Državni posjet Predsjednice Republike Hrvatske Australiji i Novom Zelandu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Državni posjet Predsjednice Republike Hrvatske Australiji i Novom Zelandu
"Ekstremna emigracija" je komunistički termin za zagovornike hrvatske neovisnoti. Simpatije prema Paveliću su shvatljive do 90., jedino su to imali. Danas se ipak polako gase, zamienil ga je Tuđman, a čini se da Koli nastavlja pozitivan niz.jastreb wrote:Pa australski Hrvati su pod jakim utjecajem nekadašnje ekstremne emigracije.Eroo wrote:Vidi moj post iznad!Regoč wrote:Veličanstveno!
22 godine bez državničke posjete, a sve zbog udbaške HR, koja ovaj dio dijaspore i danas naziva "ustaškom".
Vidi Sorin post na jednoj drugoj, sličnoj, temi...pa pođi od izjava Milanovića,Josipovića pa sve do Ante tomića i sličnih nespodoba.
Probaj doći među njih i reći nešto protiv Pavelića,dobit ćeš batine kakve nisi dobio ni u Rijeci.
Joe Šimunić je tipičan primjer australskog Hrvata.
Tito je prošao cijeli svijet,ali tamo nije išao. Zašto?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
vili40-
2015-08-02
Šta treba išta od vaših sranja govorit kad dođete u Australiju?jastreb wrote:Pa australski Hrvati su pod jakim utjecajem nekadašnje ekstremne emigracije.Eroo wrote:Vidi moj post iznad!Regoč wrote:Veličanstveno!
22 godine bez državničke posjete, a sve zbog udbaške HR, koja ovaj dio dijaspore i danas naziva "ustaškom".
Vidi Sorin post na jednoj drugoj, sličnoj, temi...pa pođi od izjava Milanovića,Josipovića pa sve do Ante tomića i sličnih nespodoba.
Probaj doći među njih i reći nešto protiv Pavelića,dobit ćeš batine kakve nisi dobio ni u Rijeci.
I šta fali Šimuniću?
Samo zloban i neuk čovjek može i pomisliti da ZDS iz !943 ima istu kontaciju kao 2017.
Ne vidim ništa loše ni u četničkom Pomoz Bog, kao ni u Allahu egber...To ne ubija, ubijaju ljudi,
ito najčešće pojedinci. I da, ideologije znaju biti otrovne i nakaradne , a iz jedne takve si nedugo nazad izašao...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Udba i domaći šerifi...bivši partijski sekretari.vili40 wrote:ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
2016-07-22
Rodila se djeca, unuci, praunuci... Ponjetko možda dođe umrieti i da ga sahrane, ali i takvih je sve manje.vili40 wrote:ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
Tekst na ploči je sam po sebi znakovit...Regoč wrote:"Ekstremna emigracija" je komunistički termin za zagovornike hrvatske neovisnoti. Simpatije prema Paveliću su shvatljive do 90., jedino su to imali. Danas se ipak polako gase, zamienil ga je Tuđman, a čini se da Koli nastavlja pozitivan niz.jastreb wrote:Pa australski Hrvati su pod jakim utjecajem nekadašnje ekstremne emigracije.Eroo wrote:Vidi moj post iznad!Regoč wrote:Veličanstveno!
2016-07-22
Ima viziju i cilj i zna kako to ostvarit...Regoč wrote:Njeka nama naše Kolinde. Gamad se ušutjela, ne izruguju se, ostali popišani nakon Tromorja.
2016-07-22
Satarite korupciju i birokraciju, posebno na lokalnom nivou, pa će biti i investitora...Regoč wrote:Rodila se djeca, unuci, praunuci... Ponjetko možda dođe umrieti i da ga sahrane, ali i takvih je sve manje.vili40 wrote:ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
2016-07-22
ko mi?Pa tu više ni Kolinda ne može ništa.Eroo wrote:Satarite korupciju i birokraciju, posebno na lokalnom nivou, pa će biti i investitora...Regoč wrote:Rodila se djeca, unuci, praunuci... Ponjetko možda dođe umrieti i da ga sahrane, ali i takvih je sve manje.vili40 wrote:ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
vili40-
2015-08-02
Može puhati Vladi za vrat, što i čini...Ne možete ni preko noći iskočit iz komunističkih čizama u kapitalističke.vili40 wrote:ko mi?Pa tu više ni Kolinda ne može ništa.Eroo wrote:Satarite korupciju i birokraciju, posebno na lokalnom nivou, pa će biti i investitora...Regoč wrote:Rodila se djeca, unuci, praunuci... Ponjetko možda dođe umrieti i da ga sahrane, ali i takvih je sve manje.vili40 wrote:ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
Pomirite se s time. Step by step, ali u zacrtanom smijeru...
2016-07-22
puhnula je ona par puta pa se tamo odmah digli na zadnje noge,evo sad zadnji put i ovo sa Krstičevićem.Ne doživljavaju je baš za ozbiljno.Eroo wrote:Može puhati Vladi za vrat, što i čini...Ne možete ni preko noći iskočit iz komunističkih čizama u kapitalističke.vili40 wrote:ko mi?Pa tu više ni Kolinda ne može ništa.Eroo wrote:Satarite korupciju i birokraciju, posebno na lokalnom nivou, pa će biti i investitora...Regoč wrote:Rodila se djeca, unuci, praunuci... Ponjetko možda dođe umrieti i da ga sahrane, ali i takvih je sve manje.vili40 wrote:ako smijem primjetiti,brujali su odozdola da jedva čekaju samostalnu i slobodnu hrvatsku pa da se vrate.E sad gdje je zapelo?
vili40-
2015-08-02
I ono s " s Krstičevićem" je bilo sasvim OK, iako ga nije ni spomenila.vili40 wrote:puhnula je ona par puta pa se tamo odmah digli na zadnje noge,evo sad zadnji put i ovo sa Krstičevićem.Ne doživljavaju je baš za ozbiljno.Eroo wrote:Može puhati Vladi za vrat, što i čini...Ne možete ni preko noći iskočit iz komunističkih čizama u kapitalističke.vili40 wrote:ko mi?Pa tu više ni Kolinda ne može ništa.Eroo wrote:Satarite korupciju i birokraciju, posebno na lokalnom nivou, pa će biti i investitora...Regoč wrote:
Rodila se djeca, unuci, praunuci... Ponjetko možda dođe umrieti i da ga sahrane, ali i takvih je sve manje.
I dalje drži da su Torcidaši bili prije na pošarištu od vojske...ma šta vi o tome pričali.
2016-07-22
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20663-croatian-president-heads-off-on-official-visit-to-australia-new-zealandjastreb wrote:Tema već postoji.
2014-04-22
Nije isti jezik, tu staru možda ne razumijemo. Ali jasan mi je tvoj razlog.jastreb wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20663-croatian-president-heads-off-on-official-visit-to-australia-new-zealandjastreb wrote:Tema već postoji.
Ne. Moja tema o makljaži na svadbi je zaključana,jer je tema već postojala,pa ako ćemo biti pošteni onda i ovo treba zaključati.Regoč wrote:Nije isti jezik, tu staru možda ne razumijemo. Ali jasan mi je tvoj razlog.jastreb wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20663-croatian-president-heads-off-on-official-visit-to-australia-new-zealandjastreb wrote:Tema već postoji.
2014-04-22
Očito da da jer i ja to smatram tvojim razlogom. Zaključana ti je u drugom postu.jastreb wrote:Ne. Moja tema o makljaži na svadbi je zaključana,jer je tema već postojala,pa ako ćemo biti pošteni onda i ovo treba zaključati.Regoč wrote:Nije isti jezik, tu staru možda ne razumijemo. Ali jasan mi je tvoj razlog.jastreb wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20663-croatian-president-heads-off-on-official-visit-to-australia-new-zealandjastreb wrote:Tema već postoji.
A ti prošetaj do zidića, na pivo...jastreb wrote:Tema već postoji.
2016-07-22
Sad sam bio,ali na limunadi.Eroo wrote:A ti prošetaj do zidića, na pivo...jastreb wrote:Tema već postoji.
2014-04-22
asti gospe podigla je plocu sa svojim imenom
ovako je kralj petar po dalmaciji dovodio vodu s prigodnom plocom
ako zamanta one tuljane tamo i donesu svoju lovu da ih jos jednom zajebemo
sve babi oprosteno
ovako je kralj petar po dalmaciji dovodio vodu s prigodnom plocom
ako zamanta one tuljane tamo i donesu svoju lovu da ih jos jednom zajebemo
sve babi oprosteno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Drugi dan državnog posjeta Novom Zelandu Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je započela posjetom najvećem masliniku u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha.
» Zašto Večernji list unaprijed zaziva skandal uz posjet Predsjednice Australiji
» Petodnevni državni posjet predsjednice: Grabar-Kitarović u Švedskoj obnavlja zanemarene odnose
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» Zašto Večernji list unaprijed zaziva skandal uz posjet Predsjednice Australiji
» Petodnevni državni posjet predsjednice: Grabar-Kitarović u Švedskoj obnavlja zanemarene odnose
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 2 of 2