Veliki Skandal: Inter cestitao Hrvatim Oluju!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Veliki Skandal: Inter cestitao Hrvatim Oluju!
dzango wrote:Jebe vas kao majmune povlačeći čestitku i time priznajući da nema šta da se čestita i da je sramota tako nešto čestitati. Vljda ljudi mislili da imate normane praznike kao ostali a ne da slavite zločine i pogrome nad nacionalnom manjinom. Nisu znali da ste toliko nenormalni.ljubo1212 wrote:nas inter ne dira nimalo, al vas opako jebe sve oko oluje, i još će :)
Guest- Guest
čardak efendija wrote:Pa šta ima veze, i tvoj i moj deda živi a zaklani samo u jasenovcu oko sedamdeset šest puta i primaju naknadu za to!dzango wrote:Ma jok, trebali su kao 1941. da čekaju da ih kolju kao jagnjad. I to sve radi tuđih opsesija i frustracija za svojom državom.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Hrvati bi sami još stajali na granici RSK i čekali da im se neko smiluje. I to sa višestrukim odnosom snaga u svoju korist ratujući protiv svoje nacionalne manjine. Pa jebote.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ma nisu oni s time opcenito puno imali veze :) . To s amerima je vise stvar vaseg nekakvog bica....nesposobni sami sebi priznati da su vas pobjedili tamo nekakvi hrvati. Takvi ste vi jebiga....prvo je to bio stidljivi mit u zacetcima, danas je to...ameri nas drzali na lancu. Za 15 godina ces pricati da su americke jedinice direktno sudjelovale u samoj operaciji itd. Takvi ste i sta sad. Kreativan pristup povijesti i dogadjajima :)
Nacionalna manjina je o tome trebala razmisljati u svojim pocetcima kad su protjerali sve ostale i granatirali gradove po hr dok hr jos nije ni imala oruzje. To se u trenutku cinilo valjda kao dobra ideja kad je izgledalo da nece imati tko ispostaviti racun na kraju balade.
je, ustaše su rekle da će biti do istrage naše ili vaše, u srbobranu..
i bome bi, do njihove
borili se beograđani do zadnjeg srbina ovdje :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Umro?Noor wrote:heh, lako sad tebi drobiti o vukovaru, kad nema treadzango wrote:To što onim glupim Hrvatima pune glavu raznim sranjima dok ih jebu sa druge strane, njihov je problem. Nikada u Vukovaru nije bio odnos snaga više od 3 prema 1 što je malo za osvajanje utvrđenog grada. Što im pričaju bajke kao poslednjim debilima i prodaju im sranja koja ovi redovno jedu, njihov je problem. Ko ih jebe kada su retardirani.čardak efendija wrote:pravi si srbo, dok smo napadali vukovar u omeru snaga 30-50 na jedan u ljudstvu a o tehnici da ne govorim onda ti ništa nije značilo tri meseca govno jedno a sada rvatima spočitavaš sedam naprama jedan u dva dana, sramota me što sam srbin kad vidim govna poput tebe bez imalo časti i karaktera :(dzango wrote:Ko da pruži otpor u odnosu snaga 7 prema 1 sa prosekom od 50 godina? I opet niste izdržali da ne pobijete ljude na kućnom pragu i to posle slavite kao nacionalni praznik jer namate ništa drugo sirotinjo ljudska?Noor wrote:
ahaha, pobedili...a jak ste otpor pružali, 2,5 mjeseca po rupama ko štakori
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
srbin iz srbije o obrazudzango wrote:Nije do dresova i gaća već do obraza. Ni oni neće da imaju ništa sa vama, Šiptarima i ostalim nesojem.čardak efendija wrote:Ima da sad propadnu kad u srbiji ne prodaju one tri interove majice i gaće, tako i treba neka propadnu zbog toga!dzango wrote:Jasno je pred Bogom da slavite pogrom i zločine i da vam zato sklanjaju čestitke. Da je pravi praznik a ne zločin, ne bi sklanjali čestitke voseći računa o svom obrazu i srameći se i vas i vašeg praznika.Noor wrote:komšija, tema je jasna, opet mutiš vodudzango wrote:
I što su u radnom logoeu Jasenovac neki Srbi stradali gok su vredno radili na izgradnji države NDH kao zajednice svih naroda i narodnosti.
naredili svojima da pale traktore, a onda vi upalili tenkove i udri. jel te nije stid pred Bogom?
Ljubi opet pustili net u majmunaru i opet blista kao nekada.ljubo1212 wrote:u dzangovom slučaju, treba biti zbilja hrabar nekog nazvati retardom, al ko da retard što kuži....
2014-04-19
jesmo, moj deda tamo skončao 84 puta što mu je priznato, crvenkasti može potvrditi ako mi ne veruješ!maggie13 wrote:jesmo dosli do Jasenovca...retrogradno :D
Jebiga, neke pičketine ustaške zapalile čak do Kostarike. Možeš da zamisliš kakve jajare.čardak efendija wrote:ti ćeš mi o srpstvu pričati, uteko ko zadnja jajara pod ženinu suknju kad je trebalo srpstvo braniti ali zato si bio tamo kad je bilo šta za popljačkati od rvata!dzango wrote:Nisi. Možeš da budeš eventualno naprednjak poput Pižona. To ti je neki derivat.čardak efendija wrote:Pa da, rekoh moj deda 68 puta stradao u jasenovcu, ne sećam se tačno i nemojte mi zameriti ako do kraja dana bude i sto puta, ipak sam ja srbin :)dzango wrote:I što su u radnom logoeu Jasenovac neki Srbi stradali gok su vredno radili na izgradnji države NDH kao zajednice svih naroda i narodnosti.Noor wrote:
znači, uopće ne žališ što su žrtve velikosprske agresije i velikosrpske politike bili upravo i mnogi Srbi i koje su upravo njihovo lokalno vodstvo i vlasti iz Beograda istjerali iz njihovih domova?
na tvoju dušu.
2014-04-19
čardak efendija wrote:srbin iz srbije o obrazudzango wrote:Nije do dresova i gaća već do obraza. Ni oni neće da imaju ništa sa vama, Šiptarima i ostalim nesojem.čardak efendija wrote:Ima da sad propadnu kad u srbiji ne prodaju one tri interove majice i gaće, tako i treba neka propadnu zbog toga!dzango wrote:Jasno je pred Bogom da slavite pogrom i zločine i da vam zato sklanjaju čestitke. Da je pravi praznik a ne zločin, ne bi sklanjali čestitke voseći računa o svom obrazu i srameći se i vas i vašeg praznika.Noor wrote:
komšija, tema je jasna, opet mutiš vodu
naredili svojima da pale traktore, a onda vi upalili tenkove i udri. jel te nije stid pred Bogom?
Guest- Guest
Ustaška pička iz Kostarike o domoljublju.čardak efendija wrote:srbin iz srbije o obrazudzango wrote:Nije do dresova i gaća već do obraza. Ni oni neće da imaju ništa sa vama, Šiptarima i ostalim nesojem.čardak efendija wrote:Ima da sad propadnu kad u srbiji ne prodaju one tri interove majice i gaće, tako i treba neka propadnu zbog toga!dzango wrote:Jasno je pred Bogom da slavite pogrom i zločine i da vam zato sklanjaju čestitke. Da je pravi praznik a ne zločin, ne bi sklanjali čestitke voseći računa o svom obrazu i srameći se i vas i vašeg praznika.Noor wrote:
komšija, tema je jasna, opet mutiš vodu
2014-04-19
a dokle si ti stigo?dzango wrote:Jebiga, neke pičketine ustaške zapalile čak do Kostarike. Možeš da zamisliš kakve jajare.čardak efendija wrote:ti ćeš mi o srpstvu pričati, uteko ko zadnja jajara pod ženinu suknju kad je trebalo srpstvo braniti ali zato si bio tamo kad je bilo šta za popljačkati od rvata!dzango wrote:Nisi. Možeš da budeš eventualno naprednjak poput Pižona. To ti je neki derivat.čardak efendija wrote:Pa da, rekoh moj deda 68 puta stradao u jasenovcu, ne sećam se tačno i nemojte mi zameriti ako do kraja dana bude i sto puta, ipak sam ja srbin :)dzango wrote:
I što su u radnom logoeu Jasenovac neki Srbi stradali gok su vredno radili na izgradnji države NDH kao zajednice svih naroda i narodnosti.
Guest- Guest
imocki je ok, al lovrec je zakon:)
dijagram-
2015-08-09
čekaj da ti ispričam sve o srboseku i vađenju očiju, samo od mog dede su napunili teglu za pavelićev stol! tvoj deda sigurno nije tako gadno prošao priznaj!Serbinho-3 wrote:Nismo u to ni posumnjali oko macole...rezultati su vidljivičardak efendija wrote:Meni su priznali dedi 72 puta klanje i macolom razbijanje, kako je tvoj deda prošao?dzango wrote:Jeste. Imali smo i u Jasenovcu. Jesu li im i Jasenovac čestitali, majke im ga nabijem?čardak efendija wrote:Imamo mi svugde naše lažove pa se ne bi čudio ni da istinu govoriš!dzango wrote:Čestitali pa povuki čestitku. Valjda im je neko objasnio šta čestitaju.
Do brega.Noor wrote:a dokle si ti stigo?dzango wrote:Jebiga, neke pičketine ustaške zapalile čak do Kostarike. Možeš da zamisliš kakve jajare.čardak efendija wrote:ti ćeš mi o srpstvu pričati, uteko ko zadnja jajara pod ženinu suknju kad je trebalo srpstvo braniti ali zato si bio tamo kad je bilo šta za popljačkati od rvata!dzango wrote:Nisi. Možeš da budeš eventualno naprednjak poput Pižona. To ti je neki derivat.čardak efendija wrote:
Pa da, rekoh moj deda 68 puta stradao u jasenovcu, ne sećam se tačno i nemojte mi zameriti ako do kraja dana bude i sto puta, ipak sam ja srbin :)
2014-04-19
hocu, ako ga zena pusti da opet, barem na kratko, bude Srbin :Dčardak efendija wrote:jesmo, moj deda tamo skončao 84 puta što mu je priznato, crvenkasti može potvrditi ako mi ne veruješ!maggie13 wrote:jesmo dosli do Jasenovca...retrogradno :D
2014-04-12
ajde ne seri, lepo ti primati odštetu za ubjanje dede 86 puta a sad tu glumiš nekog moralistu. kaži bre kao ja da nam je to masna zarada i šuti kao i masa drugih srba!dzango wrote:Istorija se razume i proučava kao sled događaja međusobno povezanih i ni jedan se ne može razumeti sam po sebi nevezan sa ostalima.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ma jok, trebali su kao 1941. da čekaju da ih kolju kao jagnjad. I to sve radi tuđih opsesija i frustracija za svojom državom.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:
Hrvati bi sami još stajali na granici RSK i čekali da im se neko smiluje. I to sa višestrukim odnosom snaga u svoju korist ratujući protiv svoje nacionalne manjine. Pa jebote.
Nacionalna manjina je o tome trebala razmisljati u svojim pocetcima kad su protjerali sve ostale i granatirali gradove po hr dok hr jos nije ni imala oruzje. To se u trenutku cinilo valjda kao dobra ideja kad je izgledalo da nece imati tko ispostaviti racun na kraju balade.
Samo ti to sve povezuj i lijepo dokazuj dalje ljudima da si nesposoban promatrati situacije i povijest individualno od situacije do situacije. Tako je najpametnije ici kroz zivot.
Rekoh vec....srbi su si sami krivi za apsolutno sve sta ih je zadesilo u Hrvatskoj. Radili sranja pa na kraju kuknjava jer ih je protjeralo. Svakomu po zaslugama.
Jesu krivi što nisu dali da ih opet pokoljete i dokusurite. Sram ih bilo.
aa..evo te tutedzango wrote:Do brega.Noor wrote:a dokle si ti stigo?dzango wrote:Jebiga, neke pičketine ustaške zapalile čak do Kostarike. Možeš da zamisliš kakve jajare.čardak efendija wrote:ti ćeš mi o srpstvu pričati, uteko ko zadnja jajara pod ženinu suknju kad je trebalo srpstvo braniti ali zato si bio tamo kad je bilo šta za popljačkati od rvata!dzango wrote:
Nisi. Možeš da budeš eventualno naprednjak poput Pižona. To ti je neki derivat.
Guest- Guest
Mog dedu možete da povučete za kurac. On je iz Čičinog kraja i tamo nema ni jednog Hrvata. Odoh ja imam nekog posla.čardak efendija wrote:ajde ne seri, lepo ti primati odštetu za ubjanje dede 86 puta a sad tu glumiš nekog moralistu. kaži bre kao ja da nam je to masna zarada i šuti kao i masa drugih srba!dzango wrote:Istorija se razume i proučava kao sled događaja međusobno povezanih i ni jedan se ne može razumeti sam po sebi nevezan sa ostalima.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:Ma jok, trebali su kao 1941. da čekaju da ih kolju kao jagnjad. I to sve radi tuđih opsesija i frustracija za svojom državom.MaximusDecimusMiridije wrote:
Samo ti to sve povezuj i lijepo dokazuj dalje ljudima da si nesposoban promatrati situacije i povijest individualno od situacije do situacije. Tako je najpametnije ici kroz zivot.
Rekoh vec....srbi su si sami krivi za apsolutno sve sta ih je zadesilo u Hrvatskoj. Radili sranja pa na kraju kuknjava jer ih je protjeralo. Svakomu po zaslugama.
Jesu krivi što nisu dali da ih opet pokoljete i dokusurite. Sram ih bilo.
taj je bio krvoločan kao i onaj nemački ovčar zbog kojegu su đangov i serbinjov deda predali beograd četersprve!ljubo1212 wrote:serbinjo je pobjegao od vojnog poziva, što dalje, makar morao šetati bakice po italiji
a dzango bi rasturio kosovo, da su ga pustili unutra, hebeni šipac na carini
gledaj ti si glup, niko ne pita nikada nikoga tko je pobedio u krađi ili nameštanju ili čisto, pišu se pobednici i čitaju se presude a vama tamo nema napred dok to jednostavno ne skopčate, popušili ste a mi krajišnici još više i vreme je da se sa time pomirimo.dzango wrote:Kurtonske presude montiranih procesa kao u vreme Broza niko ne shvata previše oz biljno. Pitaj one Čehe u Pragu što navijaju za Spartu. Ili pitaj one četnike iz Intera što su sklonili čestitku pravednom i domoljubivom hrvatskom narodu. Sunce im jebem žarko.čardak efendija wrote:Pa da, ima da čestita što mi srbi kažemo a ne tamo neke sudcke pravomoćne presude mamicu im fašističku!dzango wrote:Jeste. Srbi postavili svoga čoveka na čelo Intera.Nije zato što su ovi što slave nesoj koji nema šta drugo da slavi u celoj istoriji već slavi zločine i pogrom.Noor wrote:sklanjanje čestitke vaše je maslo..pitaj serSvinjadzango wrote:
Jasno je pred Bogom da slavite pogrom i zločine i da vam zato sklanjaju čestitke. Da je pravi praznik a ne zločin, ne bi sklanjali čestitke voseći računa o svom obrazu i srameći se i vas i vašeg praznika.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
čisto sumnjam kad vidim kako vi iz srbije kmečite, nikada od vas ni ljudi a još manje srbadzango wrote:Ili su Hrvati kurtoni koji slave zločin i niko neće da se ofira radi takve bede od ljudi.čardak efendija wrote:pa valjda smo dovoljno jako i dugo kmečali kao i svaki put pa im dodijalo slušati, ti to najbolje znaš kada je kmečanje u pitanju :(dzango wrote:Eno skloniše status. Mora da su ustaše još veća govna, kao i njihova država i praznik koji slavi zločine.čardak efendija wrote:a u pički strininu, jakih mi navijača i jake li love od srba iz srbije, eno gaće im se tresu od straha još kad im ti kažeš pokoju ima da se i useru i popiške i naprave manifest koji će implenetovati u ustav italije!Serbinho-3 wrote:http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/skandal-posle-ovoga-ce-izgubiti-navijace-u-srbiji-da-li-inter-zna-sta-je-cestitao/xwd4y75
2017-08-05
ovaj django sere a nato mu se voza po srbiji bez nadzora iako ih je spičkao ko dinamo partizan, ali hrabri su oni kad treba lajati, kad treba braniti svoje ulovi ih išijas i dijareja!ljubo1212 wrote:nemoj tako efendijo, oni su odmah nakon nato bombardiranja po srbiji osnivali društva američko srpskog prijateljstva...
2017-08-05
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Veliki skandal u Italiji: korupcija, zavist i pohlepa u Vatikanu, sloboda novinarima
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Inter:Milan TV Prenos Kup Italije
» Mesic cestitao Novostima
» Inter:Juventus TV Prenos Kup Italije
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Inter:Milan TV Prenos Kup Italije
» Mesic cestitao Novostima
» Inter:Juventus TV Prenos Kup Italije
Page 8 of 10