NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
pa je, ja vidim da ti još uvijek imaš veselje. ima novih i doći će novi ali proći će dalje. mi smo tranzit.ostrakon wrote:U Tovarniku je jutros bilo 2500 novih. U Hrvatskoj je još uvijek 12.000 njih.kaja_333 wrote:evo ostojić je javio da u sabirnim centrima tovarnik i beli manastir nema više gužve jer nema nikoga.ostrakon wrote:eto priznajemo, zoki je genijalac, stiže novih 40.000 do ponedjeljkakaja_333 wrote:Realno, priznajte, Zoki ih je zajebao ovaj put sve.
svaka budala ima svoje veselje
Svaka budala ima svoje veselje. A ovomu čini se neće biti kraja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MA NEMA VEZE AKO I OSTANU... ima kod nas mjesta za pol milijuna ljudi samo tak.... mada je vjerojatno mjesta i više....kaja_333 wrote:pa je, ja vidim da ti još uvijek imaš veselje. ima novih i doći će novi ali proći će dalje. mi smo tranzit.ostrakon wrote:U Tovarniku je jutros bilo 2500 novih. U Hrvatskoj je još uvijek 12.000 njih.kaja_333 wrote:evo ostojić je javio da u sabirnim centrima tovarnik i beli manastir nema više gužve jer nema nikoga.ostrakon wrote:eto priznajemo, zoki je genijalac, stiže novih 40.000 do ponedjeljkakaja_333 wrote:Realno, priznajte, Zoki ih je zajebao ovaj put sve.
svaka budala ima svoje veselje
Svaka budala ima svoje veselje. A ovomu čini se neće biti kraja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kaos, neredi i destrukcija su dobri za ekonomiju.
Ka vlada mir i red mi lopovi nemamo priliku doprinositi razvoju gospodarstva.
Ka vlada mir i red mi lopovi nemamo priliku doprinositi razvoju gospodarstva.
crvenkasti-
2014-04-17
Za sada tranzit prema Njemačkoj funkcionira, to se mora priznati. No, što kada stane? Što ćemo s 200.000 islamistah?
Evo dokaza oko testa gluposti... Pa čovječe nas će sekularizam pojesti kao što već sada jede, a tek Europu.
Kakav otrov u ovom videu je rasprešen, to nisu istine... Do nekog dijela se moglo reći u redu, ok, sve 5. No kad na ovom videu niti dvije riječi nisu spomenute kako rat treba zaustaviti i kako sve te ljude treba nakon toga vratiti njihovoj domovini... Ovo samo isprani sekularni, degenerirani mozak demokracijom i njenom podmuklom 'solidarnošću' i 'tolerancijom' može popušiti.
Ja ne mogu vjerovati... Zapravo je Europa trebala imati građanske ratove zadnjih 25 godina.
Guest- Guest
Pas mater i životu...
Guest- Guest
ostrakon wrote:da ako ne radiš za nekog drugog onda si nezaposlen, jer te nitko ne zapošljavadanni1 wrote:Netko to zove mobilnošću netko siromaštvom i nezaposlenošću.ostrakon wrote:ja sam mobilan, nisam vezan nekretninom ili radnim mjestom
U svakom slučaju mobilan bolje zvuči nego siromašan i nezaposlen.
možda se u Hrvatskoj posjedovanje nekretnine tradicionalno smatra bogatstvom
no za mene to nema smisla, ni u jednom gradu nisam boravio duže od 5 godina, stoga ne vidim što će mi nekretnina
Kad ostariš kao podstanar, onda ćeš viditi da je nekretnina i te kako bitna.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
regoch wrote:Za sada tranzit prema Njemačkoj funkcionira, to se mora priznati. No, što kada stane? Što ćemo s 200.000 islamistah?
Ništa, otići će oni sami kad vide da tu kruha nema.
Papire neće dobiti. Niti boravišnu trajnu, niti radnu dozvolu, smještaj takodjer.
I šta će........na ulici klošariti.
Kontejneri su zauzeti već,boce ima tko sakuplja............nema tu kruha za njih.
Sami će pobići. Vidiš li da samo za socijalom trče čovječe.
Oni stvarno misle da će im netko dati stan i auto, debelu socijalu.
Vidiš da se i oni u Švedskoj bune kako im je loše.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
hahaha ogavna propganda, baš ogavno pranje mozga đodinih neoliberala, samo fali Luka Popov sa njegovim plantažama kokosovog oraha...strašnoFénix wrote:
Evo dokaza oko testa gluposti... Pa čovječe nas će sekularizam pojesti kao što već sada jede, a tek Europu.
Kakav otrov u ovom videu je rasprešen, to nisu istine... Do nekog dijela se moglo reći u redu, ok, sve 5. No kad na ovom videu niti dvije riječi nisu spomenute kako rat treba zaustaviti i kako sve te ljude treba nakon toga vratiti njihovoj domovini... Ovo samo isprani sekularni, degenerirani mozak demokracijom i njenom podmuklom 'solidarnošću' i 'tolerancijom' može popušiti.
Ja ne mogu vjerovati... Zapravo je Europa trebala imati građanske ratove zadnjih 25 godina.
Kermit-
2014-04-17
Luka je sad zaključio da izbori u Grčkoj nisu bitni i da moraju još malo govana jesti.
Put svakako nest o i kosta,pa kad istrose to sto imaju,a ne budu mogli mrdnuti bez love nikud,bar za hranu,pocet ce i pljackati,otimati,upadati u kuce ljudi..Yehudi wrote:regoch wrote:Za sada tranzit prema Njemačkoj funkcionira, to se mora priznati. No, što kada stane? Što ćemo s 200.000 islamistah?
Ništa, otići će oni sami kad vide da tu kruha nema.
Papire neće dobiti. Niti boravišnu trajnu, niti radnu dozvolu, smještaj takodjer.
I šta će........na ulici klošariti.
Kontejneri su zauzeti već,boce ima tko sakuplja............nema tu kruha za njih.
Sami će pobići. Vidiš li da samo za socijalom trče čovječe.
Oni stvarno misle da će im netko dati stan i auto, debelu socijalu.
Vidiš da se i oni u Švedskoj bune kako im je loše.
Guest- Guest
Svaki dan zapadni monstrum koji mora biti bačen na najdublje dno oceana i dalje živi i masakrira narode uzduž i poprijeko svijeta. Ovim načinom neće stati dok do zadnjeg ne istrijebi. Doći će i tome kraj, nebitno kako i po kojoj cijeni ali doći će.asilovski wrote:hahaha ogavna propganda, baš ogavno pranje mozga đodinih neoliberala, samo fali Luka Popov sa njegovim plantažama kokosovog oraha...strašnoFénix wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj:
ispit humanosti
ili test gluposti?
» Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
» Nino Raspudić:Otkud više Juga?
» NINO RASPUDIĆ: Sad se vidi tko je o migrantskoj krizi bio u pravu
» Nino Raspudić – Gretenizam – zadnji stadij kapitalizma
» Nino Raspudic o eventualnim koalicijama
» Nino Raspudić:Otkud više Juga?