imamo pismejkera za predsjednika
Page 1 of 1
imamo pismejkera za predsjednika
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-se-i-dalje-sramoti-oko-puta-u-sad-sad-tvrdi-da-je-mozda-potpisala-tajni-medjunarodni-ugovor-/988837.aspx
Re: imamo pismejkera za predsjednika
Kad su izbori bili? Mislila sam se angazirat u nekom izbornom stozeru :D
"Lazes k'o politicar" 8-)
"Lazes k'o politicar" 8-)
2014-04-12
možda sam i ja astronaut koji je pobjegao na mjesec od navale playboyevih zečica..
A, tamo su te docekale jos seksipilne izvanzemaljke?! ;D
Sve je moguce :-D
2014-04-12
maggie13 wrote:A, tamo su te docekale jos seksipilne izvanzemaljke?! ;D
imaju šest nogu, kad legnu sa štiklama na krevet misliš da spavaš u ormaru kad se probudiš..
Ja stvarno jesam.kic wrote:
možda sam i ja astronaut koji je pobjegao na mjesec od navale playboyevih zečica..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ili sa zenskim stonogama :Dkic wrote:maggie13 wrote:A, tamo su te docekale jos seksipilne izvanzemaljke?! ;D
imaju šest nogu, kad legnu sa štiklama na krevet misliš da spavaš u ormaru kad se probudiš..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Javi se INDEX-u. Plaća je u dinarima.maggie13 wrote:Kad su izbori bili? Mislila sam se angazirat u nekom izbornom stozeru :D
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
bolje u jutarnji, tamo uzimaju sve valuteEroo wrote:Javi se INDEX-u. Plaća je u dinarima.maggie13 wrote:Kad su izbori bili? Mislila sam se angazirat u nekom izbornom stozeru :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nista, sad samo dolare :DEroo wrote:Javi se INDEX-u. Plaća je u dinarima.maggie13 wrote:Kad su izbori bili? Mislila sam se angazirat u nekom izbornom stozeru :D
2014-04-12
El nas kvragu bice dala...oce to one, do iti jedna ista...
darth_vader-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Imamo 400,000
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Imamo 400,000
Page 1 of 1