Jedna od najpoznatijih ruskih glumica odmara u Hrvatskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jedna od najpoznatijih ruskih glumica odmara u Hrvatskoj
evo, tu su ti svi odgovori.jastreb wrote:Čuj. Ne znam jel žive. Dragana je u Beču,ali kakve to veze ima???
kako HR državljanstvo može dobiti svaki Krajišnik musliman iz Kladuše ili Bihaća koji se u ambasadi RH izjasnio kao Hrvat,i koji nikada nije imao boravište u RH?
Kako hrvatsko državljanstvo može dobiti nekakav prapraunuk nekog Joze iz Imotskog koji je još prije 1.svj.rata došao u Australiju,a koji nikad nije bio u Hrvatskoj,koji ne zna ni govoriti hrvatski,a čak je i prezime izmijenio???
Taj zakon se uopće ne poštuje,a i progura se tu i tamo kakva plava koverta.
Ja sam prije par godina u ambasadi BIH tražio državljanstvo BIH,jer pripadam jednom od konstitutivnih naroda BIH. Odbili su me,a masa BH državljana hrvatske nacionalnosti bez problema dobiva naše papire.
http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/cesta-pitanja/
Guest- Guest
Ma sve mi je to poznato,ali ,kako ti kažem,državljanstvo se dijeli kapom i šakom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ista Nikolina Pisek..:-()
2014-04-12
žalosno, jako žalosno.jastreb wrote:Ma sve mi je to poznato,ali ,kako ti kažem,državljanstvo se dijeli kapom i šakom.
Guest- Guest
Čudi me to od Dodika, on svojima obično uredno daje državljanstvo.jastreb wrote:Ja sam prije par godina u ambasadi BIH tražio državljanstvo BIH,jer pripadam jednom od konstitutivnih naroda BIH. Odbili su me,a masa BH državljana hrvatske nacionalnosti bez problema dobiva naše papire.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Lažeš.jastreb wrote:Ma sve mi je to poznato,ali ,kako ti kažem,državljanstvo se dijeli kapom i šakom.
Iz prve ruke...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero pobenavio pod stare dane..Zaljubio se u Rujke..
Guest- Guest
Ne možeš samo ti lijepiti slike polugolih cura.pismejker wrote:Ero pobenavio pod stare dane..Zaljubio se u Rujke..
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Ne možeš samo ti lijepiti slike polugolih cura.pismejker wrote:Ero pobenavio pod stare dane..Zaljubio se u Rujke..
ufff..ova je poluodjevena(vis kako odmah pristjnije zvuci)
neka,neka,volim ja vidjeti i da druge zanimaju lijepe cure i zene..
nego...Regoči jos nisu navalili sisati krv?
Guest- Guest
pa vi " ne znate " ni srpsku cirilicu,
a gde rusku, ruska je prava cirilica
a gde rusku, ruska je prava cirilica
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
ja znam,ali mi malo izvjetrilo..da pogledam par filmova sa cirilicnim titlom,podsjetio bih se..
Guest- Guest
Ja lažem??? A ti iz Slovenije znaš sve?Eroo wrote:Lažeš.jastreb wrote:Ma sve mi je to poznato,ali ,kako ti kažem,državljanstvo se dijeli kapom i šakom.
Iz prve ruke...
Tko ti je to samo rekao? Vjerovatno neki čardaklija koji hrvatske grijehe krije ko zmija noge?
A kako su,molim te lijepo,HR papire dobili kriminalci iz Beograda?
Možda zato jer su rekli da se kao pripadnici Zemunskog klana osjećaju Hrvatima???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nasa cirilica je skoro ko latinica,
nekoliko jednostavnih slova
posebno kada se pise stampano
kada se radi o rukopisu, to je malo muljavo,
svako ima svoje kerefeke pri pisanju
nekoliko jednostavnih slova
posebno kada se pise stampano
kada se radi o rukopisu, to je malo muljavo,
svako ima svoje kerefeke pri pisanju
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Pa jeste..ruska je ipak slozenija,ali...vrijedi truda...Effa je vec skoro pa savladala kompletan jezik
Guest- Guest
Srpsko-hrvatskim seksom do jugoslavenske nacije.
KAd nije islo drukcije ...
KAd nije islo drukcije ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, zato SAD neće ukinuti vize za američke državljane, zbog raznog kriminalnog i ratnog ološa koje je dobilo hrvatsko državljanstvo ´90-ih.jastreb wrote:Neće. Dragana je pravoslavka udata za katolika. samo velim da se HR papiri dijele šakom i kapom.vuksadinare wrote:nemoj majke ti mile...bice opet hrvati silom prevode srbe na hravtstvo i katolicanstvo..jastreb wrote:Ili pak Igor Kojić,suprug Severine i sin Dragana Kojića-Kebe,srpske folk legende.vuksadinare wrote:jesi legenda...jastreb wrote:
Srpski mafijaši,jedan bugarski krimnalac,srpska folk pjevačica Mira Škorić, a počelo se govoriti i da će veliki navijač hrvatske nogometne reprezentacije Ljubiša Samardžić također u ZG ishodovati hrvatske papire.
Također se priča da bi "Hrvatica mogla postati" i Dragana Mirković.
Tako su Krajišnici iz Cazina,Kladuše,Bihaća 1995-96 masovno uzimali hrvatske papire.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa ne moramo se držati zakona ko pijan plotajastreb wrote:Čuj. Ne znam jel žive. Dragana je u Beču,ali kakve to veze ima???
kako HR državljanstvo može dobiti svaki Krajišnik musliman iz Kladuše ili Bihaća koji se u ambasadi RH izjasnio kao Hrvat,i koji nikada nije imao boravište u RH?
Kako hrvatsko državljanstvo može dobiti nekakav prapraunuk nekog Joze iz Imotskog koji je još prije 1.svj.rata došao u Australiju,a koji nikad nije bio u Hrvatskoj,koji ne zna ni govoriti hrvatski,a čak je i prezime izmijenio???
Taj zakon se uopće ne poštuje,a i progura se tu i tamo kakva plava koverta.
Ja sam prije par godina u ambasadi BIH tražio državljanstvo BIH,jer pripadam jednom od konstitutivnih naroda BIH. Odbili su me,a masa BH državljana hrvatske nacionalnosti bez problema dobiva naše papire.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gasi se jedna od najpoznatijih splitskih modnih kuća, radnici otpušteni, a šefica brenda poručila: Povlačim se uzdignute glave, ponosna i čistog obraza!
» '' OSOVINA ANKARA - MOSKVA NA POMOLU VELIKI VOJNI POSAO Jedna od najjačih NATO članica dogovara kupovinu 36 ruskih borbenih aviona Su-35, evo koliko bi ih to moglo koštati ''
» Dosta Mađara tanka auto u Hrvatskoj. U Mađarskoj je jeftinije, ali ima jedna caka
» VIDEO: JOŠ JEDNA FANTASTIČNA REKLAMA ‘Ovo nisu skupe holivudske kulise, ovo je grad u Hrvatskoj, zavijen u drevne zidine’
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» '' OSOVINA ANKARA - MOSKVA NA POMOLU VELIKI VOJNI POSAO Jedna od najjačih NATO članica dogovara kupovinu 36 ruskih borbenih aviona Su-35, evo koliko bi ih to moglo koštati ''
» Dosta Mađara tanka auto u Hrvatskoj. U Mađarskoj je jeftinije, ali ima jedna caka
» VIDEO: JOŠ JEDNA FANTASTIČNA REKLAMA ‘Ovo nisu skupe holivudske kulise, ovo je grad u Hrvatskoj, zavijen u drevne zidine’
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
Page 2 of 2