breikin nuuz
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
breikin nuuz
https://www.rt.com/news/400233-russia-knife-attack-injured/
Knife attack in Russian city of Surgut, 8 injured, assailant killed by police
Knife attack in Russian city of Surgut, 8 injured, assailant killed by police
Guest- Guest
Re: breikin nuuz
Sad,Gewera nositi u svabiji,nema teorije..zato mi i jeste doli parkirana,jer nema teorije da dobijem dozvolu,a ne do bogo da mi to policija nadje kod menea..
CS u manjoj dozi je oke,ovu stalno da nosas uz sebe,nece ici..osim toga..
ako navale na tebe,gledas cim prije zgrabiti najblizeg i cim brze ga ...eto...sto u metzgeraju rade zivinama..
i tresnut ostalim pod noge,vecina tada otperja da new bi prosla isto..
CS u manjoj dozi je oke,ovu stalno da nosas uz sebe,nece ici..osim toga..
ako navale na tebe,gledas cim prije zgrabiti najblizeg i cim brze ga ...eto...sto u metzgeraju rade zivinama..
i tresnut ostalim pod noge,vecina tada otperja da new bi prosla isto..
Guest- Guest
Ovo puse do 5 metara,mislim,potrebno je da zaustavih 400 kila misica sto brze..kofein wrote:...i nije potrebna preciznost.
no kako rekoh,nezgrapno je da uvijek imas uz sebe..mozda manje pakiranje..
Guest- Guest
sad Rusi budu digli u zrak kutju famigliji od ovog lika..lakse nego provjeravati jel u njoh ima jos nozeva..
Guest- Guest
Kmetje oslo rucati...Pohvalno..usvojilo je vrhunske zapadne vrijednosti u svojem novom druzstvu..Odlazak na rucak u 12 sati...
Guest- Guest
http://www.selfdefenseninja.com/bear-spray-vs-pepper-spray-whats-difference/
po ovome ispada da je običan sprej za ljude puno efektivniji
po ovome ispada da je običan sprej za ljude puno efektivniji
Guest- Guest
dakle sprej za medvjede je za medvjede, a za ljude je ovaj za ljude, kratko i jasno
Guest- Guest
Za ljude je Peper spray,dakle prah u sustini,koji blablabla...
Za medjede stavljaju originalni CS,odnosno suzavac..
suzavac moze u vecoj kolicini prpouzrociti sljepilo..
Guest- Guest
pokusas se obraniti i zavrsis u zatvoru, tako to ide u nasoj drzavi, zato bolje ipak ovaj za ljude, isto je efektivanpismejker wrote:Za ljude je Peper spray,dakle prah u sustini,koji blablabla...
Guest- Guest
dobro kazes..kod vas ,dobro..i u svabiji se ne smijes braniti,nego zvati policiju..kak sam se nagledao ponizavanja svabija od strane Kozojeba,za ne povjerovati je...i ovi stoicku sute i trpe..prorok wrote:pokusas se obraniti i zavrsis u zatvoru, tako to ide u nasoj drzavi, zato bolje ipak ovaj za ljude, isto je efektivanpismejker wrote:Za ljude je Peper spray,dakle prah u sustini,koji blablabla...
dobro nebitno..pogledao sam onaj video,odlican ,je.. :D cura finalno malo karate dijeli,a onaj spranja lika po guzici... ,no efikasan je bio spray..
Guest- Guest
zakon je i pisan,da se normalan gradjanin ne smije braniti i da se osjeca sto nesigurnijim..
Guest- Guest
Švapski panduri prvo sto pitaju,jel netko nekog udario...Pa pickumater,kao da ce se polupati kao porculan ako nekom svezes ili ti netko sveze preko pičke...svasta..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2