Denkverbot
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
Pa dobro, bitne su za jačanje imuniteta. Danas su djeca osjetljivija jer ih držimo gotovo u sterilnim uvjetima. Ovo antibakterijsko sredstvo, ono. Ne mogu zamisliti da kupatilo, wc, ne perem s domestosom. Pa ostala manje agresivna antibakterijska sredstva za čišćenje.
A sjećam se dobro kako smo kao djeca trčali po prtenom putu s "kruha i masti", padne na onu prašinu, puhneš i nastaviš slatko papati :)
Znaš kako se kaže, Aben Švaben :)
A sjećam se dobro kako smo kao djeca trčali po prtenom putu s "kruha i masti", padne na onu prašinu, puhneš i nastaviš slatko papati :)
Guest- Guest
kako se čistoća uklopo u sve to?
jonsun zno isti i trovu, jer su tako partizani preživljavali...
jonsun zno isti i trovu, jer su tako partizani preživljavali...
2014-04-16
Čovjekov imunitet s obzirom na uvjete.
Sjećam se kako smo grickali kiseljak. Naberemo pune struke pa sjednemo, bezbrižno cuclamo i pljuckamo :)
A ne Indijanci?
Ja sam se igrala Indijanaca i kauboja, a ti onih drugih :) Policajce i lopove sam prerasla :)
Sjećam se kako smo grickali kiseljak. Naberemo pune struke pa sjednemo, bezbrižno cuclamo i pljuckamo :)
A ne Indijanci?
Ja sam se igrala Indijanaca i kauboja, a ti onih drugih :) Policajce i lopove sam prerasla :)
Guest- Guest
jo sun izreso u oficirskon kvartu,
ko usrid beograda, švabe i partizani, žace i lope, tane... jova, srdjan, alek, boris, predrag, vlada i nenad su uvika bili partizani a damir, ivo i jo smo bili švabe
ko usrid beograda, švabe i partizani, žace i lope, tane... jova, srdjan, alek, boris, predrag, vlada i nenad su uvika bili partizani a damir, ivo i jo smo bili švabe
2014-04-16
nis sigur, al mislin da je ot rat završi tek 5.8.1995.
2014-04-16
To sam i ja pomislila :)
Neke igre znaju potrajati čak i kada pomisliš da su gotove.
Neke igre znaju potrajati čak i kada pomisliš da su gotove.
Guest- Guest
e,
a zapravo, završilo je tako da su 91 došli vojni kamioni i počeli ih seliti...koja je to njima psihoza bila, oni idu ća jer su srbi, a jo sun tek unda sazno da sun hrvat:)
a zapravo, završilo je tako da su 91 došli vojni kamioni i počeli ih seliti...koja je to njima psihoza bila, oni idu ća jer su srbi, a jo sun tek unda sazno da sun hrvat:)
2014-04-16
Istinito.
A ja sam shvatila tek kada se kolege iz razreda nisu pojavili na nastavi. Preko noći, preselili.
A ja sam shvatila tek kada se kolege iz razreda nisu pojavili na nastavi. Preko noći, preselili.
Guest- Guest
borami, ovi su danima selili; navečer bi prespavali u kasarni, unda bi roketali po svojin i našin stanovima a ujutro opet nase u kvart bez ikakovoga stroha. jedun današnji hrvacki reprezentativni stolnotenisoč nan je reko da gre prespati u kasarnu jer mu je otac reko da će biti opasno, tu noć je bilo nojgore. srbi su uvjerljivo nojgluplji norod na svitu, ponošali su se ko da smo tutsi, a mi smo bili ko eskimi
2014-04-16
Zar i vi?mate wrote:Pa dobro, bitne su za jačanje imuniteta. Danas su djeca osjetljivija jer ih držimo gotovo u sterilnim uvjetima. Ovo antibakterijsko sredstvo, ono. Ne mogu zamisliti da kupatilo, wc, ne perem s domestosom. Pa ostala manje agresivna antibakterijska sredstva za čišćenje.
Trinity-
2014-04-17
Da, da..mi :)Triny wrote:Zar i vi?mate wrote:Pa dobro, bitne su za jačanje imuniteta. Danas su djeca osjetljivija jer ih držimo gotovo u sterilnim uvjetima. Ovo antibakterijsko sredstvo, ono. Ne mogu zamisliti da kupatilo, wc, ne perem s domestosom. Pa ostala manje agresivna antibakterijska sredstva za čišćenje.
Oni s mora nemaju pojma što je to :)
(za to vrijeme su se gušili u ribljim kostima :D)
Guest- Guest
I ništa nam nije bilo, hodali bosi, porezali na staklo, stali na ekser, vječito krastavi...i ona travurina tada nije bila alergena...
Trinity-
2014-04-17
Malo pljucneš na razderana koljena i ajmo dalje :)Triny wrote:I ništa nam nije bilo, hodali bosi, porezali na staklo, stali na ekser, vječito krastavi...i ona travurina tada nije bila alergena...
Doista nisi niti znao za postojanje alergija.
Hmm, u čemu je kvaka?
Možda jer su roditelji bili orijenirani na stvaranje, a ne na pokazivanje i prikazivanje...
Guest- Guest
Nemam pojma...
Sad za svaku sitnicu trči doktoru, slikanja, pretrage, ovo, ono...
Trinity-
2014-04-17
Frizurica, markirana odjeća...makar i kod doktora :)Triny wrote:Nemam pojma...
Guest- Guest
Dajte nemojte baš pretjerivati sa tim pričama o imunitetu. Ispašće da su mali Romi blagoslovljeni svojim prinudnim kopanjem po smetlištima i životom u krajnje nehigijenskim uvjetima i da svi u nekim osjetljivim formativnim godinama trebaju tako živjeti.
Guest- Guest
ni bitno jesu li blagoslovljeni, nego koliko su bolesni
2014-04-16
Hahahhaaha,slidingdoorsoperator wrote:Dajte nemojte baš pretjerivati sa tim pričama o imunitetu. Ispašće da su mali Romi blagoslovljeni svojim prinudnim kopanjem po smetlištima i životom u krajnje nehigijenskim uvjetima i da svi u nekim osjetljivim formativnim godinama trebaju tako živjeti.
Koja je tvoja zlatna sredina? :)
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50