Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Azimov:Hrvatska je Rusiji draga?!
...radije koristim riječi:satelit ili trabant.Eroo wrote:Ma vazal mi nekako miriše na turski izraz, zato ja...Regoč wrote:Kako ću samomu sebi lagati?Eroo wrote:Reci partner, ljepše se čuje...Regoč wrote:Jasno da ne može. Postoje sile i njihovi vazali. Mi smo vazal.Eroo wrote:
Misliš da se može bez toga? Pa kad se već mora leži/te i uživaj/te...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Riječ vazal potječe od keltske riječi gwas koja je označavala mladog muškog roba i od njene latinske izvedenice vassus.Eroo wrote:Ma vazal mi nekako miriše na turski izraz, zato ja...Regoč wrote:Kako ću samomu sebi lagati?Eroo wrote:Reci partner, ljepše se čuje...Regoč wrote:Jasno da ne može. Postoje sile i njihovi vazali. Mi smo vazal.Eroo wrote:
2014-04-22
A ja mislio da je od vaza...jastreb wrote:Riječ vazal potječe od keltske riječi gwas koja je označavala mladog muškog roba i od njene latinske izvedenice vassus.Eroo wrote:Ma vazal mi nekako miriše na turski izraz, zato ja...Regoč wrote:Kako ću samomu sebi lagati?Eroo wrote:Reci partner, ljepše se čuje...Regoč wrote:
Jasno da ne može. Postoje sile i njihovi vazali. Mi smo vazal.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A ja od vazelina. To mora da je nešto u vezi sa onim mladim muškim robom.Eroo wrote:A ja mislio da je od vaza...jastreb wrote:Riječ vazal potječe od keltske riječi gwas koja je označavala mladog muškog roba i od njene latinske izvedenice vassus.Eroo wrote:Ma vazal mi nekako miriše na turski izraz, zato ja...Regoč wrote:Kako ću samomu sebi lagati?Eroo wrote:
Reci partner, ljepše se čuje...
2014-04-22
Ženske bi rekle da je od zaova...jastreb wrote:A ja od vazelina. To mora da je nešto u vezi sa onim mladim muškim robom.Eroo wrote:A ja mislio da je od vaza...jastreb wrote:Riječ vazal potječe od keltske riječi gwas koja je označavala mladog muškog roba i od njene latinske izvedenice vassus.Eroo wrote:Ma vazal mi nekako miriše na turski izraz, zato ja...Regoč wrote:
Kako ću samomu sebi lagati?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Rieč dolazi iz srednjolatinskoga vassalus (pa bi se trebala izgovarati vasal), a potječe od keltskoga vassus što znači sluga.Eroo wrote:Ma vazal mi nekako miriše na turski izraz, zato ja...Regoč wrote:Kako ću samomu sebi lagati?Eroo wrote:Reci partner, ljepše se čuje...Regoč wrote:Jasno da ne može. Postoje sile i njihovi vazali. Mi smo vazal.Eroo wrote:
Regoč-
2015-08-21
Svi su oni Mordor a koristi ima za onoga tko ju zna izvući, od naših kmetova ionako nikada nema koristi pa tako niti od ovoga.MaximusDecimusMiridije wrote:Nema velike koristi od toga što smo dragi Mordoru. Ali ajde.
Brain32-
2014-04-15
Od ovoga smo vazalstva izvukli Oluju, članstvo u NATO-u i Euniji te oslobođenje generalah. Još nam ostaje šestorka.Brain32 wrote:Svi su oni Mordor a koristi ima za onoga tko ju zna izvući, od naših kmetova ionako nikada nema koristi pa tako niti od ovoga.MaximusDecimusMiridije wrote:Nema velike koristi od toga što smo dragi Mordoru. Ali ajde.
Regoč wrote:Od ovoga smo vazalstva izvukli Oluju, članstvo u NATO-u i Euniji te oslobođenje generalah. Još nam ostaje šestorka.Brain32 wrote:Svi su oni Mordor a koristi ima za onoga tko ju zna izvući, od naših kmetova ionako nikada nema koristi pa tako niti od ovoga.MaximusDecimusMiridije wrote:Nema velike koristi od toga što smo dragi Mordoru. Ali ajde.
nemrete vi od svojeg kmetskog menthaliteta niti miliometar...
Guest- Guest
Odjebi! Komentiraš izvan konteksta, skote.pismejker wrote:Regoč wrote:Od ovoga smo vazalstva izvukli Oluju, članstvo u NATO-u i Euniji te oslobođenje generalah. Još nam ostaje šestorka.Brain32 wrote:Svi su oni Mordor a koristi ima za onoga tko ju zna izvući, od naših kmetova ionako nikada nema koristi pa tako niti od ovoga.MaximusDecimusMiridije wrote:Nema velike koristi od toga što smo dragi Mordoru. Ali ajde.
nemrete vi od svojeg kmetskog menthaliteta niti miliometar...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Anvar Azimov:Hrvatska neće dobro proći kad Rusiji završe sankcije
» Azimov: Nitko nevoli Hrvate kao Rusi
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» Draga Greta pomozi
» Azimov: Nitko nevoli Hrvate kao Rusi
» Hrvatska prestaje Srbiji isporučivati naftu zbog sankcija Rusiji
» U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
» Draga Greta pomozi
Page 2 of 2