Faljen Isus i Marija
Page 1 of 1
Faljen Isus i Marija
Sretan blagdan Velike gospe svim vjernicima koji slave taj dan a oni koji ne slave ne'k se napapaju janjetine i odojka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Faljen Isus i Marija
sretan blagdan svima .. Majka je uvijek uz nas, vjerovali ili ne vjerovali... moli za nas, tuguje s našim tugama i moli za našu radost u svome Sinu... prepustite se sigurnosti življenja u Isusu i Mariji...
Guest- Guest
Mir i dobro svima!
Nadam se da ovaj blagdan neće proteći u političkim govorima biskupa.
Nadam se da ovaj blagdan neće proteći u političkim govorima biskupa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gloriosa dicta sunt de te, Maria, quæ hodie exaltata es super choros angelorum.Ave Maria.
Mir i dobro svima.
Mir i dobro svima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eo braćo rvati i ja sam proslavio na naš način,iz svoje prčije sam ošao u metropolu-Doboj ,restoran Čardak ,nažderao sam se i napio ko pravi Srbin krajišnik te repetirao malo po praznim flašama.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Katolici slave blagdan Velike Gospe
Velika Gospa ili svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije slavi se danas 15. kolovoza. Tisuće vjernika širom Bosne i Hercegovine i Hrvatske danas će posjetiti marijanska svetišta.
Na blagdan Velike Gospe mnoštvo vjernika hodočasti u mnogobrojna marijanska svetišta, a svetkovina se slavi u velikom broju država, ponajviše u Europi i Južnoj Americi.
Velika Gospa je blagdan kad se katolički vjernici prisjećaju dogme svoje vjere – da je Blažena Djevica Marija dušom i tijelom po završetku svoga zemaljskog života uznesena u slavu neba u društvo sa svojim uskrsnulim sinom Isusom Kristom.
To je završnica njezina Bogu predanog života, vrhunac i cilj kojem je okrenuta svaka ljudska egzistencija.
Hrvati katolici imaju dugotrajnu tradiciju štovanja Blažene Djevice Marije, a u teškim vremenima i nevoljama narod ju je molio za pomoć. Pouzdavajući se u njezin nebeski zagovor častili su je iz zahvalnosti kao “kraljicu Hrvata”.
U Hrvatskoj je mnogo marijanskih svetišta, a među najpoznatija spadaju: Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, Svetište Majke Božje Trsatske na Trsatu, Svetište Gospe Sinjske u Sinju, Svetište Majke Božje Loretske u Arbanasima kod Zadra, Svetište Gospe od Zečeva u Ninu, Crkva Majke Božje Remetske u zagrebačkim Remetama, Svetište Majke Božje Aljmaške u Aljmašu.
Marijanska svetišta u BiH su Svetište Gospe Olovske, Svetište Gospe od Kondžila u Komušini, Svetište Kraljice mira u Hrasnu, blagdan Velike Gospe slavi se i u Međugorju, Širokom Brijegu, u Srbiji i Crnoj Gori je Svetište Crne Gospe u Subotici i u Bunariću u Bačkoj te Svetište Gospe Tekijske u Petrovaridnu u Srijemu te Gospa od Škrpjela u Boki kotorskoj i Svetište Gospe Letničke u Letnici na Kosovu./HMS/
2016-07-22
"Prva mi je Gospe moja", napisala je Seve i u hashtagovima otkrila da Gospu voli i njoj se moli, a snimku je komentirala i njezina frendica Iva Balent koja je također ustvrdila da je i njoj Gospa prva i najvažnija.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2016-07-22
vuksadinare wrote:Sretan blagdan Velike gospe svim vjernicima koji slave taj dan a oni koji ne slave ne'k se napapaju janjetine i odojka...
hvala
orion- Posts : 2287
2017-06-06
debotoijusto wrote:"Prva mi je Gospe moja", napisala je Seve i u hashtagovima otkrila da Gospu voli i njoj se moli, a snimku je komentirala i njezina frendica Iva Balent koja je također ustvrdila da je i njoj Gospa prva i najvažnija.
nakon novaca i kurca...
Guest- Guest
Kic, di se ovdje pritisne gumb za paljenje tamjana?
Realno je to tocan redoslijed .Gnječ wrote:debotoijusto wrote:"Prva mi je Gospe moja", napisala je Seve i u hashtagovima otkrila da Gospu voli i njoj se moli, a snimku je komentirala i njezina frendica Iva Balent koja je također ustvrdila da je i njoj Gospa prva i najvažnija.
nakon novaca i kurca...
Sexual Tyrannosaurus wrote:Eo braćo rvati i ja sam proslavio na naš način,iz svoje prčije sam ošao u metropolu-Doboj ,restoran Čardak ,nažderao sam se i napio ko pravi Srbin krajišnik te repetirao malo po praznim flašama.
Nastavak -navečer ždera u Čardaku pa ošli u okolni birc ,zalili se rakijom i odlučili da kao pravi kršćani moramo uzeti pičke muslimanske
Ulazimo u stojadina nas četiri krajišnika ,dere baja mali knindža i pravac Maglaj ,zelene kurve nose sjeme krajine sada u sebi
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Similar topics
» Marcel Holjevac: ‘Da, i Hrvati ubijaju. Ali se ne omotaju eksplozivom i ne uzviknu faljen Isus’
» Pavuna:Mars gamadi jedna.Hvaljen Isus i Marija.Pobjeda.Amen
» ''Pavuna poludio pred kamerom: "Marš, gamadi jedna. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen"
» Marija 2.0
» Marija Selak Raspudic
» Pavuna:Mars gamadi jedna.Hvaljen Isus i Marija.Pobjeda.Amen
» ''Pavuna poludio pred kamerom: "Marš, gamadi jedna. Hvaljen Isus i Marija! Pobjeda! Amen"
» Marija 2.0
» Marija Selak Raspudic
Page 1 of 1