Srbi na letovanje i u Albaniju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi na letovanje i u Albaniju
barem će da nam natalitet skoči!Sexual Tyrannosaurus wrote:Konačno bre da se i mi negdje osjećamo moćno i bogato .
Al će biti šiptarske kopiladi po belomgradu.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Nećečardak efendija wrote:barem će da nam natalitet skoči!Sexual Tyrannosaurus wrote:Konačno bre da se i mi negdje osjećamo moćno i bogato .
To je emanchwipacija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Natalitet bijela kuga emanchwipacija
Vodili me u policijsku postaju
Na zidu plakat o nasilju nad ženama
PIZDA VAM MATERINA ŠTA JE S PSIHIČKIM NASILJEM NAD MUŠKIMA
IMAM SUĐENJE ZA MJESEC I PO DANA
DA SAM DAVIO MATER
SINE DA SAM JA NEKOG DAVIO TAJ SE NE BI VIŠE USTAO
DA SAM DAVIO MATER
2014-04-11
Opet prso.RayMabus wrote:Natalitet bijela kuga emanchwipacija
DA SAM DAVIO MATER
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisam je davio
Izbićevao sam je
Izbićevao sam je
2014-04-11
U Bujanovcu i Preševu su Albanci većina.
Znači ne radi se o nikakvim Srbima.
Znači ne radi se o nikakvim Srbima.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Sorio si nam turizam sad, a Amerika , jel ona pod sankcijama?Serbinho-3 wrote:Hrvatska kod mene kao Kuba pod sankcijama 26 godina vec, ovi verovatno kao zatvorske kazne po Americi, dozivotna
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
briga šiptare za emanchwipaciju, ima da pune srpkinje ko papriku!RayMabus wrote:Nećečardak efendija wrote:barem će da nam natalitet skoči!Sexual Tyrannosaurus wrote:Konačno bre da se i mi negdje osjećamo moćno i bogato .
To je emanchwipacija
biće belih beba po srbiju!Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Svejedno to će biti mala brojka, ove godine na ljetovanju na Jadranu vidio sam samo 2 auta sa srpskim registarskim pločicama.
Većini je Hrvatska preskupa, a oni najbogatiji idu na dalje i skuplje destinacije.
2015-09-26
U Hrvatsku idu oni koji imaju rodbinu i prijatelje. Sirotinja nema za letovanje a bogati idu na, što kažeš, egzotične destinacije.Antijunak wrote:Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Svejedno to će biti mala brojka, ove godine na ljetovanju na Jadranu vidio sam samo 2 auta sa srpskim registarskim pločicama.
Većini je Hrvatska preskupa, a oni najbogatiji idu na dalje i skuplje destinacije.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Antijunak wrote:Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Nije skupa, ali nece da idu.
Ja necu, nije mi skupa, ali necu.
Vidim Rumunka koleginica na Krku.
Zamenili se samo turisti, nekad Srbi, sada Rumuni........
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mogućedzango wrote:U Hrvatsku idu oni koji imaju rodbinu i prijatelje. Sirotinja nema za letovanje a bogati idu na, što kažeš, egzotične destinacije.Antijunak wrote:Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Rodica od ovog lika iz Niša, mater joj je iz Niša udala se ovdje još za vrijeme Juge
2014-04-11
17 sati se vozio od Niša ovamo imaš šta i pičit tako da ima nešto u tome šta Đango kažeRayMabus wrote:mogućedzango wrote:U Hrvatsku idu oni koji imaju rodbinu i prijatelje. Sirotinja nema za letovanje a bogati idu na, što kažeš, egzotične destinacije.Antijunak wrote:Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Rodica od ovog lika iz Niša, mater joj je iz Niša udala se ovdje još za vrijeme Juge
2014-04-11
kaja wrote:Sorio si nam turizam sad, a Amerika , jel ona pod sankcijama?Serbinho-3 wrote:Hrvatska kod mene kao Kuba pod sankcijama 26 godina vec, ovi verovatno kao zatvorske kazne po Americi, dozivotna
Znas kako, vecina je kao i ja, znaci HR nista, sankcije
Ostavio sam vas sa vasim HDZ i vizijom Svajcarskog standarda
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ti živiš na Zapadu, a ne u Srbiji. Mislim da ne moram objašnjavati da je na Zapadu puno bolji standard, a Srbija s slugom Vučićem ne može napredovati.Serbinho-3 wrote:Antijunak wrote:Pinochet wrote:Ove godine Srba u RH rekordan broj isto
Nije skupa, ali nece da idu.
Ja necu, nije mi skupa, ali necu.
Vidim Rumunka koleginica na Krku.
Zamenili se samo turisti, nekad Srbi, sada Rumuni........
Ja Rumunje nisam susreo na Jadranu, daleko najbrojniji su bili domaći turisti prije svega sa područja Zagreba.
2015-09-26
pismejker wrote:Albanke su prejebeno seksi cure..
i imaju prejebeno puno braće
kratke i debele noge, neproporcionalno velika tjelesa u usporedbi sa sveukupnom visinom...pismejker wrote:Albanke s uprejebeno seksi cure..
bolje su Srpkinje
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
marcellus wrote:pismejker wrote:Albanke su prejebeno seksi cure..
i imaju prejebeno puno braće
Mdaaa....no jebes avanturu bez rizika...
Guest- Guest
fiu,...mozda starije generacije...ove mladje..jebotepavidislisliku???flumen wrote:kratke i debele noge, neproporcionalno velika tjelesa u usporedbi sa sveukupnom visinom...pismejker wrote:Albanke s uprejebeno seksi cure..
bolje su Srpkinje
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Letovanje u Albaniji
» ALBANIJA, bezbedno i jeftino letovanje?
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Letovanje u Albaniji
» ALBANIJA, bezbedno i jeftino letovanje?
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 2 of 3