Hrvatica uhvatila muža u preljubi sa kumom! Od šoka je pala u nesvest
Page 1 of 1
Hrvatica uhvatila muža u preljubi sa kumom! Od šoka je pala u nesvest
Stanovnici potkalničkog kraja u Hrvatskoj već danima prepričavaju tragikomičnu situaciju u kojoj je žena uhvatila muža u preljubi, ali sa drugim muškarcem. Situacija je još bizarnija jer su muškarci navodno kumovi.
Ova nesvakišnja priča o akterima ljubavnog klinča ubrzo je obišla celi grad i okolinu.
Naime, supruga se neočekivano vratila kući i zatekla muža koji vodi ljubav sa svojim kumom. Nesrećna žena je prvo vrisnula od šoka, a potom se i onesvestila.
Nakon što se žena srušila, desila se najveća drama jer su muškarci ostali zaglavljeni u snošaju.
Od velikog stresa i šoka koji su doživeli zbog neočekivanog uleta supruge, penis jednog od njih zaglavio se u anusu drugog muškaraca.
Slične situacije već su poznate u svetu između muškarca i žene, a reč je o medicinskom fenomenu znanom pod latinskim nazivom penis captivus, u prevodu zaglavljen penis u ženskom polnom organu, ali čini se da i muška ljubav nije imuna na takav slučaj.
Neprijatna situacija koja je zadesila prigorske porodice još je teže shvatljiva s obzirom da su oba muškarca porodično nastrojeni ljudi, oženjeni i imaju decu.
Kurir.rs/telegraf
http://www.kurir.rs/zabava/zena/2896127/zaglavio-se-hrvatica-uhvatila-muza-u-preljubi-sa-kumom-od-soka-je-pala-u-nesvest-a-o-onom-sto-je-usledilo-prica-ceo-grad
" />
DRAMA
ZAGLAVIO SE! Hrvatica uhvatila muža u preljubi sa kumom! Od šoka je pala u nesvest, a o onom što je usledilo priča ceo grad!Ova nesvakišnja priča o akterima ljubavnog klinča ubrzo je obišla celi grad i okolinu.
Naime, supruga se neočekivano vratila kući i zatekla muža koji vodi ljubav sa svojim kumom. Nesrećna žena je prvo vrisnula od šoka, a potom se i onesvestila.
Nakon što se žena srušila, desila se najveća drama jer su muškarci ostali zaglavljeni u snošaju.
Od velikog stresa i šoka koji su doživeli zbog neočekivanog uleta supruge, penis jednog od njih zaglavio se u anusu drugog muškaraca.
Slične situacije već su poznate u svetu između muškarca i žene, a reč je o medicinskom fenomenu znanom pod latinskim nazivom penis captivus, u prevodu zaglavljen penis u ženskom polnom organu, ali čini se da i muška ljubav nije imuna na takav slučaj.
Neprijatna situacija koja je zadesila prigorske porodice još je teže shvatljiva s obzirom da su oba muškarca porodično nastrojeni ljudi, oženjeni i imaju decu.
Kurir.rs/telegraf
http://www.kurir.rs/zabava/zena/2896127/zaglavio-se-hrvatica-uhvatila-muza-u-preljubi-sa-kumom-od-soka-je-pala-u-nesvest-a-o-onom-sto-je-usledilo-prica-ceo-grad
" />
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Hrvatica uhvatila muža u preljubi sa kumom! Od šoka je pala u nesvest
Ljuba i kumašin se malo zaigrali.
Kasno Marko stiže na Kosovo.
Tema postoji još od jučer.
Ključ.
Ključ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vidi se da je rvatica, da je srpkinja ona bi odma priskočila kumi u pomoć!
jastreb wrote:Kasno Marko stiže na Kosovo.
Ključ.
ako se zaključa neće da se vidi šta ja pišem, protestujem i stavljam palac dole!!!Regoč wrote:jastreb wrote:Kasno Marko stiže na Kosovo.
Ključ.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Pazi s tim palcima da te Pismejker ne tužaka Kicu da mi jebeš majku.čardak efendija wrote:ako se zaključa neće da se vidi šta ja pišem, protestujem i stavljam palac dole!!!Regoč wrote:jastreb wrote:Kasno Marko stiže na Kosovo.
Ključ.
pismejker je srbin skoro ko ja pa se ne treba čuditi ako će da to napravi!Regoč wrote:Pazi s tim palcima da te Pismejker ne tužaka Kicu da mi jebeš majku.čardak efendija wrote:ako se zaključa neće da se vidi šta ja pišem, protestujem i stavljam palac dole!!!Regoč wrote:jastreb wrote:Kasno Marko stiže na Kosovo.
Ključ.
a to se palcem radi?Regoč wrote:Pazi s tim palcima da te Pismejker ne tužaka Kicu da mi jebeš majku.čardak efendija wrote:ako se zaključa neće da se vidi šta ja pišem, protestujem i stavljam palac dole!!!Regoč wrote:jastreb wrote:Kasno Marko stiže na Kosovo.
Ključ.
Guest- Guest
kod nas srba se koristi neki drugi prst ali ko će te vaše ustaške fazone pokopčat!Noor wrote:a to se palcem radi?Regoč wrote:Pazi s tim palcima da te Pismejker ne tužaka Kicu da mi jebeš majku.čardak efendija wrote:ako se zaključa neće da se vidi šta ja pišem, protestujem i stavljam palac dole!!!Regoč wrote:jastreb wrote:Kasno Marko stiže na Kosovo.
Ključ.
» Nisu hteli da mi osisaju muza
» Nije slušala muža...
» Eva ostavi muža i udaj se za me !
» Mađarska policija uhvatila opasnog rasistu
» Luda Mara ima i ludog muža
» Nije slušala muža...
» Eva ostavi muža i udaj se za me !
» Mađarska policija uhvatila opasnog rasistu
» Luda Mara ima i ludog muža
Page 1 of 1