ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

willy wonka imigration train goes on

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

willy wonka imigration train goes on - Page 3 Empty Re: willy wonka imigration train goes on

Post by Trinity Fri 18 Aug - 18:47

Eh, i ja bih da sam mala pa da me mama i tata hrane i plaćaju račune.
Koja su to vremena bila.

Trinity

2014-04-17

Back to top Go down

willy wonka imigration train goes on - Page 3 Empty Re: willy wonka imigration train goes on

Post by Guest Fri 18 Aug - 19:01

http://www.bbc.com/news/av/world-europe-40974329/cambrils-pop-pop-a-couple-of-shots-and-he-fell-down
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 18 Aug - 19:09

jastreb wrote:Europi je potrebna nova revolucija koja će zbaciti tzv demokratske sisteme. Obične građansko-buržoaske sustave u službi američkog imperijalizma i klerofašizama raznih boja.

Komunisti su lijek za ovakve. Ljudi bi trebali izaći na ulice i nasilno srušiti ove nespoosobne i štetočinske vlasti.

Komunisti,ne čekajte na izbore. Da je drug Lenjin čekao rezultate izbora nikada se ne bi dočepao vlasti.

Sad je ora!!!

Tako je!
Sad je pravi trenutak za združenu komunističko-islamističku akciju!
Komunisti trebaju jasno pokazati savezništvo sa svojom braćom iz ISIL-a u borbi protiv zajedničkog neprijatelja u vidu demokratskih imperijalističkih zlotvora!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 18 Aug - 19:30

slidingdoorsoperator wrote:
jastreb wrote:Europi je potrebna nova revolucija koja će zbaciti tzv demokratske sisteme. Obične građansko-buržoaske sustave u službi američkog imperijalizma i klerofašizama raznih boja.

Komunisti su lijek za ovakve. Ljudi bi trebali izaći na ulice i nasilno srušiti ove nespoosobne i štetočinske vlasti.

Komunisti,ne čekajte na izbore. Da je drug Lenjin čekao rezultate izbora nikada se ne bi dočepao vlasti.

Sad je ora!!!

Tako je!
Sad je pravi trenutak za združenu komunističko-islamističku akciju!
Komunisti trebaju jasno pokazati savezništvo sa svojom braćom iz ISIL-a u borbi protiv zajedničkog neprijatelja u vidu demokratskih imperijalističkih zlotvora!
Pa ISIL je vaša,tj.imperijalističko-antikomunistička tvorevina.

Zvijer koja se otela kontroli.

Frankenstein kojeg ste stvorili u Afganistanu,kako bi oborio jedan socijalistički režim,a kojemu ste uz to i dali romantičarsko-baladični karakter.

Tako da islamizam ne pakovati komunizmu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 18 Aug - 19:49

jastreb wrote:Pa ISIL je vaša,tj.imperijalističko-antikomunistička tvorevina.

Zvijer koja se otela kontroli.

Pa mnogi tako ocjenjuju i komunizam!
Zvijer koja je trebala rasteretiti njemačke imperijaliste izvlačenjem Rusije iz rata, samo se problem pojavio kada se otela kontroli.
Princip je isti, sve su ostalo nijanse!

jastreb wrote:Tako da islamizam ne pakovati komunizmu.

Pa komunizam ima povijest suradnje i sa nacistima (Hitler-Staljin), a protiv zajedničkog im demokratsko liberalno-građanskog neprijatelja, pa zašto ne bi surađivali i sa islamistima?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 18 Aug - 19:51

Sa takvim simpatizerima poput vječito (polu)pijanog idiota kakav je jastreb, komunizmu i ne preostaje ništa drugo doli neslavne propasti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Fri 18 Aug - 20:01

Triny wrote:
kic wrote:
dijagram wrote:
kic wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog-teroristickih-napada-ministarstvo-obrazovanja-moglo-bi-zabraniti-maturalce-u-spanjolskoj/989095.aspx

i te maturalce nabijem na k, bolje da idu na Papuk u šetnju i bivakiranje preko vikenda..
moja mala ce u Grcku, nije mi ni to drago
jebem ja sve to izvan Hrvatske

ma ja ozb velim, Hrvatska ima dovoljno ljepota i lijepih kutaka za vidjeti, toliko dolina, vrhova, rijeka, slapova, jezera, otoka gdje se čovjek može super provesti kao ekipa..

a ne odu na ulice Praga/Barcelone gdje je skupo, pa piju i orgijaju..
A ti misliš da je ovima sa 18, 19 do rijeka , slapova i jezera? geek

mogu se i u prirodi trljati jedni uz druge, jos bolje zapravo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 18 Aug - 20:04

slidingdoorsoperator wrote:Sa takvim simpatizerima poput vječito (polu)pijanog idiota kakav je jastreb, komunizmu i ne preostaje ništa drugo doli neslavne propasti.
Vidi se da ne poznaješ osnove dijalektičkog materijalizma i da ne prepoznaješ kotač napretka kojeg više ništa ne može zaustaviti.

Po nekim općim povijesno-društvenim zakonima građansko-buržoasko -liberalnom sistemu,a samim time i njegovu čedu-kapitalizmu bliži se neumitan kraj.

Uživajte još malo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by melkior Fri 18 Aug - 20:38

kic wrote:
dijagram wrote:
kic wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog-teroristickih-napada-ministarstvo-obrazovanja-moglo-bi-zabraniti-maturalce-u-spanjolskoj/989095.aspx

i te maturalce nabijem na k, bolje da idu na Papuk u šetnju i bivakiranje preko vikenda..
moja mala ce u Grcku, nije mi ni to drago
jebem ja sve to izvan Hrvatske

ma ja ozb velim, Hrvatska ima dovoljno ljepota i lijepih kutaka za vidjeti, toliko dolina, vrhova, rijeka, slapova, jezera, otoka gdje se čovjek može super provesti kao ekipa..

a ne odu na ulice Praga/Barcelone gdje je skupo, pa piju i orgijaju..
A gdje se to u Hrvatskoj može pošteno orgijati?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Fri 18 Aug - 21:31

jastreb wrote:Vidi se da ne poznaješ osnove dijalektičkog materijalizma

Kako ne. 
Dokazani goldberry od ovce.
Vidiš da ga poznajem.
Pa nisam ja sjedio na ušima na nastavi TIPSS-a i osnova marksizma, poput tebe!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics