Najava zapišavanja Neuma
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najava zapišavanja Neuma
dis beba, jesi dobramaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
ovi dzabalebari bi opet pipali i slicno a nebi ni cvjet kupili
pa bi ispalo da se oboje utapate te bi skocili ljudi pomoci :Dprckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
spasio bi je tako sto bi je izvuko na obalu a za to vrijeme bi je ispipo
2014-04-12
a, di si ti? Nema te..Leviathan2 wrote:dis beba, jesi dobramaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
Nista od toga..cekam onu coksu i liker od tebe 8-) :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dobro za koga ti navijas, za mene ili za njudijagram wrote:nije to pipanje, masiranje grudi i usta na usta nisu pipanje:)prckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jastreb wrote:
Reply with quote Re: Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Post by Ero on 23/4/2016, 06:06
Lijepo.Za sve ima mjesta.
Unas kažu, kuća nije tijesna, ako čeljad nije bijesna...
svašta je naš ero pisao i piše :)
Kaj se tiče Neuma, jebe mi se...mi ionako gradimo most da ih zaobiđemo.
Ne možeš prodat HercegBosnu pa sad tražit neka prava...otišlo i kvit.
Neka mosta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ljudi nek odstupe zene slobodno napredmaggie13 wrote:pa bi ispalo da se oboje utapate te bi skocili ljudi pomoci :Dprckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
2014-04-19
kad naleti neka baba s misicima, hahaprckov wrote:ljudi nek odstupe zene slobodno napredmaggie13 wrote:pa bi ispalo da se oboje utapate te bi skocili ljudi pomoci :Dprckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
2014-04-12
liker cuvam, a coksamaggie13 wrote:a, di si ti? Nema te..Leviathan2 wrote:dis beba, jesi dobramaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
ee, ne znam hoce li gigi doci uopce, za sad ima zamrznuto radno mjesto , znas da je nahebo u potresima, otisla kuca njegova, od stara, stale , cuo sam se nakratko s njim prije mjesec dana, kaze da spava 4 sata dnevno, samo juri,
na kraju je zivaca, niko guzicom da mrdne, svi cekaju da drzava dadne a nebi se uhvatili posla,
klasika kao i kod nas, ajd veli da je uspio slozit prvu etazu pa imaju cvrste zidove, firma mu je poslala 20 000 eura pomoci plus sto smo mi sljakeri dali po 50/100 eura kak je ko mogao, bili smo se slozili da bi se bacili kod njega za godisnji da mu pomognemo al kaze da ne dozvoljavaju, samo autorizirane firme i obrtnici
pa dobro megi I ti ne navijas za menemaggie13 wrote:kad naleti neka baba s misicima, hahaprckov wrote:ljudi nek odstupe zene slobodno napredmaggie13 wrote:pa bi ispalo da se oboje utapate te bi skocili ljudi pomoci :Dprckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
2014-04-19
pa majku mu,valjda bi oboje uzivali,..u spasavnju:)prckov wrote:dobro za koga ti navijas, za mene ili za njudijagram wrote:nije to pipanje, masiranje grudi i usta na usta nisu pipanje:)prckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
dijagram-
2015-08-09
ja bidijagram wrote:pa majku mu,valjda bi oboje uzivali,..u spasavnju:)prckov wrote:dobro za koga ti navijas, za mene ili za njudijagram wrote:nije to pipanje, masiranje grudi i usta na usta nisu pipanje:)prckov wrote:hahamaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
za nju ne znam
2014-04-19
Muslimani u Dubrovniku su Hrvati. U najmanju ruku fetivi Dubrovčani, gospari par exellence...jastreb wrote:Ako mislite da izmišljam,ovdje je i link. Ondje drug Ero na sva usta hvali osnivanje islamskog centra u Dubrovniku.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t7906-lijep-i-organiziran-zivot-s-vecinskim-hrvatskim-narodom-bosnjaci-u-dragulju-jadrana
Ovo iz prve ruke, a ti nastavi i dalje po svoje.
PS: ...za razliku od gornjeg muftije, radikalnog islamiste.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
kako ne znas,ako dobro masiras,..ae:)prckov wrote:ja bidijagram wrote:pa majku mu,valjda bi oboje uzivali,..u spasavnju:)prckov wrote:dobro za koga ti navijas, za mene ili za njudijagram wrote:nije to pipanje, masiranje grudi i usta na usta nisu pipanje:)prckov wrote:
haha
za nju ne znam
dijagram-
2015-08-09
Podpisujem još jednom isto.jastreb wrote:
Reply with quote Re: Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Post by Ero on 23/4/2016, 06:06
Lijepo.Za sve ima mjesta.
Unas kažu, kuća nije tijesna, ako čeljad nije bijesna...
2016-07-22
Ni temu o Kurdistanu nisi u stanju na pravi način razumjeti.jastreb wrote:Hahahahaha,eno ga na temi o Kurdistanu!!!!!
Javi se,javi see!
Zarad tebi sličnih u svojim redovima i pljačakaških susjeda, nikad nisu imali svoju državu.
Sad su blizu ostvarenja svoga "tisutljetnog sna"...
2016-07-22
jadni gigi..no,barem su zive glave sacuvali..'ko je napravio staru, napravit ce i novu :-)Leviathan2 wrote:liker cuvam, a coksamaggie13 wrote:a, di si ti? Nema te..Leviathan2 wrote:dis beba, jesi dobramaggie13 wrote:Dodao disalicu?! ;P
ee, ne znam hoce li gigi doci uopce, za sad ima zamrznuto radno mjesto , znas da je nahebo u potresima, otisla kuca njegova, od stara, stale , cuo sam se nakratko s njim prije mjesec dana, kaze da spava 4 sata dnevno, samo juri,
na kraju je zivaca, niko guzicom da mrdne, svi cekaju da drzava dadne a nebi se uhvatili posla,
klasika kao i kod nas, ajd veli da je uspio slozit prvu etazu pa imaju cvrste zidove, firma mu je poslala 20 000 eura pomoci plus sto smo mi sljakeri dali po 50/100 eura kak je ko mogao, bili smo se slozili da bi se bacili kod njega za godisnji da mu pomognemo al kaze da ne dozvoljavaju, samo autorizirane firme i obrtnici
Jos kad imaju takve kolege i firmu..:0)
2014-04-12
koliko muslimana ima u neumu?...dvoje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vi buržuji mislite da je sve,pa i nacionalno pitanje riješeno samo uspostavom nacionalne države,a Marx je dokazao da država nije i ne može biti nosilac opće ljudske volje i prave prirode čovjeka,ne može biti nosilac njegove prirodnosti i morala, već je svaka država bilas i ostaje samo instrument prinude u službi vladajuće klase,a time i sredstvo za tlačenje podređene,proizvodne klase.Eroo wrote:Ni temu o Kurdistanu nisi u stanju na pravi način razumjeti.jastreb wrote:Hahahahaha,eno ga na temi o Kurdistanu!!!!!
Javi se,javi see!
Zarad tebi sličnih u svojim redovima i pljačakaških susjeda, nikad nisu imali svoju državu.
Osim toga,Kurdi u većini podržavaju komuniste i marksiste,pa sumnjam da bi ti solidarizirao se sa takvim pokretima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
navijam, samo sam glas razuma :Dprckov wrote:pa dobro megi I ti ne navijas za menemaggie13 wrote:kad naleti neka baba s misicima, hahaprckov wrote:ljudi nek odstupe zene slobodno napredmaggie13 wrote:pa bi ispalo da se oboje utapate te bi skocili ljudi pomoci :Dprckov wrote:
haha
2014-04-12
Da sada ne ulazim u neke dublje marksističke rasprave služit ću se jednostavnim govorom razumljivom svima.
Evo primjer Makedonije nam najzornije prikazuje kako makedonsko nacionalno pitanje i položaj Makedonaca još nikada od uspostave makedonske nacije nije bio toliko težak i nestabilan,kao sada kada imaju nacionalnu državu.
Evo primjer Makedonije nam najzornije prikazuje kako makedonsko nacionalno pitanje i položaj Makedonaca još nikada od uspostave makedonske nacije nije bio toliko težak i nestabilan,kao sada kada imaju nacionalnu državu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kurdi su multikonfesionalni i sve podjednako podnose, pa i PKK kao organizaciju koja se bori za samostalnost Kurdistana.jastreb wrote:Vi buržuji mislite da je sve,pa i nacionalno pitanje riješeno samo uspostavom nacionalne države,a Marx je dokazao da država nije i ne može biti nosilac opće ljudske volje i prave prirode čovjeka,ne može biti nosilac njegove prirodnosti i morala, već je svaka država bilas i ostaje samo instrument prinude u službi vladajuće klase,a time i sredstvo za tlačenje podređene,proizvodne klase.Eroo wrote:Ni temu o Kurdistanu nisi u stanju na pravi način razumjeti.jastreb wrote:Hahahahaha,eno ga na temi o Kurdistanu!!!!!
Javi se,javi see!
Osim toga,Kurdi u većini podržavaju komuniste i marksiste,pa sumnjam da bi ti solidarizirao se sa takvim pokretima.
No, tebi to objasniti je sizifov posao...Veliš ti bi svoju državu ukinio ako bi ikako mogao?
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Počelo spajanje Neuma s unutrašnjosti
» (FOTO) DIJELITE SVI! Delija urinira po spomeniku hrvatskom ratniku: Profil mu je prepun snimki zapišavanja hrvatskih obilježja!
» Dodikovi rezervisti su najava 'oružane sile'
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
» Užas u Nišu: flagrantna najava agresije na Hrvatsku
» (FOTO) DIJELITE SVI! Delija urinira po spomeniku hrvatskom ratniku: Profil mu je prepun snimki zapišavanja hrvatskih obilježja!
» Dodikovi rezervisti su najava 'oružane sile'
» Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
» Užas u Nišu: flagrantna najava agresije na Hrvatsku
Page 2 of 3