Lista najvecih izdajnika svih vremena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Lista najvecih izdajnika svih vremena
10.mjesto zauzima Stipe Mesic svi znamo zasto
9.mjesto zauzima Luis Enrique. Ostavio loreal presa u cmarsu
8.mjesto Luis Figo obrnuti smjer
7.mjesto zauzima Toni Kroos
6.mjesto Bonucci. Jos mi nije jasno kako neko moze sa konja na magarca prijeci
5.mjesto zauzima uvjerljivo Niko Kranjcar.
4.mjesto zauzima Zlatan Ibrahimovic
3.mjesto zauzima Ivo Josipovic
2.mjesto zauzima Cristiano Ronaldo jednak slucaj kao i Bonucci samo Bonucci je prisa u manje zlo
1.Klaus von Stauffenberg. Ni jedan od 9 navedenih nije napravio gnjusniju i odvratniju i sotonistickiju izdaju svih vremena kao to smrdljivo sugavo incestuozno kopile.
P.s
Judu ne spominjem jer je on izdao BOGA SINA I DUHA SVETOGA. taj smrad gori u paklu skupa sa onim olosem koji je imao inicijale JBT
9.mjesto zauzima Luis Enrique. Ostavio loreal presa u cmarsu
8.mjesto Luis Figo obrnuti smjer
7.mjesto zauzima Toni Kroos
6.mjesto Bonucci. Jos mi nije jasno kako neko moze sa konja na magarca prijeci
5.mjesto zauzima uvjerljivo Niko Kranjcar.
4.mjesto zauzima Zlatan Ibrahimovic
3.mjesto zauzima Ivo Josipovic
2.mjesto zauzima Cristiano Ronaldo jednak slucaj kao i Bonucci samo Bonucci je prisa u manje zlo
1.Klaus von Stauffenberg. Ni jedan od 9 navedenih nije napravio gnjusniju i odvratniju i sotonistickiju izdaju svih vremena kao to smrdljivo sugavo incestuozno kopile.
P.s
Judu ne spominjem jer je on izdao BOGA SINA I DUHA SVETOGA. taj smrad gori u paklu skupa sa onim olosem koji je imao inicijale JBT
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Lista najvecih izdajnika svih vremena
Desert_fox wrote:
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Kojj si ti... u nedilju cekaj momke isprid kuce
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Za njih je rezervirano mjesto u 10.krugu paklascorpion wrote:Juda i Stauffenberg su sinonimi za izdaju
2015-09-13
Similar topics
» 5 najvećih sportaša svih vremena
» 5 najvecih narkomana svih vremena
» Lista najvecih
» Lista najvecih
» najveci covjek svih vremena
» 5 najvecih narkomana svih vremena
» Lista najvecih
» Lista najvecih
» najveci covjek svih vremena