Srpsko pivo osvojilo EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpsko pivo osvojilo EU
HeheheNoor wrote:fora su mi te manje (niže) bočicepizzon wrote:
mali crni zajecarac, cesto ga nategnem !
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
najbolje je otici na izvor,pa ako lova nije bed,zaprasi jedno dva tjedna...jebeno jedu i jebeno dobro piju...a Čehinje..ko Čehinje....Sexual Tyrannosaurus wrote:Motherlandu ,lako moguće da je drugačije za naše profinjeno tržište.pismejker wrote:gdje si ga pio?Sexual Tyrannosaurus wrote:Ne znam zašto ,ali meni sasvim prosječno pivo .pismejker wrote:I nadalje samo kraljevsko ...
haaaah!!! netko je poslusao moje veleumno iskustvene komentare i dovezo najbolje pivo na svijetu..
Guest- Guest
čini mi se da je baš gušt iz njih pitipismejker wrote:
nisu..prebrzo se isprazne..
Guest- Guest
Neki dan ga donio gazda kuće na gradilište. Prva liga pifo!!!pismejker wrote:I nadalje samo kraljevsko ...
haaaah!!! netko je poslusao moje veleumno iskustvene komentare i dovezo najbolje pivo na svijetu..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ejjj..jucer zadnji dan grackog fešta kod Menea.-.oso sa Rujkom pojesti Pjetla na grillu,domaca peciva i veliki krig piva...uffff..neko zlatne zrele boje,ali dobro...dva krigla spicio,Rujka jedno..poslije se ševerili i klimali ulicom..neko jako yebeno pivo... no,deru cijenom..litra je bila 8.20 Ojrova..Noor wrote:čini mi se da je baš gušt iz njih pitipismejker wrote:
Guest- Guest
A e..ne znam jel original ili ga zdelawaju u RH,ali ono sto sam ja pio,dakle original,otkida...jako aromaticno i pitko,a pjenica nije kao pjena,nego vise kao šlag gusto i onako malo na smedju boju...jastreb wrote:Neki dan ga donio gazda kuće na gradilište. Prva liga pifo!!!pismejker wrote:I nadalje samo kraljevsko ...
Guest- Guest
Ja sad kupio dvi pive bio nešto vani i skuva se od vrućine
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sad kupio dvi gajbe pive bio nešto vani i skuva se od vrućine
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Brojlera se jeo kod turaka eeeepismejker wrote:ejjj..jucer zadnji dan grackog fešta kod Menea.-.oso sa Rujkom pojesti Pjetla na grillu,domaca peciva i veliki krig piva...uffff..neko zlatne zrele boje,ali dobro...dva krigla spicio,Rujka jedno..poslije se ševerili i klimali ulicom..neko jako yebeno pivo... no,deru cijenom..litra je bila 8.20 Ojrova..Noor wrote:čini mi se da je baš gušt iz njih pitipismejker wrote:
Kermit-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Bio,pio,jebo'pismejker wrote:najbolje je otici na izvor,pa ako lova nije bed,zaprasi jedno dva tjedna...jebeno jedu i jebeno dobro piju...a Čehinje..ko Čehinje....Sexual Tyrannosaurus wrote:Motherlandu ,lako moguće da je drugačije za naše profinjeno tržište.pismejker wrote:gdje si ga pio?Sexual Tyrannosaurus wrote:Ne znam zašto ,ali meni sasvim prosječno pivo .pismejker wrote:I nadalje samo kraljevsko ...
Ali ponavljanje je majka mudrosti
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
turci znaju jebeno speci piceka,i cesto odem tamo pojesti,ali ovo je vise bilo kao kuriozitet,..neka obitelj vec generacijama zivi od uzgoja peradi i njihove pripreme i ponude...veliki sator,klupe,puno balkanskih kelnerica... Goeckelmiller mislim da je pisalo na satoru..ogromno nesto..asilovski wrote:Brojlera se jeo kod turaka eeeepismejker wrote:ejjj..jucer zadnji dan grackog fešta kod Menea.-.oso sa Rujkom pojesti Pjetla na grillu,domaca peciva i veliki krig piva...uffff..neko zlatne zrele boje,ali dobro...dva krigla spicio,Rujka jedno..poslije se ševerili i klimali ulicom..neko jako yebeno pivo... no,deru cijenom..litra je bila 8.20 Ojrova..Noor wrote:čini mi se da je baš gušt iz njih pitipismejker wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pametno u Irskoj osvojilo sto posto glasova
» Pet prijateljica uvjerljivo pobijedilo HDZ i osvojilo vlast na hrvatskom otoku
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Orlovo pivo
» Vaginalno pivo
» Pet prijateljica uvjerljivo pobijedilo HDZ i osvojilo vlast na hrvatskom otoku
» SLAVIT ĆE SE DO DUGO U NOĆ Kosovo osvojilo prvu olimpijsku zlatnu medalju u povijesti!
» Orlovo pivo
» Vaginalno pivo
Page 2 of 2