15 dečaka i mladića silovalo besnog magarca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 15 dečaka i mladića silovalo besnog magarca
vidjeli smo sto smo morali vidjeti...cak liku i nije bilo nes terminalno neugodno...
Guest- Guest
moze se jos gledati...Kome su sad povrijedjeni osjeccaju vjerski ili moralni???
Guest- Guest
Pa bilo mu je neugodno,kao što bi meni bilo da me uhvate kako prčim neku lokalnu radodajku.pismejker wrote:vidjeli smo sto smo morali vidjeti...cak liku i nije bilo nes terminalno neugodno...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa bilo mu je neugodno,kao što bi meni bilo da me uhvate kako prčim neku lokalnu radodajku.pismejker wrote:vidjeli smo sto smo morali vidjeti...cak liku i nije bilo nes terminalno neugodno...
dobro,ti opleti po regionalnoj... u kozojepskim vukojebinama,presutno se prihvaca pederastija i pedofajlija,odnosno ,zrelim muskarcima,mladi sluze kao nusputnekurwe..isto tak oi zivina...radi toga nitko tamo ne gubi blavu...osim ako te ne uhvati bas vjerska pandurija..
Guest- Guest
Ova bi mogla naslijediti Majku Terezu koja je liječila gubavcekaja wrote:Zašto nisu ubijeni i dječaci? Pa i oni su zaraženi..
Jedino bi to Kaja radila kraćim putem .
E Kajo kajo ...
jbt. Da sam musko fakat bi takve zene obilazila u luku.
Kuzim ja
ovo je kako ubaciti animal sex na forum
ovo je kako ubaciti animal sex na forum
mislim da ljudi nisu nimalo više bolesni u svojoj nastranosti
nego to su bili nekada....samo što sada za razliku od prije, takva događaja brzo dođu do širokih masa
nego to su bili nekada....samo što sada za razliku od prije, takva događaja brzo dođu do širokih masa
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Magarac neuzan ubijen a bolesnii pusteni da bodu I dalje magarce, koze...........verovatno I muskarce......Sora wrote:Ova bi mogla naslijediti Majku Terezu koja je liječila gubavcekaja wrote:Zašto nisu ubijeni i dječaci? Pa i oni su zaraženi..
E Kajo kajo ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa kod nas se pričalo da se nekog bolesnika uhvatili u štali sa kravom i da su kravu ubili.Serbinho-3 wrote:Magarac neuzan ubijen a bolesnii pusteni da bodu I dalje magarce, koze...........verovatno I muskarce......Sora wrote:Ova bi mogla naslijediti Majku Terezu koja je liječila gubavcekaja wrote:Zašto nisu ubijeni i dječaci? Pa i oni su zaraženi..
E Kajo kajo ...
Lik se spasio bijegom.
A kravu su ubili jer su je smatrali prljavom,oskvrnjenom... Niti bi itko od nje pio mlijeka,niti jeo mesa,a kako su to bili stariji i pobožniji ljudi smatrali su da bi je bio veliki grijeh nekome podmetnuti.
Inače i u Bibliji stoji zapovijed da se ubije i čovjek/žena i živinče.
2014-04-22
Iranski vrhovni lider ajatolah Ruholah Homeini
U njegovoj knjizi „Pojašnjavanje pitanja“ iz 1961, vrhovni lider je pokušao da odgovori na 3.000 pitanja iz svakodnevnog života, premda termin „svakodnevnog“ možda ne odgovara najbolje.
Najčuveniji savjet je glasio: „Ako osoba ima odnos sa kravom, ovcom ili kamilom, njihov urin i izmet postaće nečisti a piti njihovo mlijeko biće protivzakonito“.
U njegovoj knjizi „Pojašnjavanje pitanja“ iz 1961, vrhovni lider je pokušao da odgovori na 3.000 pitanja iz svakodnevnog života, premda termin „svakodnevnog“ možda ne odgovara najbolje.
Najčuveniji savjet je glasio: „Ako osoba ima odnos sa kravom, ovcom ili kamilom, njihov urin i izmet postaće nečisti a piti njihovo mlijeko biće protivzakonito“.
2014-04-22
sirote životinjejastreb wrote:Koze,ovce,deve,magarice ,imaju zaista širok asortiman.
Guest- Guest
da je magare bilo pod cadorom decki se mozda ne bi napalili
dijagram-
2015-08-09
ja mislio da je islam konzervativan, da se oni čuvaju do braka, da su muškarci sexualno disciplinirani, da su degenerirani kao zapadnjaci.. ono socijalni i konzervativni
Guest- Guest
siroti su ti mladi decki...ako su siromasni,.onda su srece da vide pičke uglavnom kod koza i offaca,nece si naci nevjestu,jerbo i u islamskim fukojebinama,gledaju obitelji na bogatstvo zenika..
After svega i dolaska u Europu,Svabiju,kad ugledaju nes ovako,naravno da im prorade muzevni instikti,pa se obore na svabice,kao pčele na med...
After svega i dolaska u Europu,Svabiju,kad ugledaju nes ovako,naravno da im prorade muzevni instikti,pa se obore na svabice,kao pčele na med...
Guest- Guest
Izgleda da je sori to normalno.Serbinho-3 wrote:Magarac neuzan ubijen a bolesnii pusteni da bodu I dalje magarce, koze...........verovatno I muskarce......Sora wrote:Ova bi mogla naslijediti Majku Terezu koja je liječila gubavcekaja wrote:Zašto nisu ubijeni i dječaci? Pa i oni su zaraženi..
E Kajo kajo ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
magarce napuckati da poganjaju i pojebu te kozojebe...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:U marokanskom regionu Garb-Črarda-Beni Hsen dogodio sebizaran incident kada je grupa mladića i dečaka silovalazaraženog magarca. Oni su zbog toga bili podvrgnuti tretmanu protiv besnila.Uhvaćen i SNIMLJEN kako ima SEKS sa magarcem! (VIDEO)
Ja svoju ženu zovem kobila.
crvenkasti-
2014-04-17
Nebitno, samo da nije bijesnacrvenkasti wrote:Ja svoju ženu zovem kobila.
dijagram-
2015-08-09
crvenkasti wrote:Ja svoju ženu zovem kobila.
i tebe isto podsjeca,jel...moram pod spoiler staviti...forumski dusi morala nikad ne spavaju..
- zena...necija..:
Guest- Guest
Prava Kobilja straznjica...takva i treba da bude..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» osveta magarca...
» Trampe,Kosovo je Srbija,veži besnog psa Matisa!
» Josic i Glogoski u Bujici otkantali Djakica i Decaka zbog uvlacenja Plenkovicu
» Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
» UŽAS U U SUBOTICI: Migrant isekao iz čista mira dečaka skalpelom po glavi
» Trampe,Kosovo je Srbija,veži besnog psa Matisa!
» Josic i Glogoski u Bujici otkantali Djakica i Decaka zbog uvlacenja Plenkovicu
» Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
» UŽAS U U SUBOTICI: Migrant isekao iz čista mira dečaka skalpelom po glavi
Page 2 of 3