Europska unija od Hrvatske traži da primi 200 tisuća izbjeglica
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Europska unija od Hrvatske traži da primi 200 tisuća izbjeglica
Morat će ih uzeti. U protivnome... U protivnome jao si ga njima ako ovdje postoji i miligrama inteligencije.
Guest- Guest
to se tako kaze , sto ces popisivat ove u prolazu zajedno s jasnom zlokic :) ...20 000 uslo , koliko izaslo ?neoliberalni_placenik wrote:eto nema šanse , već ih je 20 000.. ah rekao si "popisati ih".. dragi moj prvih 3000 je popisano, a nakon toga sustav se raspao i nitko nikoga ne popisuje, molimo boga da ih uzme Austrija ili netko drugi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kakvi pederi kakvi satorasi, ja nikad o satorasima niti jednu rijec nisam prozborio a niti o pederima. Idi popij kavu i pomoli se marksu da ti pamet razbistridebotoijusto wrote:zaludu tebe svitovat , kad ti rekoh da ce pederi slobodno setat/zenit i da su satorasi snaga od slatke vode isto si mi odgovarao , srecom ne dajes prognoze za kladionicuprckov wrote:ma nema sanse, pogotovo sad kad si ti to rek'odebotoijusto wrote:slazem se ali 200 000 ljudi nema sanse da obitava u jednom trenutku u HRneoliberalni_placenik wrote:debotoijusto wrote:ne radim diskriminaciju , smijesno pisao to telegram dnevno ili jutarnji , 200 000 "drugacijih" je neodrzivo za HR , ovu pricu moze prodati jedino kolindin povjerenik za obranu i zastitu , pinokio
gle prije par dana je bilo kao 500-1500 , pa onda 3000, a sada ih je već preko noći 20 000. Iz Srbije dolazi još ljudi, RH nema kontrolom nad granicom, a sa druge strane iz Turske se zaputili ljudi.
I treća strana, ovaj proces može trajati godinama i desetljećima. Seobe naroda idu u valovima i traju dugo.
2014-04-19
USEUabraham wrote:Ovo ce trajati godinama, generacijama. Razvoj kao USA-Mexiko. Oni koji imaju lovu ce biti izvan gradova, djeca ce im ici u privatne skole, bit ces zdrav koliko si platis i navecer neces ici setati gdje ti se hoce vec gdje smijes itd....
isprika , moja greska , ti vise obradjujes teme srednje bosne i usoreprckov wrote:kakvi pederi kakvi satorasi, ja nikad o satorasima niti jednu rijec nisam prozborio a niti o pederima. Idi popij kavu i pomoli se marksu da ti pamet razbistridebotoijusto wrote:zaludu tebe svitovat , kad ti rekoh da ce pederi slobodno setat/zenit i da su satorasi snaga od slatke vode isto si mi odgovarao , srecom ne dajes prognoze za kladionicuprckov wrote:ma nema sanse, pogotovo sad kad si ti to rek'odebotoijusto wrote:slazem se ali 200 000 ljudi nema sanse da obitava u jednom trenutku u HRneoliberalni_placenik wrote:debotoijusto wrote:ne radim diskriminaciju , smijesno pisao to telegram dnevno ili jutarnji , 200 000 "drugacijih" je neodrzivo za HR , ovu pricu moze prodati jedino kolindin povjerenik za obranu i zastitu , pinokio
gle prije par dana je bilo kao 500-1500 , pa onda 3000, a sada ih je već preko noći 20 000. Iz Srbije dolazi još ljudi, RH nema kontrolom nad granicom, a sa druge strane iz Turske se zaputili ljudi.
I treća strana, ovaj proces može trajati godinama i desetljećima. Seobe naroda idu u valovima i traju dugo.
2014-04-12
200 k Khozoepa..??? pfffuuu..!!! fino ima da se razmjeste po RH...
Guest- Guest
issati...pocmu prve vijesti od 18 30 i svi nestanu buljit u sarenu kutiju pored relevantnih info. na mrezi ...drugovi , ne mozemo tako u EU
2014-04-12
ihhh,ne znas ti sto znbaci obiteljsko druzenje uz tevej..
Guest- Guest
:D ...andjo jel gotov kolac...dico amo vamo...baba baba di je ta baba , evo jandrokovic vec poceo govorit...bogomdani wrote:ihhh,ne znas ti sto znbaci obiteljsko druzenje uz tevej..
2014-04-12
dvaput malo stremao RTL HR i nOVA tevej i zblokali mi pristup svabi...ebli sebe.. :S:
Guest- Guest
Nema, zakon je zakon, prilagodi sebogomdani wrote:dvaput malo stremao RTL HR i nOVA tevej i zblokali mi pristup svabi...ebli sebe.. :S:
Guest- Guest
sto i streaming ne dopustaju ? ...sranje...ajde bar primaju izbjeglice ... ova katolicka djamahirija ne brine o tim sitnicama, bogu hvalabogomdani wrote:dvaput malo stremao RTL HR i nOVA tevej i zblokali mi pristup svabi...ebli sebe.. :S:
2014-04-12
Kak oćemo ih primit kad oni ovdje ne žele ostat ?
Da ih vežemo možda ?
Da ih vežemo možda ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nek ti dragi marks pamet podari, o usori pise zvone, ajojdebotoijusto wrote:isprika , moja greska , ti vise obradjujes teme srednje bosne i usoreprckov wrote:kakvi pederi kakvi satorasi, ja nikad o satorasima niti jednu rijec nisam prozborio a niti o pederima. Idi popij kavu i pomoli se marksu da ti pamet razbistridebotoijusto wrote:zaludu tebe svitovat , kad ti rekoh da ce pederi slobodno setat/zenit i da su satorasi snaga od slatke vode isto si mi odgovarao , srecom ne dajes prognoze za kladionicuprckov wrote:ma nema sanse, pogotovo sad kad si ti to rek'odebotoijusto wrote:slazem se ali 200 000 ljudi nema sanse da obitava u jednom trenutku u HRneoliberalni_placenik wrote:debotoijusto wrote:ne radim diskriminaciju , smijesno pisao to telegram dnevno ili jutarnji , 200 000 "drugacijih" je neodrzivo za HR , ovu pricu moze prodati jedino kolindin povjerenik za obranu i zastitu , pinokio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mliko mu materino , sve sam pomisaprckov wrote:nek ti dragi marks pamet podari, o usori pise zvone, ajojdebotoijusto wrote:isprika , moja greska , ti vise obradjujes teme srednje bosne i usoreprckov wrote:kakvi pederi kakvi satorasi, ja nikad o satorasima niti jednu rijec nisam prozborio a niti o pederima. Idi popij kavu i pomoli se marksu da ti pamet razbistridebotoijusto wrote:zaludu tebe svitovat , kad ti rekoh da ce pederi slobodno setat/zenit i da su satorasi snaga od slatke vode isto si mi odgovarao , srecom ne dajes prognoze za kladionicuprckov wrote:ma nema sanse, pogotovo sad kad si ti to rek'odebotoijusto wrote:slazem se ali 200 000 ljudi nema sanse da obitava u jednom trenutku u HRneoliberalni_placenik wrote:debotoijusto wrote:ne radim diskriminaciju , smijesno pisao to telegram dnevno ili jutarnji , 200 000 "drugacijih" je neodrzivo za HR , ovu pricu moze prodati jedino kolindin povjerenik za obranu i zastitu , pinokio
2014-04-12
Ti si gori od mene,ne znam više na koga....šatoraši out ,izbjeglice in...debotoijusto wrote:mliko mu materino , sve sam pomisaprckov wrote:nek ti dragi marks pamet podari, o usori pise zvone, ajojdebotoijusto wrote:isprika , moja greska , ti vise obradjujes teme srednje bosne i usoreprckov wrote:kakvi pederi kakvi satorasi, ja nikad o satorasima niti jednu rijec nisam prozborio a niti o pederima. Idi popij kavu i pomoli se marksu da ti pamet razbistridebotoijusto wrote:zaludu tebe svitovat , kad ti rekoh da ce pederi slobodno setat/zenit i da su satorasi snaga od slatke vode isto si mi odgovarao , srecom ne dajes prognoze za kladionicuprckov wrote:ma nema sanse, pogotovo sad kad si ti to rek'odebotoijusto wrote:slazem se ali 200 000 ljudi nema sanse da obitava u jednom trenutku u HRneoliberalni_placenik wrote:debotoijusto wrote:ne radim diskriminaciju , smijesno pisao to telegram dnevno ili jutarnji , 200 000 "drugacijih" je neodrzivo za HR , ovu pricu moze prodati jedino kolindin povjerenik za obranu i zastitu , pinokio
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jock..kao niti hrpu videja na tjubu..sve je pod kontrolom..debotoijusto wrote:sto i streaming ne dopustaju ? ...sranje...ajde bar primaju izbjeglice ... ova katolicka djamahirija ne brine o tim sitnicama, bogu hvalabogomdani wrote:dvaput malo stremao RTL HR i nOVA tevej i zblokali mi pristup svabi...ebli sebe.. :S:
Guest- Guest
Sva ova zbivanja me podsjećaju na film The Postman...
Guest- Guest
Mati,jel znas gdje je nestala Roza Cvinjica??..mativka wrote:Sva ova zbivanja me podsjećaju na film The Postman...
Guest- Guest
Ako hrvatska preuzme 200000 ljudi a zagadiće nam zemlju......200000 ljudi ako ispiša dnevno 1 l mokraće puta 30 dana je ogromna količina pišaline a o velikoj nuždi da ne govorim.....njihova kakica bez masti je tvrđa i sporije se razgrađuje,molim ekologe da iznesu i taj problem...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
debotoijusto wrote:smijesno
Smiješno mala cijena ulaska u Shengen ili kako?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zehofer: Njemačka može da primi najviše 200.000 izbjeglica
» Europska unija puca po šavovima
» Europska unija postaje nuklearna sila
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju
» Europska unija poručila Dritanu : Jebi se sine
» Europska unija puca po šavovima
» Europska unija postaje nuklearna sila
» DW: Europska unija sprema sankcije za Makedoniju