boli te kuac,ti si u Ameriki..
2017-04-17
Italiji će bit veselo kad je đihadisti uzmu za ozbiljno na zub
2014-04-11
Znam, pretjerival je, trebal je malo čvršće, a ne da nam se nakote izdajnici.My Brother Billo wrote:mislim da sam ipak vise za zabare,ajde sto jedu zabe,boli me kuki,ali ovi kozojebi navalili ko tudjman na demokraciju a oni mi se nikako ne uklapaju u koncepciju,bice sam netolerantno stvorenje,valjda je zato sto nisam bio breast fed kad sam bio malipismejker wrote:boli te kuac,ti si u Ameriki..
jebiga vidis da i u anglosaksoniji ima izdaje a kamoli nece tamo,ma nije pretjerivao samo se zajebao sto je abolirao nas chejene
2017-04-17
Lako za čejene, problem su čejenski jataci.My Brother Billo wrote:jebiga vidis da i u anglosaksoniji ima izdaje a kamoli nece tamo,ma nije pretjerivao samo se zajebao sto je abolirao nas chejene
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Milanu sukob izbjeglica i policije zbog dokumenata
» "Sukob" policije i vojske na austrijskoj granici
» Sukob separatista i policije u Barceloni , najmanje 28 ozlijeđenih
» Sukob anarhista i policije na granici između Italije i Austrije
» Veliki sukob kineskih imigranata i policije u Italiji, Kinezi se zabarikadirali u tvornicu
» "Sukob" policije i vojske na austrijskoj granici
» Sukob separatista i policije u Barceloni , najmanje 28 ozlijeđenih
» Sukob anarhista i policije na granici između Italije i Austrije
» Veliki sukob kineskih imigranata i policije u Italiji, Kinezi se zabarikadirali u tvornicu
Page 1 of 2