Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
Četnici, ustaše, partizani, lijevi, desni, lopovi, političari, ekonomisti, imigracije i sve to uz prijetnju svjetskog rata. Svaki dan, jedno te isto. Udarne vijesti skidanje ploče, a tko zna što se time zeli prikriti.
Osjećam se, kao da živim u smogu.
Osjećam se, kao da živim u smogu.
Guest- Guest
živiš u slavoniji, to je gore. a bi će samo gore, jer winter is coming. sa će vas zatrpati do proljeća.
gljedonsun puhovskog na televiziji. a slušo sun ga i na povijest četvrtkon, priznajen da sun ga gljedo krez nacionalistički ćoli, ni govno. možda govance. lipo je govori o trgu masovnog ubojice i ustaškoj ploči, s molun rozlikun, trg je javan, čigova je ploča?
gljedonsun puhovskog na televiziji. a slušo sun ga i na povijest četvrtkon, priznajen da sun ga gljedo krez nacionalistički ćoli, ni govno. možda govance. lipo je govori o trgu masovnog ubojice i ustaškoj ploči, s molun rozlikun, trg je javan, čigova je ploča?
2014-04-16
Winter is coming, da....
Svi ju svojataju jer trebaju razlog za masovnu histeriju. U životu mi je zbilja najveći problem neka ploča...
Svi ju svojataju jer trebaju razlog za masovnu histeriju. U životu mi je zbilja najveći problem neka ploča...
Guest- Guest
Opet se vraćam u stanje ogorčenosti na koje se nikako ne mogu navići. Svaki izlaz je uzaludan. Uvuće te nazad, poput crne rupe...
Last edited by mate on 29/8/2017, 15:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Osjećam ju, boje su krenule, a lastavice odletjele...kic wrote:
kad prije jesenski av.
Guest- Guest
To je sve što napravi od tebe...kic wrote:
i crna rupa izbacuje radijaciju i temperaturu..
Guest- Guest
Čitam tu malo po forumu, pa sam zbunjena. U onoj igri sam par puta pomislila kako sam neukusna, ali kada vidim ostale, pa Pupsi je bila dama.
Guest- Guest
moj lik je bi pijun, jo imun opravdanje.
ča je to moralna pozadina forumske borbe protiv uhljebov?
jo nika nis do kraja svati ča je to ča ljudima smeto u licemjerstvu. dok sun kuri, zno sun držati cigaret u ustima i argumentirati protiv pušenja. primjetih da niko nika ni ču argumente ke sun iznosi, isključivo bi presikli -ali ti pušiš. tako i sa sa uhljebima; jo bi do guzice da se uhljebin, pa da se odmaran do pensije, al izmiče mi kako to baca loše svitlo na moju borbu protiv uhljebov..?
jo nika nis do kraja svati ča je to ča ljudima smeto u licemjerstvu. dok sun kuri, zno sun držati cigaret u ustima i argumentirati protiv pušenja. primjetih da niko nika ni ču argumente ke sun iznosi, isključivo bi presikli -ali ti pušiš. tako i sa sa uhljebima; jo bi do guzice da se uhljebin, pa da se odmaran do pensije, al izmiče mi kako to baca loše svitlo na moju borbu protiv uhljebov..?
2014-04-16
haha, u sridu :Dmate wrote:Čitam tu malo po forumu, pa sam zbunjena. U onoj igri sam par puta pomislila kako sam neukusna, ali kada vidim ostale, pa Pupsi je bila dama.
Imala sam u planu tvoj lik iskoristiti :)aben wrote:moj lik je bi pijun, jo imun opravdanje.
Meni uopće nije jasno što predstavlja uopće moralnu pozadinu. Ja nikada sebe ne bih uzimala kao moralnog suca.
Guest- Guest
e jebiga,
sudin, dakle postojin
sudin, dakle postojin
2014-04-16
Baš tako nekako, na žalost...aben wrote:e jebiga,
sudin, dakle postojin
Zbilja bi do guzice?
Guest- Guest
ni nažalost, jo sudin s gušton!mate wrote:Baš tako nekako, na žalost...aben wrote:e jebiga,
sudin, dakle postojin
Zbilja bi do guzice?
ne bi doslovno:), ali, do bi recimo 5000 eurov..
2014-04-16
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50