Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
jastreb wrote:Čuj. Da te pitam kad si toliko uman...Čije li je selo Klobuk u zap.Hercegovini? Hrvatsko ili bosansko?Eroo wrote:Valjda hrvatsko?jastreb wrote:Evo i ja danas idem u jedno srpsko selo u Lici. Ne bu me bilo 4-5 dana. Postavljamo novi krov na jednoj kući.
Odlično. U blizini je riječica,a i malo osvježenje dobro će mi doći.
Jedino što mislim da neće biti interneta.
Jesi li ti čuo za selo Hrvatsko polje? Kako se prije zvalo?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
kako nisam. Pa tamo blizu ću i delat ovih dana.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Čuj. Da te pitam kad si toliko uman...Čije li je selo Klobuk u zap.Hercegovini? Hrvatsko ili bosansko?Eroo wrote:Valjda hrvatsko?jastreb wrote:Evo i ja danas idem u jedno srpsko selo u Lici. Ne bu me bilo 4-5 dana. Postavljamo novi krov na jednoj kući.
Jesi li ti čuo za selo Hrvatsko polje? Kako se prije zvalo?
I nije to "polje" jedino kojem je u Hrvatskoj okljaštreno ime.
Tu su još i Čuntić,Moravice ,Kapela...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Brutalno ponižavanje: Hrvatski vojnik mučio staricu tokom Oluje, vukao je za nos i kosu!
Oluja četvrtak, 10 avgust 2017 13:26 Izvor: KurirZAGREB - Vojno-policijska akcija Oluja počela je 4. i trajala je do 5. avgusta, tokom koje su hrvatske snage ubile najmanje 1.800 osoba srpske nacionalnosti, a proterale njih 250.000.
Pre nekoliko dana je obeležena 22. godišnjica od operacije Oluja, koju Hrvatska slavi kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Kninu.
Iako je za njih ovaj progon velika pobeda u ratu, u Srbiji je održana komemoracija žrtvama, a suze onih koji su ostali bez svega i posle 22. godine ne prestaju.
Ne samo da su vojnici proterali veliki broj porodica, već je poznato da su i maltretirali srpsko življe na sve moguće načine. Tome svedoči i fotografija na kojoj baku od 85 godina vojnik vuče za nos, a kasnije i za kosu.
Izgleda da njihovim junacima i herojima nije bilo dovoljno to što su spalili sela i proterali ljude u kolonama, već su mučene ljude ponižavali kako god su stigli o čemu svedoče i mnoge druge fotografije.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ovakve kretene treba izlomiti na mrtvo...u starce se ne dira,kao niti djecu...
Guest- Guest
Zasto se Srbi nisu vratili ?
Pa mozda su stvorili zivot negdje drugdje, neki su se vratili, neki su se mozda bojali a nekima vjerojatno nisu obnovili kuće.Sora wrote:Zasto se Srbi nisu vratili ?
Nego daj nam reci, zašto su iz Sarajeva pobjegli svi a vi hodate u plahtama i arlaucete s đamija ko da ste u Saudijskoj Arabiji?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I zašto ste na dućane nalijepili nazive na arapskom sa smokija i krokija?
2015-08-15
Kajo. Nenam vremena za tvoje bulaznjenjekaja wrote:Pa mozda su stvorili zivot negdje drugdje, neki su se vratili, neki su se mozda bojali a nekima vjerojatno nisu obnovili kuće.Sora wrote:Zasto se Srbi nisu vratili ?
Nego daj nam reci, zašto su iz Sarajeva pobjegli svi a vi hodate u plahtama i arlaucete s đamija ko da ste u Saudijskoj Arabiji?
Idem soremat zimnicu
Cekam da malo mine vrućina.
Malo zimnice ne ..
tebi bi bilo isto bolje da ti i ja razmjenjujemo recepte a ne da pisemo fantastične objave
Za babino zlatokaja wrote:I zašto ste na dućane nalijepili nazive na arapskom sa smokija i krokija?
Kaj spremaš ? Pa sto se vec sprema zimnica..Sora wrote:Kajo. Nenam vremena za tvoje bulaznjenjekaja wrote:Pa mozda su stvorili zivot negdje drugdje, neki su se vratili, neki su se mozda bojali a nekima vjerojatno nisu obnovili kuće.Sora wrote:Zasto se Srbi nisu vratili ?
Idem soremat zimnicu
Cekam da malo mine vrućina.
Malo zimnice ne ..
tebi bi bilo isto bolje da ti i ja razmjenjujemo recepte a ne da pisemo fantastične objave
2015-08-15
Sprema.
Ajvar, đuveč , paprike
Ajvar, đuveč , paprike
Hercegovačko, glupane.jastreb wrote:Čuj. Da te pitam kad si toliko uman...Čije li je selo Klobuk u zap.Hercegovini? Hrvatsko ili bosansko?Eroo wrote:Valjda hrvatsko?jastreb wrote:Evo i ja danas idem u jedno srpsko selo u Lici. Ne bu me bilo 4-5 dana. Postavljamo novi krov na jednoj kući.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mmm... super...Sora wrote:Sprema.
Ajvar, đuveč , paprike
ajvar pečeni, to mi je odlično, i ljuti malo..
Al to je dosta komplicirano za spremit zar ne?
2015-08-15
Dakle zasto se
Srbi nisu vratili ?
Jer je tucko dogovorio humano preseljenje .
Nama Hercegovci a njima Stbi.
Zato.
Odonda lopovluka i kriminala na kvadratni metar 100 % vise
Srbi nisu vratili ?
Zato.
Valjda Bosanci ne Hercegovci , iz republike srpske..Sora wrote:Dakle zasto se
Srbi nisu vratili ?
Zato.
2015-08-15
Sora sprema ajvar..jel' ljuti? ;D
2014-04-12
Ma pusti je, ona sve vidi naopako pa i to. Eto je zabrinuta za Srbe, a popila bih u kapi vode kad bi mogla.kaja wrote:Valjda Bosanci ne Hercegovci , iz republike srpske..Sora wrote:Dakle zasto se
Srbi nisu vratili ?
Zato.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''(VIDEO) Australska policija objavila snimku NLO-a: ‘Izgleda da nismo sami!’ ''
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
Page 2 of 2