Zdravko Tomac:'Predsjednica KGK je oznacila kraj mentalnih komunista i ona je iskreni domoljub i ne glumi domoljublje'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zdravko Tomac:'Predsjednica KGK je oznacila kraj mentalnih komunista i ona je iskreni domoljub i ne glumi domoljublje'
Ta olinjala budaletina se našao propovjedati. Jebote hard-core komunist čitavog života. I onda se zadnjih par godina usro da kad se lampe ugase da je stvarno gotovo i došao do zaključka da možda nije loše puhati malo u jedra relgije za slučajnost da ima nečega jednom kad se odapne. Ako je iskreno onda sam uvrijedio čovjeka i jebajiga....ali mrzim te instant konvertite. Ono što ga razlikuje od večine doduše....je to šta je on postao instant Katolik na kraju balade pa nema puno što dobiti sada kad je odjednom pronašao Boga.
Guest- Guest
Re: Zdravko Tomac:'Predsjednica KGK je oznacila kraj mentalnih komunista i ona je iskreni domoljub i ne glumi domoljublje'
Budišu..Budišu za Kralja..!!! gdje li se on sakrio..???
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jebote, taj lesina tomac jos nije krepo
a ljudi svasta vidjeh al to jos ne vidjeh
Vjerujem u iskrenost njegova obraćenja.MaximusDecimusMiridije wrote:Ta olinjala budaletina se našao propovjedati. Jebote hard-core komunist čitavog života. I onda se zadnjih par godina usro da kad se lampe ugase da je stvarno gotovo i došao do zaključka da možda nije loše puhati malo u jedra relgije za slučajnost da ima nečega jednom kad se odapne. Ako je iskreno onda sam uvrijedio čovjeka i jebajiga....ali mrzim te instant konvertite. Ono što ga razlikuje od večine doduše....je to šta je on postao instant Katolik na kraju balade pa nema puno što dobiti sada kad je odjednom pronašao Boga.
instant konvertitiMaximusDecimusMiridije wrote:Ta olinjala budaletina se našao propovjedati. Jebote hard-core komunist čitavog života. I onda se zadnjih par godina usro da kad se lampe ugase da je stvarno gotovo i došao do zaključka da možda nije loše puhati malo u jedra relgije za slučajnost da ima nečega jednom kad se odapne. Ako je iskreno onda sam uvrijedio čovjeka i jebajiga....ali mrzim te instant konvertite. Ono što ga razlikuje od večine doduše....je to šta je on postao instant Katolik na kraju balade pa nema puno što dobiti sada kad je odjednom pronašao Boga.
dooobar
odlicno ime za beskarakterne kokosare
Regoč-
2015-08-21
Nije instant, u pitanju je višedesetljetno promišljanje.Leviathan2 wrote:instant konvertitiMaximusDecimusMiridije wrote:Ta olinjala budaletina se našao propovjedati. Jebote hard-core komunist čitavog života. I onda se zadnjih par godina usro da kad se lampe ugase da je stvarno gotovo i došao do zaključka da možda nije loše puhati malo u jedra relgije za slučajnost da ima nečega jednom kad se odapne. Ako je iskreno onda sam uvrijedio čovjeka i jebajiga....ali mrzim te instant konvertite. Ono što ga razlikuje od večine doduše....je to šta je on postao instant Katolik na kraju balade pa nema puno što dobiti sada kad je odjednom pronašao Boga.
dooobar
budisa se total povukao iz politike, jednom prilikom mi je rekao da je previse kala i ne zeli chir na zelucu
ima coek pravo
pametno je to cheljade
ima coek pravo
pametno je to cheljade
On mi je bio smijesan...Stane...dubokoumno pogleda auditorijum,i tihim dubokim tonom,punim povjerenja pocne govor..naravno poznata gestikulacija rukama je bila nenadmasna..trebao je ici u prote...Regoč wrote:Umirovil se.pismejker wrote:Budišu..Budišu za Kralja..!!! gdje li se on sakrio..???
Guest- Guest
Udžbenički primjer kako pošten čovjek prođe u politici.Leviathan2 wrote:budisa se total povukao iz politike, jednom prilikom mi je rekao da je previse kala i ne zeli chir na zelucu
ima coek pravo
pametno je to cheljade
da, al nije bilo prilikeRegoč wrote:Nije instant, u pitanju je višedesetljetno promišljanje.Leviathan2 wrote:instant konvertitiMaximusDecimusMiridije wrote:Ta olinjala budaletina se našao propovjedati. Jebote hard-core komunist čitavog života. I onda se zadnjih par godina usro da kad se lampe ugase da je stvarno gotovo i došao do zaključka da možda nije loše puhati malo u jedra relgije za slučajnost da ima nečega jednom kad se odapne. Ako je iskreno onda sam uvrijedio čovjeka i jebajiga....ali mrzim te instant konvertite. Ono što ga razlikuje od večine doduše....je to šta je on postao instant Katolik na kraju balade pa nema puno što dobiti sada kad je odjednom pronašao Boga.
dooobar
ma zajebi
normalno je da ljudi promjene neke stavove u zivotu, al da su o tomu razmisljali deset i vise godina, laze ko pas, vise ono, gdje dobro tamo cim duze, poslije mjenjaj kaput
Bil je iskren i dobronamjeran. Zato je i završil na rubu, izdan od svih.pismejker wrote:On mi je bio smijesan...Stane...dubokoumno pogleda auditorijum,i tihim dubokim tonom,punim povjerenja pocne govor..naravno poznata gestikulacija rukama je bila nenadmasna..trebao je ici u prote...Regoč wrote:Umirovil se.pismejker wrote:Budišu..Budišu za Kralja..!!! gdje li se on sakrio..???
jap, nije imao sanse isto kao i veselicaRegoč wrote:Udžbenički primjer kako pošten čovjek prođe u politici.Leviathan2 wrote:budisa se total povukao iz politike, jednom prilikom mi je rekao da je previse kala i ne zeli chir na zelucu
ima coek pravo
pametno je to cheljade
Politika je bičez..nema tumjesta iskrenima i postenima,dobronamjernima..Regoč wrote:Bil je iskren i dobronamjeran. Zato je i završil na rubu, izdan od svih.pismejker wrote:On mi je bio smijesan...Stane...dubokoumno pogleda auditorijum,i tihim dubokim tonom,punim povjerenja pocne govor..naravno poznata gestikulacija rukama je bila nenadmasna..trebao je ici u prote...Regoč wrote:Umirovil se.pismejker wrote:Budišu..Budišu za Kralja..!!! gdje li se on sakrio..???
Guest- Guest
Stavove ne mienjaš preko noći, osim u slučaju živačnoga sloma. Malo po malo ulaziš u nove situacije, njeke stavove napuštaš, njeke zadržavaš, njeke nove uzimaš. Jebi ga, odrastaš i imaš više životnoga iskustva.Leviathan2 wrote:da, al nije bilo prilikeRegoč wrote:Nije instant, u pitanju je višedesetljetno promišljanje.Leviathan2 wrote:instant konvertitiMaximusDecimusMiridije wrote:Ta olinjala budaletina se našao propovjedati. Jebote hard-core komunist čitavog života. I onda se zadnjih par godina usro da kad se lampe ugase da je stvarno gotovo i došao do zaključka da možda nije loše puhati malo u jedra relgije za slučajnost da ima nečega jednom kad se odapne. Ako je iskreno onda sam uvrijedio čovjeka i jebajiga....ali mrzim te instant konvertite. Ono što ga razlikuje od večine doduše....je to šta je on postao instant Katolik na kraju balade pa nema puno što dobiti sada kad je odjednom pronašao Boga.
dooobar
ma zajebi
normalno je da ljudi promjene neke stavove u zivotu, al da su o tomu razmisljali deset i vise godina, laze ko pas, vise ono, gdje dobro tamo cim duze, poslije mjenjaj kaput
Ili Bušić. Kao mnogi koji su 90. krenuli srcem, krenuli iskreno.Leviathan2 wrote:jap, nije imao sanse isto kao i veselicaRegoč wrote:Udžbenički primjer kako pošten čovjek prođe u politici.Leviathan2 wrote:budisa se total povukao iz politike, jednom prilikom mi je rekao da je previse kala i ne zeli chir na zelucu
ima coek pravo
pametno je to cheljade
Nažalost.pismejker wrote:Politika je bičez..nema tumjesta iskrenima i postenima,dobronamjernima..Regoč wrote:Bil je iskren i dobronamjeran. Zato je i završil na rubu, izdan od svih.pismejker wrote:On mi je bio smijesan...Stane...dubokoumno pogleda auditorijum,i tihim dubokim tonom,punim povjerenja pocne govor..naravno poznata gestikulacija rukama je bila nenadmasna..trebao je ici u prote...Regoč wrote:Umirovil se.pismejker wrote:Budišu..Budišu za Kralja..!!! gdje li se on sakrio..???
jbte, busic je bio prorok,Regoč wrote:Ili Bušić. Kao mnogi koji su 90. krenuli srcem, krenuli iskreno.Leviathan2 wrote:jap, nije imao sanse isto kao i veselicaRegoč wrote:Udžbenički primjer kako pošten čovjek prođe u politici.Leviathan2 wrote:budisa se total povukao iz politike, jednom prilikom mi je rekao da je previse kala i ne zeli chir na zelucu
ima coek pravo
pametno je to cheljade
u biti u politici nemos srcem, moras biti iskvareno govno
rjetki ali rjetki isplivaju malo u politici a da su posteni al njih drze za redikule kao onog is seljacke stranke, pokojnog ciji se sin poslije uglavio na njegovo mjesto i slizao s proljevima
Josip Pankretić.Leviathan2 wrote:jbte, busic je bio prorok,Regoč wrote:Ili Bušić. Kao mnogi koji su 90. krenuli srcem, krenuli iskreno.Leviathan2 wrote:jap, nije imao sanse isto kao i veselicaRegoč wrote:Udžbenički primjer kako pošten čovjek prođe u politici.Leviathan2 wrote:budisa se total povukao iz politike, jednom prilikom mi je rekao da je previse kala i ne zeli chir na zelucu
ima coek pravo
pametno je to cheljade
rjetki ali rjetki isplivaju malo u politici a da su posteni al njih drze za redikule kao onog is seljacke stranke, pokojnog ciji se sin poslije uglavio na njegovo mjesto i slizao s proljevima
e taj, ja ga zvao cisto srceRegoč wrote:Josip Pankretić.Leviathan2 wrote:jbte, busic je bio prorok,Regoč wrote:Ili Bušić. Kao mnogi koji su 90. krenuli srcem, krenuli iskreno.Leviathan2 wrote:jap, nije imao sanse isto kao i veselicaRegoč wrote:
Udžbenički primjer kako pošten čovjek prođe u politici.
» Z.Tomac:Nije istina da sam bio visokopozicionirani politicar u Savezu komunista Hrvatske
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Z.Tomac:Nije istina da sam bio visokopozicionirani politicar u Savezu komunista Hrvatske
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
Page 2 of 3