Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Novo skandalozno ponašanje ustaškog vikara Košića na dan Velike Gospe
Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A jbg kad se ostari i priblizi kraju nije zgoreg kadkad poljubit raspelo za svaki slucaj. Vjera je zayeban sport.Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
omni-
2014-04-12
Potpuno pogrešno.Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
Isusov nauk je besprijekoran,ali su ga mnoge crkve izopačile.
Prema crkvi imam stav ovisno o datoj situaciji,ali imam sve samo ne mekan stav prema groznom i antievanđeoskom djelovanju dijela CUH-a,odnosno kako se još nazivaju Stepinčeve crkve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
Guest- Guest
Pantelije mi ,koliko braće ovdje .
Last edited by Sexual Tyrannosaurus on 15/8/2017, 21:54; edited 1 time in total
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Da,komunizam je za gospodu,odabranu .Gnječ wrote:kaja wrote:komunizam mi isto nije "legao" jer smatram da je to utopija. samoupravni socijalizam? odlična ideja nažalost ispred vremena kao što rekoh nije žvaka za seljaka.
Ispred vremena?Bre pa ni mi Srbi nismo tako glupi da popušimo takvu idiotariju . Da nisi možda i ti naš?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
jastreb wrote:Potpuno pogrešno.Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
Prema crkvi imam stav ovisno o datoj situaciji,ali imam sve samo ne mekan stav prema groznom i antievanđeoskom djelovanju dijela CUH-a,odnosno kako se još nazivaju Stepinčeve crkve.
kako znaš da je Isusov nauk besprijekoran kad Isus nije ni slova napisao nigdje a kamo li knjigu ili skriptu barem. ništa! nikakvih zapisa on nema. sve što imaš je rekla-kazala radio mileva šema od 4 apostola koji su bili pismeni. ostali su bili nepismeni pa eto. možda je još koji apostol nešto zabilježio ali ga je vatikan cenzurirao.
dakle nema ničega što je Isus vlastoručno napisao i potpisao. točka.
Guest- Guest
Religija se u svapskom ustavu strogo odjeljuje od Politike,dakle Drzava povrh svih...
Kako je svabija ipak prilicno normalna drzava,sa jasno i posteno ustrojenim zakonima,dobro,ipak malo vise koji podrzavaju drzavu,nego narod,prosjecno covjek moze prilicno dobro opstajati...
Na televiziji bas i ne vidim,da "mudri" vikari ovi i oni iz svijeta Religije daju politicke izjave...
cestitke za religijske blagdane,su po meni oke..
Podrska i velicanje bilo koje fasisticke ili nacisticke opcije je brutalno zakonom zabranjeno..
Kako vidimo jedan orijentalac je u suceljavanju sa zatvorskom kaznom od mindeštens 3 godine..za pozdrav Hitleru...
No to je tako u pravno uredjenim i zrelim drzavama,ne Tunguzijama koje su na dnu samog drustva i isto tako naistom nivou sa kultiviranim shvatanjem negativnih trendova iz proslosti...
Balkan pak, tone sve dublje i dublje u zonu sumraka,drustvo se nekom transformacijom monstruoznom polako vraca na neki Feudalni nivo,negirajuci i ignorirajuci sve postulate ,u sustini pozitivnih civilizacijskih postignuca,od strane drzave pa prema vlastitom narodu..
No,kako si netko prostre,tako ce i papke istegnuti..
Kako je svabija ipak prilicno normalna drzava,sa jasno i posteno ustrojenim zakonima,dobro,ipak malo vise koji podrzavaju drzavu,nego narod,prosjecno covjek moze prilicno dobro opstajati...
Na televiziji bas i ne vidim,da "mudri" vikari ovi i oni iz svijeta Religije daju politicke izjave...
cestitke za religijske blagdane,su po meni oke..
Podrska i velicanje bilo koje fasisticke ili nacisticke opcije je brutalno zakonom zabranjeno..
Kako vidimo jedan orijentalac je u suceljavanju sa zatvorskom kaznom od mindeštens 3 godine..za pozdrav Hitleru...
No to je tako u pravno uredjenim i zrelim drzavama,ne Tunguzijama koje su na dnu samog drustva i isto tako naistom nivou sa kultiviranim shvatanjem negativnih trendova iz proslosti...
Balkan pak, tone sve dublje i dublje u zonu sumraka,drustvo se nekom transformacijom monstruoznom polako vraca na neki Feudalni nivo,negirajuci i ignorirajuci sve postulate ,u sustini pozitivnih civilizacijskih postignuca,od strane drzave pa prema vlastitom narodu..
No,kako si netko prostre,tako ce i papke istegnuti..
Guest- Guest
Gnječ wrote:jastreb wrote:Potpuno pogrešno.Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
kako znaš da je Isusov nauk besprijekoran kad Isus nije ni slova napisao nigdje a kamo li knjigu ili skriptu barem. ništa! nikakvih zapisa on nema. sve što imaš je rekla-kazala radio mileva šema od 4 apostola koji su bili pismeni. ostali su bili nepismeni pa eto. možda je još koji apostol nešto zabilježio ali ga je vatikan cenzurirao.
S tebom na Točak,pa na sve 4 strane Zemlje Plosnate...
Guest- Guest
Isus je propovjedao i učio,liječio i činio dobra djela. Drugi su zapisali njegovo djelovanje i učenje.Gnječ wrote:jastreb wrote:Potpuno pogrešno.Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
I ta djela su bez ikakve dileme savršena i besprijekorna.
No ovdje nije riječ o samome Isusu,već o onima koji bi trebali slijediti njegov nauk.
2014-04-22
Tko bi im došao na misu i udijelio milodare kad bi pričali samo o Isusu, anđelima i ljubavi?
Moraju si i oni nekaj zaradit.
Moraju si i oni nekaj zaradit.
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Isus je propovjedao i učio,liječio i činio dobra djela. Drugi su zapisali njegovo djelovanje i učenje.Gnječ wrote:jastreb wrote:Potpuno pogrešno.Iknar je gay wrote:Jastreb je po stare dane nekako postao previše mek,prema crkvi a posebno njenom izopačenom nauku.Kao pravi antifašist treba se odreći Isusa Krista,te njegovoge zločinačke sljedbe u svim formama.
I ta djela su bez ikakve dileme savršena i besprijekorna.
No ovdje nije riječ o samome Isusu,već o onima koji bi trebali slijediti njegov nauk.
drugi Obraz,jel??'
Zato Islam ce i dominirati...
Guest- Guest
I prvi put kad ti Kozojeb sveze preko obraza,za njega si samo pička..
Guest- Guest
Gle,kad su Isusa doveli pred velikog svećenika jedan je svećenički sluga ošamario Isusa i rekao mu "Zar tako odgovaraš velikom svećeniku!?"pismejker wrote:
drugi Obraz,jel??'
Isus mu reče: "Zašto me udaraš? Ako sam rekao nešto pogrešno ,dokaži da je pogrešno,a ako ne,zašto me udaraš!?"
Dalje,Isus je zatekavši trgovce u Hramu,uzeo konopac i razbucao stolove,isprevrtao tezge i konopcem šibao švercere i hramsku mafiju istjeravši ih sve vani.
Da se ne govori o Isusu opisanom u Otkrivenju,gdje dolazi sa gvozdenom palicom i gdje gazi krvavu kacu.
I vidjeh: nebo otvoreno - i gle, konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi; oči mu plamen ognjeni, na glavi mu mnoge krune; nosi napisano ime kojeg nitko ne zna doli on sam; ogrnut je ogrtačem krvlju natopljenimv; ime mu: Riječ Božja. Prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i čist. Iz usta mu izlazi oštar mač kojim će posjeći narode. Vladat će njima palicom gvozdenom. On gazi u kaci gnjevne srdžbe Boga Svevladara. Na ogrtač, o boku, napisano mu ime: "Kralj kraljeva i Gospodar gospodara."
2014-04-22
O kukuuu Meni.. ..jastreb wrote:Gle,kad su Isusa doveli pred velikog svećenika jedan je svećenički sluga ošamario Isusa i rekao mu "Zar tako odgovaraš velikom svećeniku!?"pismejker wrote:
drugi Obraz,jel??'
Isus mu reče: "Zašto me udaraš? Ako sam rekao nešto pogrešno ,dokaži da je pogrešno,a ako ne,zašto me udaraš!?"
Dalje,Isus je zatekavši trgovce u Hramu,uzeo konopac i razbucao stolove,isprevrtao tezge i konopcem šibao švercere i hramsku mafiju istjeravši ih sve vani.
Da se ne govori o Isusu opisanom u Otkrivenju,gdje dolazi sa gvozdenom palicom i gdje gazi krvavu kacu.
I vidjeh: nebo otvoreno - i gle, konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi; oči mu plamen ognjeni, na glavi mu mnoge krune; nosi napisano ime kojeg nitko ne zna doli on sam; ogrnut je ogrtačem krvlju natopljenimv; ime mu: Riječ Božja. Prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i čist. Iz usta mu izlazi oštar mač kojim će posjeći narode. Vladat će njima palicom gvozdenom. On gazi u kaci gnjevne srdžbe Boga Svevladara. Na ogrtač, o boku, napisano mu ime: "Kralj kraljeva i Gospodar gospodara."
J. Kad kod Menea ides ulicom i vidis 5-6 Kozojeba,kako su se arogantno i bahato rasirili da nitko ne moze proci,nego da drugi moraju sa staze silaziti,sto bi Isus napravio?
to Menea zanima..
Guest- Guest
Prošao bi kroza njih. Kao jednom kada su ga Židovi htjeli izvesti i kamenovati.pismejker wrote:
O kukuuu Meni.. ..
J. Kad kod Menea ides ulicom i vidis 5-6 Kozojeba,kako su se arogantno i bahato rasirili da nitko ne moze proci,nego da drugi moraju sa staze silaziti,sto bi Isus napravio?
to Menea zanima..
2014-04-22
jastreb wrote:Prošao bi kroza njih. Kao jednom kada su ga Židovi htjeli izvesti i kamenovati.pismejker wrote:
O kukuuu Meni.. ..
to Menea zanima..
dobro,znaci ja idem Isusovim naukom..Kozojebi uglavnom frcaju kao čunjevi,kad prodjem kroz njihovu sredinu...
Guest- Guest
Katolička Crkva je najvažniji stup hrvatske državnosti. Ustvari temelj.
Ili krov?
Nešto je od toga.
Ili krov?
Nešto je od toga.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ne brini ništa. Isus će sve kozojebe koji mu se ne poklone sasjeći.pismejker wrote:jastreb wrote:Prošao bi kroza njih. Kao jednom kada su ga Židovi htjeli izvesti i kamenovati.pismejker wrote:
O kukuuu Meni.. ..
to Menea zanima..
dobro,znaci ja idem Isusovim naukom..Kozojebi uglavnom frcaju kao čunjevi,kad prodjem kroz njihovu sredinu...
2014-04-22
Neće.jastreb wrote:Dobro,hoće li ovog divljaka nedostojnog biskupske odore(i svećeničke) netko mjerodavan poslati u nekakav samostan u izolaciju gdje neće moći širiti ustašku propagandu???
jastreb wrote:Ma ne brini ništa. Isus će sve kozojebe koji mu se ne poklone sasjeći.pismejker wrote:jastreb wrote:Prošao bi kroza njih. Kao jednom kada su ga Židovi htjeli izvesti i kamenovati.pismejker wrote:
O kukuuu Meni.. ..
to Menea zanima..
svabo je efikasniji i brzi....Dao je Kozojebima izbor..Raditi ili perjati natrag iz vukojebine odakle su dosli...
svejedno,ostaju u europi i razmnazat ce se,za 10-20 godina ce se mijesati sa Svabima..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sukob ustaškog vikara sa rodoljubivim otočanima
» Povjesničar Klasić popljuvao ustaškog vikara
» 15.8. Blagdan Velike Gospe
» Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Povjesničar Klasić popljuvao ustaškog vikara
» 15.8. Blagdan Velike Gospe
» Pred blagdan Velike gospe Kolinda otišla 3 dana u Međugorje
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
Page 2 of 4