CEO ŽIVOT NISU ZNALI JEDAN ZA DRUGOG Srbin i Peruanac slučajno OTKRILI DA SU BRAĆA PO OCU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CEO ŽIVOT NISU ZNALI JEDAN ZA DRUGOG Srbin i Peruanac slučajno OTKRILI DA SU BRAĆA PO OCU
nemoguće, moje nisu turci natezali ko djangove iz pokolenja u pokolenje!Eroo wrote:Ne bi se tome ni malo čudio...kaja wrote:Zamisli ti dzango da otkriješ da ste ti Kostarika dva polubrata , a?
Vidiš da Džangu nešto vuče 'vamo, a Kostariku tamo...
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Re: CEO ŽIVOT NISU ZNALI JEDAN ZA DRUGOG Srbin i Peruanac slučajno OTKRILI DA SU BRAĆA PO OCU
zamisli upoznaju se i shvate da jako sliče i postane im sumnjivoEroo wrote:Ne bi se tome ni malo čudio...kaja wrote:Zamisli ti dzango da otkriješ da ste ti Kostarika dva polubrata , a?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e pa ne ide to tako davno u prošlost...čardak efendija wrote:nemoguće, moje nisu turci natezali ko djangove iz pokolenja u pokolenje!Eroo wrote:Ne bi se tome ni malo čudio...kaja wrote:Zamisli ti dzango da otkriješ da ste ti Kostarika dva polubrata , a?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako ne ide, moji pređi su došli hiljadu šesto i neke u ustašiju jer nismo dali da nam turci jebu žene dok su djangovi sami podvodili žene pod turke samo da bi im bilo lakše u životu, moto im je kroz nju trista ona osta ista!kaja wrote:e pa ne ide to tako davno u prošlost...čardak efendija wrote:nemoguće, moje nisu turci natezali ko djangove iz pokolenja u pokolenje!Eroo wrote:Ne bi se tome ni malo čudio...kaja wrote:Zamisli ti dzango da otkriješ da ste ti Kostarika dva polubrata , a?
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbin : Moja braća su Hrvati i Bošnjaci, a ne Rusi
» sve su znali a rekli su da nisu , diran dicu u novoj epizodi
» Nisu znali čijeg sina uhljebiti u školu pa su probali zaposliti obojicu
» Nisu znali citrati Kuran : U Bangladešu stradalo 22 talaca-stranih državljana
» Još jedan Srbin gost na paradi
» sve su znali a rekli su da nisu , diran dicu u novoj epizodi
» Nisu znali čijeg sina uhljebiti u školu pa su probali zaposliti obojicu
» Nisu znali citrati Kuran : U Bangladešu stradalo 22 talaca-stranih državljana