'Racist' Asian sex gangs: MPs demand tougher sentences for grooming young white girls
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Racist' Asian sex gangs: MPs demand tougher sentences for grooming young white girls
Mi srbi smo slični, možeš da jebeš i devojčicu od 8 godina i da postaneš svetac samo neka si proširio srbiju za dva pedlja!Eroo wrote:Šta je ovim ljudima, pa ne radi se o nikakvim "rasistima".
Zar se ne upitaju zašto ne siluju muslimanke?
Silovanje bjelkinja i kršćanki po Kur'ranu nije grijeh...naprotiv,
u borbi "na Allahovom putu" ne samo da je dozvoljeno
nego je čak i poželjno.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Re: 'Racist' Asian sex gangs: MPs demand tougher sentences for grooming young white girls
Last edited by kaja on 11/8/2017, 17:45; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veruj meni srbinu da je tako, video sam da nas gotiviš pa ako mogu da pomognem uvek stojim na raspolaganjukaja wrote:Ne.prckov wrote:nevjerujes?kaja wrote:Pa to ti je..prckov wrote:nisi ti u toku, stite ih feministiceEroo wrote:Tjeraj to nazad, u t.p. materine. Tko ovo još trpi?
prckov wrote:
Inace 1400 djevojcica je silovano pretuceno I neke zapaljene benzinom u toku 16 godina u rotherharmu
jednoj djevojčici su zakucali jezik za stol čavlima dok su je silovali, drugu djevojčicu su samljeli i prodali kao kebab meso
no dobro, nisu ubili nekog psa ili mačku, pa se ženske nemaju zašto uzrujavati
Last edited by der_fowl on 11/8/2017, 17:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
jel i taj vuk sa dinare srbin? držim čim se tako izjašnjava da je, uostalom svi ste vi pokatoličeni srbi!kaja wrote:Pa vuk s dinare, ili cardak efendija.prckov wrote:ko je vukkaja wrote:Dobro to kužimprckov wrote:kajo najveci problem su bijeli patrijarhalni heteroseksualni muskarci. Provjeri
Al drago mo je da vuk onda nije problem
Na njih treba poslati našu specijalnu jedinicu -b.a.b.e. koju će predvoditi general fregate vespa pušić.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
eto fino, sega je sto neki misle da je feminizam u vezi zenskih prava (koje uostalom vec odavno imaju)der_fowl wrote:prckov wrote:
Inace 1400 djevojcica je silovano pretuceno I neke zapaljene benzinom u toku 16 godina u rotherharmu
jednoj djevojčici su zakucali jezik za stol čavlima dok su je silovali, drugu djevojčicu su samljeli i prodali kao kebab meso
Ne znam broj curica u engleskoj nad kojima se obavlja obrezivanje ali je velik. Ljudi misle da je feminizam neka romanticna grupa koja se bori za ravnopravnost I stite prava zena. Dobar vic
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jel te babe imaju bradu ili se briju kao i mi kad se želimo kamuflirati i integrisati među ustaše?Sexual Tyrannosaurus wrote:Na njih treba poslati našu specijalnu jedinicu -b.a.b.e. koju će predvoditi general fregate vespa pušić.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Pa feminizam "trećeg vala" i je dijagnoza a ne pokret...kaja wrote:
Ma to su bolesnice onda a ne feministice. Onda ne štite vise žene nego silovatelje..
Brain32-
2014-04-15
der_fowl wrote:prckov wrote:
dijagram-
2015-08-09
Brain32 wrote:Pa feminizam "trećeg vala" i je dijagnoza a ne pokret...kaja wrote:
Ma to su bolesnice onda a ne feministice. Onda ne štite vise žene nego silovatelje..
četvrti val će bit nošenje burke i prihvaćanje šerijata
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/bijele-zene-su-dobre-samo-za-jednu-stvar-da-mi-imamo-sto-ji-i-tretirati-kao-smece-a-optuzbe-protiv-nas-su-rasizam-1050551/
Zastranile su očito.Brain32 wrote:Pa feminizam "trećeg vala" i je dijagnoza a ne pokret...kaja wrote:
2015-08-15
a tko je to njima dozvolio da šetaju preko granice i uplovljavaju direkt na plazu sa bananama , neke tamo feministice iz nevladinih organizacija ili bijeli muskarci koji drže centre moći?marcellus wrote:Brain32 wrote:Pa feminizam "trećeg vala" i je dijagnoza a ne pokret...kaja wrote:
2015-08-15
kaja wrote:a tko je to njima dozvolio da šetaju preko granice i uplovljavaju direkt na plazu sa bananama , neke tamo feministice iz nevladinih organizacija ili bijeli muskarci koji drže centre moći?marcellus wrote:Brain32 wrote:Pa feminizam "trećeg vala" i je dijagnoza a ne pokret...kaja wrote:
angela merkel je bijela al nije muškarac, hitlery clinton i ta ekipa isto
što se mene tiče ja bih to kao bijeli muškarac sve potrpao na brodove i poslao natrag u afriku
ti mozda bi. Međutim centre moći drže bijeli muskarci i kreiraju takvu politiku. Hoce li njima neka ludaca dati čaj na granici ili bananu na plažu je zapravo nebitno.marcellus wrote:što se mene tiče ja bih to kao bijeli muškarac sve potrpao na brodove i poslao natrag u afriku
2015-08-15
A i iza ove dvije ti stoje muskarci i netko tko ih gura..
2015-08-15
kaja wrote:A i iza ove dvije ti stoje muskarci i netko tko ih gura..
ne znam baš da iza merkel i ove kuje neko stoji
one su jednostavno takve, luđakinje
kaja wrote:ti mozda bi. Međutim centre moći drže bijeli muskarci i kreiraju takvu politiku. Hoce li njima neka ludaca dati čaj na granici ili bananu na plažu je zapravo nebitno.marcellus wrote:što se mene tiče ja bih to kao bijeli muškarac sve potrpao na brodove i poslao natrag u afriku
zašto je Plenković odustao od poreza na nekretnine?
što bi bilo da je Milanović ili Karamarko zapucao i pobio imigrante koji su ilegalno navalili preko granice?
očito velik utjecaj na odluke imaju osjećaji u narodu
kriv je svjetonazor, promašene moralne i etičke vrijednosti zapada koje vode u poraz, a ne grupno ili pojedinačno muškarci i žene bijele kože
mentalno bolesnih žena "feministica" i muškaraca "seksista" je uvijek bilo, sutra će naći neku drugu ideologiju s kojom će maltretirati sve normalne ljude oko sebe
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2000292/Men-allowed-sex-slaves-female-prisoners-job--WOMAN-politician-Kuwait.html
te bolesti se mogu ukloniti jedino sprječavanjem njihovog razmnožavanja, eugenikom
Guest- Guest
markelice je muskarac koji je imao sex change operaciju,transformersmarcellus wrote:kaja wrote:A i iza ove dvije ti stoje muskarci i netko tko ih gura..
ne znam baš da iza merkel i ove kuje neko stoji
one su jednostavno takve, luđakinje
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Asian sex gang abuses underage girls in Croatia
» Democrat suggests addressing 'racial bias' after black girls brutally attacked Asian girl
» AUSTRIA: WHITE GIRLS WEARING HEADSCARVES TO PREVENT HARASSMENT FROM MUSLIM MIGRANTS
» US white population declines rapidly and Generation “Z-Plus” is minority white
» University of Kansas introduces a course on 'Angry White Male Studies' charting the rise of angry white men in the US and Britain since the 1950s
» Democrat suggests addressing 'racial bias' after black girls brutally attacked Asian girl
» AUSTRIA: WHITE GIRLS WEARING HEADSCARVES TO PREVENT HARASSMENT FROM MUSLIM MIGRANTS
» US white population declines rapidly and Generation “Z-Plus” is minority white
» University of Kansas introduces a course on 'Angry White Male Studies' charting the rise of angry white men in the US and Britain since the 1950s
Page 2 of 3