ljetna ljubavna iz prigorskog kraja
Page 1 of 1
ljetna ljubavna iz prigorskog kraja
Nevjerojatna priča kruži Križevcima, ali i cijelim Prigorjem ovih dana.
Stanovnici potkalničkog kraja već danima prepričavaju tragikomičnu situaciju u kojoj je žena ulovila svog muža u preljubu što i ne bi odudaralo od svakidašnjih situacija da ju muž nije varao s drugim muškarcem. Situacija je tim bizarnija što su muškarci navodno kumovi, pišeepodravina.hr.
Ova nesvakišnja priča o akterima ljubavnog klinča ubrzo je obišla cijeli grad i okolicu, a prema njoj se supruga neočekivano vratila kući i naišla na scenu seksualnog odnosa dvojice kumova koja ju je toliko uzdrmala da je prvo vrisnula od šoka, a potom se i onesvijestila.
Nakon što se žena srušila, desila se najveća drama jer su muškarci ostali zaglavljeni u snošaju.
Od velikog stresa i šoka koji su doživjeli zbog neočekivanog uleta supruge, penis jednog od njih zaglavio se u anusu drugog muškaraca.
Slične situacije već su poznate u svijetu između muškarca i žene, a riječ je o medicinskom fenomenu znanom pod latinskim nazivom penis captivus. U prijevodu, zaglavljeni penis u ženskom spolnom organu, ali čini se da i muška ljubav nije imuna na takav slučaj.
Neugodna situacija koja je zadesila prigorske obitelji još je teže shvatljiva s obzirom da su oba muškarca obiteljski nastrojeni ljudi, oženjeni te imaju djecu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/501839/o-ovome-ce-pricati-cijela-hrvatska-zena-ulovila-muza-u-preljubu-s-kumom-srusila-se-od-soka-a-muskarci-ostali-zaglavljeni-u-snosaju
Stanovnici potkalničkog kraja već danima prepričavaju tragikomičnu situaciju u kojoj je žena ulovila svog muža u preljubu što i ne bi odudaralo od svakidašnjih situacija da ju muž nije varao s drugim muškarcem. Situacija je tim bizarnija što su muškarci navodno kumovi, pišeepodravina.hr.
Ova nesvakišnja priča o akterima ljubavnog klinča ubrzo je obišla cijeli grad i okolicu, a prema njoj se supruga neočekivano vratila kući i naišla na scenu seksualnog odnosa dvojice kumova koja ju je toliko uzdrmala da je prvo vrisnula od šoka, a potom se i onesvijestila.
Nakon što se žena srušila, desila se najveća drama jer su muškarci ostali zaglavljeni u snošaju.
Od velikog stresa i šoka koji su doživjeli zbog neočekivanog uleta supruge, penis jednog od njih zaglavio se u anusu drugog muškaraca.
Slične situacije već su poznate u svijetu između muškarca i žene, a riječ je o medicinskom fenomenu znanom pod latinskim nazivom penis captivus. U prijevodu, zaglavljeni penis u ženskom spolnom organu, ali čini se da i muška ljubav nije imuna na takav slučaj.
Neugodna situacija koja je zadesila prigorske obitelji još je teže shvatljiva s obzirom da su oba muškarca obiteljski nastrojeni ljudi, oženjeni te imaju djecu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/501839/o-ovome-ce-pricati-cijela-hrvatska-zena-ulovila-muza-u-preljubu-s-kumom-srusila-se-od-soka-a-muskarci-ostali-zaglavljeni-u-snosaju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: ljetna ljubavna iz prigorskog kraja
Ajme!!!! Trebalo bi malo više Tanji Čulina u tom kraju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da se to dogodilo negdje u Švedskoj,ili u Danskoj,supruga bi se nasmijala,skinula i priključila se napaljenom dvojcu.
2014-04-22
Noor,pa vi ste skroz ponooreli gore.Noor wrote:da, da..vruće je u našem malom gradu i okolici
2014-04-22
jastreb wrote:Noor,pa vi ste skroz ponooreli gore.Noor wrote:da, da..vruće je u našem malom gradu i okolici
kažem ti, prevruće je
(ovima znam i prezimena, jao...)
Guest- Guest
Noor wrote:jastreb wrote:Noor,pa vi ste skroz ponooreli gore.Noor wrote:da, da..vruće je u našem malom gradu i okolici
kažem ti, prevruće je
jel lizu oltare ?
samo me to zanima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne, jedan je sdp-ovac, a drugi iz ŽZdebotoijusto wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Noor,pa vi ste skroz ponooreli gore.Noor wrote:da, da..vruće je u našem malom gradu i okolici
kažem ti, prevruće je
jel lizu oltare ?
samo me to zanima
Guest- Guest
Slična je priča bila i u nas prije koju godinu. Mladenka je zatekla muža i kuma kako se žvale u WC-u, izišla za mikrofon, sve razglasila i otišla. Ne znamo jesu li zadržali darove.
Zato i znaš ovoga prvog. Živopisna sredina, bome.Noor wrote:ne, jedan je sdp-ovac, a drugi iz ŽZdebotoijusto wrote:Noor wrote:jastreb wrote:Noor,pa vi ste skroz ponooreli gore.Noor wrote:da, da..vruće je u našem malom gradu i okolici
kažem ti, prevruće je
jel lizu oltare ?
samo me to zanima
Šta to čovjeku dođe u glavu pa se upusti u takve rabote?
2014-04-22
da, znam ga sa partijskih sastanaka još iz JugeRegoč wrote:Zato i znaš ovoga prvog. Živopisna sredina, bome.Noor wrote:ne, jedan je sdp-ovac, a drugi iz ŽZdebotoijusto wrote:Noor wrote:jastreb wrote:
Noor,pa vi ste skroz ponooreli gore.
kažem ti, prevruće je
jel lizu oltare ?
samo me to zanima
Guest- Guest
tko to može razumitijastreb wrote:Šta to čovjeku dođe u glavu pa se upusti u takve rabote?
Guest- Guest
Sreća tvoja pa si proširila vidike tražeći muža.Noor wrote:da, znam ga sa partijskih sastanaka još iz JugeRegoč wrote:Zato i znaš ovoga prvog. Živopisna sredina, bome.Noor wrote:ne, jedan je sdp-ovac, a drugi iz ŽZdebotoijusto wrote:Noor wrote:
kažem ti, prevruće je
jel lizu oltare ?
samo me to zanima
Poremećaj u većine, u njekih i moda jer se to sad nosi.jastreb wrote:Šta to čovjeku dođe u glavu pa se upusti u takve rabote?
Ovaj jutarnji je zbilja postao dno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koji Jutarnji. Ovo piše Podravski list,a prenosi Slobodna Dalmacija.kaja wrote:Ovaj jutarnji je zbilja postao dno.
2014-04-22
Ma i na jutarnjem je.jastreb wrote:Koji Jutarnji. Ovo piše Podravski list,a prenosi Slobodna Dalmacija.kaja wrote:Ovaj jutarnji je zbilja postao dno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sezona kiselih krastavaca pa se svako seosko šocanje objavljuje.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
kako ste tako nazadni i konzervativni?!
ljubav nema granica...
ljubav nema granica...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Similar topics
» Ljubavna slikovnica
» Perverzna i neprirodna ljubavna afera
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
» ''ČUDO U BRODSKOM VAROŠU: VRATIO SE KLEPETAN! Rodan sletio na krov obitelji Vokić i pridružio se svojoj Malenoj, najljepša ljubavna priča ipak ide dalje ''
» Perverzna i neprirodna ljubavna afera
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Odlična 'ljetna sezona' na Zagrebačkoj burzi: 60 posto veći promet dionicama, građani sada u njima drže 60,2 milijarde kuna
» ''ČUDO U BRODSKOM VAROŠU: VRATIO SE KLEPETAN! Rodan sletio na krov obitelji Vokić i pridružio se svojoj Malenoj, najljepša ljubavna priča ipak ide dalje ''
Page 1 of 1