Od 2020 Čardak maroderi idu na progresivno otimanje nekretnina
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Od 2020 Čardak maroderi idu na progresivno otimanje nekretnina
Oni sve tako rade, imaju svoje tarife i po njima te ožežu.asilovski wrote:Porezna procjeni nekretninu po katalogu i onda lok samouprava okinec1 2 ili 3% poreza godišnje hehe pa ovo je realno otimačina neviđenih razmjera. Gdje su marcelus kofein pa ovo je bolje od Uspravnice
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
"Čovjek koji ide sam, ide brže i dalje stigne."---zaboravila tko je to rekaoomni wrote:A nista ostaje placat i gundjat sebi u njedra. Nesvjesni da postoje izbori i da postoji kolektivna neposlusnost. Ugradnjom individualizma u male mozgove razbijeni su i ti zadnji elementi moci rulje, a da ne spominjem da je i oruzje davno oteto.
Trinity-
2014-04-17
čini mi se da je japanska buba iz eustajija brzića nešto slično izjavilaTriny wrote:"Čovjek koji ide sam, ide brže i dalje stigne."---zaboravila tko je to rekaoomni wrote:A nista ostaje placat i gundjat sebi u njedra. Nesvjesni da postoje izbori i da postoji kolektivna neposlusnost. Ugradnjom individualizma u male mozgove razbijeni su i ti zadnji elementi moci rulje, a da ne spominjem da je i oruzje davno oteto.
Moguće.mutava baštarda wrote:čini mi se da je japanska buba iz eustajija brzića nešto slično izjavilaTriny wrote:"Čovjek koji ide sam, ide brže i dalje stigne."---zaboravila tko je to rekaoomni wrote:A nista ostaje placat i gundjat sebi u njedra. Nesvjesni da postoje izbori i da postoji kolektivna neposlusnost. Ugradnjom individualizma u male mozgove razbijeni su i ti zadnji elementi moci rulje, a da ne spominjem da je i oruzje davno oteto.
Pametna buba.
Trinity-
2014-04-17
I treba oporezivati bogatune koji u svom vlasništvu imaju hrpu nekretnina, kao i one koji su za male novce ili besplatno dobili stanove i kuće, dok ja moram plaćati visoku stanarinu.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Dakle i ti si chardakovac
Guest- Guest
Pinochet wrote:Dakle i ti si chardakovac
Pogledaj moj avatar i bit će ti sve jasno za koga sam.
2015-09-26
Za Chardak prema izjavi. Ili si sa nama ili kontra nas. Nema izmedju
Guest- Guest
yoda, pun si metastaza...Pinochet wrote:Za Chardak prema izjavi. Ili si sa nama ili kontra nas. Nema izmedju
Guest- Guest
Yoda je isprava n i posten Mladac,ne oportuno smetje..
Guest- Guest
Ipak na kraju i u pozadini,mala i jalnusna duša..Antijunak wrote:I treba oporezivati bogatune koji u svom vlasništvu imaju hrpu nekretnina, kao i one koji su za male novce ili besplatno dobili stanove i kuće, dok ja moram plaćati visoku stanarinu.
Guest- Guest
Asila Mrežnički psihodelik i onaj Levatan iz moravskog "plemena"....o rasprave, Iruda ti živog.... :)
Pjenite se samo. :p
Pjenite se samo. :p
Guest- Guest
ubijas argumentima..mozes ti i bolje..
Guest- Guest
Antijunak wrote:I treba oporezivati bogatune koji u svom vlasništvu imaju hrpu nekretnina, kao i one koji su za male novce ili besplatno dobili stanove i kuće, dok ja moram plaćati visoku stanarinu.
A sasvim je moguće da se od toga poreza povećaju plaće drž. službenicima .
2015-09-26
Uhljeb i poturčeni srbin zanimanje RvatAntijunak wrote:Pinochet wrote:Dakle i ti si chardakovac
Last edited by catabbath on 5/8/2017, 14:05; edited 2 times in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
pismejker wrote:Ipak na kraju i u pozadini,mala i jalnusna duša..Antijunak wrote:I treba oporezivati bogatune koji u svom vlasništvu imaju hrpu nekretnina, kao i one koji su za male novce ili besplatno dobili stanove i kuće, dok ja moram plaćati visoku stanarinu.
Ja za razliku od tebe živim od zarađenog vlastitog novca.
2015-09-26
Bolje i to nego anacionalni Istrijanin bez vlastitog identiteta, pa nije ni čudno što vam nedostaje Tito i njegovo jednako umjetno jugoslavenstvo.catabbath wrote:Uhljeb i poturčeni srbin zanimanje RvatAntijunak wrote:Pinochet wrote:Dakle i ti si chardakovac
2015-09-26
Lijepo..no ja zivim izvrsno od svog rada i ucenja u Svabiji,koju slavim kao svoju novu drzavu koja se brine o svojim gradjanima,a gradjani zahvalno uzvracaju...Antijunak wrote:pismejker wrote:Ipak na kraju i u pozadini,mala i jalnusna duša..Antijunak wrote:I treba oporezivati bogatune koji u svom vlasništvu imaju hrpu nekretnina, kao i one koji su za male novce ili besplatno dobili stanove i kuće, dok ja moram plaćati visoku stanarinu.
Ja za razliku od tebe živim od zarađenog vlastitog novca.
nema da se tu moze zivjeti a ne raditi..tek radi tvoh infa da znas..
Guest- Guest
jedva cekam da mi oduzmu nakretninu,ionako je to sve raspad sistema,kao stari auto u koga samo treba ulagati a dobijas shipak
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Antijunak wrote:Bolje i to nego anacionalni Istrijanin bez vlastitog identiteta, pa nije ni čudno što vam nedostaje Tito i njegovo jednako umjetno jugoslavenstvo.
Haha pa Istrijani su pravi Hrvati za razliku od vas koji ste do prije 100 godina bili turci kockastih glava, tamne puti i prljavih istočnjaklih gena i lopovskog osmanlijskog mentaliteta. Sad ste vel'ki R'vati šta samo dokazuje ono da su poturice gore od turaka
Last edited by catabbath on 5/8/2017, 14:12; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
sto imas? prodas meni..ako nizasta drugo kad me nagaze da nekom jyebem mater namrtvo..My Brother Billo wrote:jedva cekam da mi oduzmu nakretninu,ionako je to sve raspad sistema,kao stari auto u koga samo treba ulagati a dobijas shipak
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Do 2020.g. puno oporezivanje nekretnina
» Šegoni: SDP maroderi ponovno pljačkaju
» OTIMANJE ZABORAVU: Split je bio partizanski grad!
» Progresivno razmnožavanje ameba
» Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje
» Šegoni: SDP maroderi ponovno pljačkaju
» OTIMANJE ZABORAVU: Split je bio partizanski grad!
» Progresivno razmnožavanje ameba
» Islamska zajednica BiH: Svijet decenijama šuti na otimanje palestinske zemlje
Page 3 of 5