Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
u leto 2012., pito sun ženu.mate wrote:Ne bih se složila s tobom :)aben wrote:odlično pitanje za procjenu nečigovoga standarda.kic wrote:mate wrote:Tko?kic wrote:
sad i na hladno puses..
btw ja nisam za frontmana..
Ma, ovdje nije pitanje glavnih uloga. Već zarada :)
kad si zadnji put uzela nove cipele?
jo sun zanje kupi kopiju camperica, na štandu dvi tisuće i neke
nemo bolje mjere.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Zbog čega povezuješ red s državom?aben wrote:ka se uhljebiš, bolje će ti stati ota devizamate wrote:Dakako, u svemu....aben wrote:a ča bi ti rekla, da nekoga reda ipak moro biti?mate wrote:Imam osjećaj da mi mi mogli puno bolje :)kic wrote:
nije ni nama receno nista novo, ali je lijepo upakirao u poznati americki common sense, malo ponavljanja nije lose.
Uvijek mjerkamo, u svemu....Zna se i red, kako se ponašati u određenim prilikama...da ne filozofiram, ali uvijek neki red mora biti, inače bi nastao kaos.
U svemu se zna red ponašanja...Kako u poslovnom svijetu, tako i u privatnom...
Guest- Guest
zoto ča si ti to unda rekla u kontekstu istitucionalnog nasilja- jo sun se žali na ploćanje članstva obrtničke komore, a ti si mi rekla da nekoga reda moro biti:)mate wrote:Zbog čega povezuješ red s državom?aben wrote:ka se uhljebiš, bolje će ti stati ota devizamate wrote:Dakako, u svemu....aben wrote:a ča bi ti rekla, da nekoga reda ipak moro biti?mate wrote:
Imam osjećaj da mi mi mogli puno bolje :)
Uvijek mjerkamo, u svemu....Zna se i red, kako se ponašati u određenim prilikama...da ne filozofiram, ali uvijek neki red mora biti, inače bi nastao kaos.
2014-04-16
Ne to, već da se na konto cipela prosuđuje nečiji standard. Poznajem ljude koji kupuju bijesne aute, markiranu odjeću, sve za pokazivanje, a u kući nit parketa...Ništa....aben wrote:u leto 2012., pito sun ženu.mate wrote:Ne bih se složila s tobom :)aben wrote:odlično pitanje za procjenu nečigovoga standarda.kic wrote:mate wrote:
Tko?
Ma, ovdje nije pitanje glavnih uloga. Već zarada :)
nemo bolje mjere.
Bitni su prioriteti :)
Guest- Guest
ako to kupuju, unda in je standard dobar, dakle, postoli= standardmate wrote:Ne to, već da se na konto cipela prosuđuje nečiji standard. Poznajem ljude koji kupuju bijesne aute, markiranu odjeću, sve za pokazivanje, a u kući nit parketa...Ništa....aben wrote:u leto 2012., pito sun ženu.mate wrote:Ne bih se složila s tobom :)aben wrote:odlično pitanje za procjenu nečigovoga standarda.kic wrote:
nemo bolje mjere.
2014-04-16
Ti se žališ na sve :)aben wrote:zoto ča si ti to unda rekla u kontekstu istitucionalnog nasilja- jo sun se žali na ploćanje članstva obrtničke komore, a ti si mi rekla da nekoga reda moro biti:)mate wrote:Zbog čega povezuješ red s državom?aben wrote:ka se uhljebiš, bolje će ti stati ota devizamate wrote:Dakako, u svemu....aben wrote:
a ča bi ti rekla, da nekoga reda ipak moro biti?
Nekad s pravom, a nekad i blesavo :)
Ali, ja sam od onih koji će uvijek govoriti da neki red mora biti....
Guest- Guest
uvika? a unda je to ispraznicamate wrote:Ti se žališ na sve :)aben wrote:zoto ča si ti to unda rekla u kontekstu istitucionalnog nasilja- jo sun se žali na ploćanje članstva obrtničke komore, a ti si mi rekla da nekoga reda moro biti:)mate wrote:Zbog čega povezuješ red s državom?aben wrote:ka se uhljebiš, bolje će ti stati ota devizamate wrote:
Dakako, u svemu....
2014-04-16
Dobar?aben wrote:ako to kupuju, unda in je standard dobar, dakle, postoli= standardmate wrote:Ne to, već da se na konto cipela prosuđuje nečiji standard. Poznajem ljude koji kupuju bijesne aute, markiranu odjeću, sve za pokazivanje, a u kući nit parketa...Ništa....aben wrote:u leto 2012., pito sun ženu.mate wrote:Ne bih se složila s tobom :)aben wrote:
odlično pitanje za procjenu nečigovoga standarda.
nemo bolje mjere.
Što je standard?
Guest- Guest
Red mora biti...kako god ti to obrnuo i okrenuo. To je činjenica...aben wrote:uvika? a unda je to ispraznicamate wrote:Ti se žališ na sve :)aben wrote:zoto ča si ti to unda rekla u kontekstu istitucionalnog nasilja- jo sun se žali na ploćanje članstva obrtničke komore, a ti si mi rekla da nekoga reda moro biti:)mate wrote:Zbog čega povezuješ red s državom?aben wrote:
ka se uhljebiš, bolje će ti stati ota deviza
Guest- Guest
Druga je stvar kaosa, tj. nereda....A, koliko sam shvatila govoriš o neredu...
Guest- Guest
ako kupuju bijesni auti i marka robu, unda in je standard dobar.mate wrote:Dobar?aben wrote:ako to kupuju, unda in je standard dobar, dakle, postoli= standardmate wrote:Ne to, već da se na konto cipela prosuđuje nečiji standard. Poznajem ljude koji kupuju bijesne aute, markiranu odjeću, sve za pokazivanje, a u kući nit parketa...Ništa....aben wrote:u leto 2012., pito sun ženu.mate wrote:
Ne bih se složila s tobom :)
nemo bolje mjere.
Što je standard?
standard je subjektivna mjera materijalnog bogatstva koja se očituje na postolima.
2014-04-16
Subjektivna mjera, s kojom trebaju poći kod psihijatra....aben wrote:ako kupuju bijesni auti i marka robu, unda in je standard dobar.mate wrote:Dobar?aben wrote:ako to kupuju, unda in je standard dobar, dakle, postoli= standardmate wrote:Ne to, već da se na konto cipela prosuđuje nečiji standard. Poznajem ljude koji kupuju bijesne aute, markiranu odjeću, sve za pokazivanje, a u kući nit parketa...Ništa....aben wrote:
u leto 2012., pito sun ženu.
nemo bolje mjere.
Što je standard?
standard je subjektivna mjera materijalnog bogatstva koja se očituje na postolima.
Guest- Guest
ko prvo, reda ne moro biti,mate wrote:Red mora biti...kako god ti to obrnuo i okrenuo. To je činjenica...aben wrote:uvika? a unda je to ispraznicamate wrote:Ti se žališ na sve :)aben wrote:zoto ča si ti to unda rekla u kontekstu istitucionalnog nasilja- jo sun se žali na ploćanje članstva obrtničke komore, a ti si mi rekla da nekoga reda moro biti:)mate wrote:
Zbog čega povezuješ red s državom?
drugo, ota izrjeka je paravan institucionalnom nasilju,
i treto, red moro dolaziti ozdol, a ne ozgor, ali to se podrazumjevo pa je suvišno takove stvori isticati.
2014-04-16
meni je u ponediljak psihijatru pojti:)mate wrote:Subjektivna mjera, s kojom trebaju poći kod psihijatra....aben wrote:ako kupuju bijesni auti i marka robu, unda in je standard dobar.mate wrote:Dobar?aben wrote:ako to kupuju, unda in je standard dobar, dakle, postoli= standardmate wrote:
Ne to, već da se na konto cipela prosuđuje nečiji standard. Poznajem ljude koji kupuju bijesne aute, markiranu odjeću, sve za pokazivanje, a u kući nit parketa...Ništa....
Što je standard?
2014-04-16
to je prozirnicakic wrote:aben wrote:ispraznica
2014-04-16
Ne slažem se s tobom, nikako. Postojanje reda je prirodno.aben wrote:ko prvo, reda ne moro biti,mate wrote:Red mora biti...kako god ti to obrnuo i okrenuo. To je činjenica...aben wrote:uvika? a unda je to ispraznicamate wrote:Ti se žališ na sve :)aben wrote:
zoto ča si ti to unda rekla u kontekstu istitucionalnog nasilja- jo sun se žali na ploćanje članstva obrtničke komore, a ti si mi rekla da nekoga reda moro biti:)
drugo, ota izrjeka je paravan institucionalnom nasilju,
i treto, red moro dolaziti ozdol, a ne ozgor, ali to se podrazumjevo pa je suvišno takove stvori isticati.
Jer zloupotrebljavaju krilaticu.
Ona i dolazi odozdol, barem kada ja to pišem...
Guest- Guest
Ok, ali većini je na krivi način...aben wrote:meni je u ponediljak psihijatru pojti:)mate wrote:Subjektivna mjera, s kojom trebaju poći kod psihijatra....aben wrote:ako kupuju bijesni auti i marka robu, unda in je standard dobar.mate wrote:Dobar?aben wrote:
ako to kupuju, unda in je standard dobar, dakle, postoli= standard
Što je standard?
Želje, mogućnosti, sebičnost....iskompleksiranost....
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50