Žutarnji na aparatima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Žutarnji na aparatima
VIDEO: TAKVU FEŠTU SVIJET JOŠ NIJE VIDIO! Thompsonov koncert našao se na službenoj stranici Guinnessovih rekorda
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-takvu-festu-svijet-jos-nije-vidio-thompsonov-koncert-nasao-se-na-sluzbenoj-stranici-guinnessovih-rekorda/6474001/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-takvu-festu-svijet-jos-nije-vidio-thompsonov-koncert-nasao-se-na-sluzbenoj-stranici-guinnessovih-rekorda/6474001/
Guest- Guest
Re: Žutarnji na aparatima
Jesi vidila sta tvoja ekipa za koju si rekla "da podrzavas da se nasele u RH jer ti se svidja kako se klanjaju" radi po ZG Hrvaticama katolicke vjere?
Guest- Guest
Pinochet wrote:Jesi vidila sta tvoja ekipa za koju si rekla "da podrzavas da se nasele u RH jer ti se svidja kako se klanjaju" radi po ZG Hrvaticama katolicke vjere?
hm.. da.. ja sam se vodila kršćanskim milosrđem... nisam u imigrantima htjela apriori gledati teroriste mada je razum govorio drugačije kad sam na tv vidjela strukturu imigranata.. uostalom, bolje je biti milosrdan pa dobiti ljudsku nezahvalnost nego nemilosrdan pa dobiti Božje odbacivanje.. no da, Evropu čekaju teški dani ali sama si je to skrivila odbacujući Krista
Guest- Guest
nije samo jutarnji na aparatima, kaja je u bolnici, vilija oživljavaju treći put, pola portala na putu prema hitnoj!
nego efendijo, ti si pandan našem antiši tomiću ... kritiziraš svoje srbe, nije čudo da te ne ljube na forumu
Guest- Guest
ko može da vole nas srbe osim kaje? ja ne vidim nikoga drugoga ovde da nas gotivi!metilda wrote:nego efendijo, ti si pandan našem antiši tomiću ... kritiziraš svoje srbe, nije čudo da te ne ljube na forumu
čardak efendija wrote:ko može da vole nas srbe osim kaje? ja ne vidim nikoga drugoga ovde da nas gotivi!metilda wrote:nego efendijo, ti si pandan našem antiši tomiću ... kritiziraš svoje srbe, nije čudo da te ne ljube na forumu
nemoj da budeš skroman.. gotivi vas službena politika i svi admini pa i oni skriveni, gotivi vas lignjun, meške, pušićka, teršelička, budak.. i da ne nabrajam dalje.... a da. moram da spomenem marasa, ivančića, frljića, šerbedžiju.. to je naš hrvatski ološ pa evo, da se i ja pridružim neshvaćenima na forumu...
Guest- Guest
nego efendijo, mi hrvati smo sve bitke dobili.. ima još ova protiv šestorice generala.. šta bre misliš, hoćemo li da dobijemo i nju?
Guest- Guest
Ako bude volja našega seniora!metilda wrote:
nego efendijo, mi hrvati smo sve bitke dobili.. ima još ova protiv šestorice generala.. šta bre misliš, hoćemo li da dobijemo i nju?
metilda wrote:
jašta....ne može i tam i vam..to je već pazareno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bilo bi liepo.epikur37 wrote:metilda wrote:
to su vaši petokolonaši a naši saveznici!metilda wrote:čardak efendija wrote:ko može da vole nas srbe osim kaje? ja ne vidim nikoga drugoga ovde da nas gotivi!metilda wrote:nego efendijo, ti si pandan našem antiši tomiću ... kritiziraš svoje srbe, nije čudo da te ne ljube na forumu
nemoj da budeš skroman.. gotivi vas službena politika i svi admini pa i oni skriveni, gotivi vas lignjun, meške, pušićka, teršelička, budak.. i da ne nabrajam dalje.... a da. moram da spomenem marasa, ivančića, frljića, šerbedžiju.. to je naš hrvatski ološ pa evo, da se i ja pridružim neshvaćenima na forumu...
Regoč wrote:Bilo bi liepo.epikur37 wrote:metilda wrote:
Bilo bi liepo svašta al kad jednom nešto molaš i prodaš nema nazad.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mi se molimo svetom milutinu ali ne pomaže, vi se molite Hristosu i očito da pomaže ali mi to nikada nećemo moći, nama je svetosavlje u krvi a to nema veze sa vašim Hristom!metilda wrote:
čardak efendija wrote:to su vaši petokolonaši a naši saveznici!metilda wrote:čardak efendija wrote:ko može da vole nas srbe osim kaje? ja ne vidim nikoga drugoga ovde da nas gotivi!metilda wrote:nego efendijo, ti si pandan našem antiši tomiću ... kritiziraš svoje srbe, nije čudo da te ne ljube na forumu
čiji saveznici .. onih prekodrinskih jajara ili vas krajišnika negde su se možebit pogubili...
Guest- Guest
Mnogo toga se vraćalo iz pepela.epikur37 wrote:Regoč wrote:Bilo bi liepo.epikur37 wrote:metilda wrote:
Bilo bi liepo svašta al kad jednom nešto molaš i prodaš nema nazad.
čardak efendija wrote:mi se molimo svetom milutinu ali ne pomaže, vi se molite Hristosu i očito da pomaže ali mi to nikada nećemo moći, nama je svetosavlje u krvi a to nema veze sa vašim Hristom!metilda wrote:
bome taj vaš milutin ima neke moći, drma hrvatskom vladom koja se ne boji Hrista tj. Krista, da se razumijemo....
Guest- Guest
prema potrebi u tom trenu, kad opet budemo vladali prvo ćemo te sve pobiti da ne bi izdali nas ko i vas!metilda wrote:čardak efendija wrote:to su vaši petokolonaši a naši saveznici!metilda wrote:čardak efendija wrote:ko može da vole nas srbe osim kaje? ja ne vidim nikoga drugoga ovde da nas gotivi!metilda wrote:nego efendijo, ti si pandan našem antiši tomiću ... kritiziraš svoje srbe, nije čudo da te ne ljube na forumu
čiji saveznici .. onih prekodrinskih jajara ili vas krajišnika negde su se možebit pogubili...
slabo to sve, vidiš da ni pupavac više ne urla ustaše ustaše i ne priča o hiljadam pobijene nejači!metilda wrote:čardak efendija wrote:mi se molimo svetom milutinu ali ne pomaže, vi se molite Hristosu i očito da pomaže ali mi to nikada nećemo moći, nama je svetosavlje u krvi a to nema veze sa vašim Hristom!metilda wrote:
bome taj vaš milutin ima neke moći, drma hrvatskom vladom koja se ne boji Hrista tj. Krista, da se razumijemo....
Similar topics
» Apokalipsa by žutarnji
» Žutarnji utonio u rasizam
» Žutarnji: Pljenki je u Knockdownu
» Žutarnji: Putin slavi!!!
» Što je žutarnji prešutio u naslovu?
» Žutarnji utonio u rasizam
» Žutarnji: Pljenki je u Knockdownu
» Žutarnji: Putin slavi!!!
» Što je žutarnji prešutio u naslovu?
Page 1 of 3