Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Kaže se da je u zadnjem ratu na ovim prostorima bilo protjerano i raseljeno 2,000,000 (dva milijuna) ljudi. Sukrivci za to su Vučić, Dačić, Vulin...Vučić je u tome, koliko mi je poznato i sam sudjelovao. Ex precednik Nikolić i danas ima tužbu za zločine nad hr civilima u Antinu. Uostalom, sam se nedavno s ponosom pohvalio da je sudjelovao u prošlom ratu.Gdje je to sudjelovao, u Srbiji ili u susjednim državama?
Nije lako Srbima u Kninu kad se svake godine na to podsjeća...Jebiga i Hrvati su od 1945 dalje svašta morali progutat.
Neka svatko svoje povijesne greške prihvati i proguta kako zna i umije. S lažima i prikrivanjem istine se ništa ne postiže...
Nije lako Srbima u Kninu kad se svake godine na to podsjeća...Jebiga i Hrvati su od 1945 dalje svašta morali progutat.
Neka svatko svoje povijesne greške prihvati i proguta kako zna i umije. S lažima i prikrivanjem istine se ništa ne postiže...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Srbi krivi za sve, Hrvati nevini...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo stvorena. Za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko ih jebe. Evo gledam srpske programe, cijeli dana kukaju i placu ko zadnje picke radi Oluje.Eroo wrote:Kaže se da je u zadnjem ratu na ovim prostorima bilo protjerano i raseljeno 2,000,000 (dva milijuna) ljudi. Sukrivci za to su Vučić, Dačić, Vulin...Vučić je u tome, koliko mi je poznato i sam sudjelovao. Ex precednik Nikolić i danas ima tužbu za zločine nad hr civilima u Antinu. Uostalom, sam se nedavno s ponosom pohvalio da je sudjelovao u prošlom ratu.Gdje je to sudjelovao, u Srbiji ili u susjednim državama?
Naravno zaboravljaju da je Oluji predhodilo 4 godine njivog orgijanja po Hrvatskoj i BiH. A prije toga jos 4 godine njivog divljanja i medijske propagandne pripreme za rat.
Sad galame na izjavu da je Oluja sprijecila novu Srebrenicu u Bihackom dzepu.
To nije istina.
Oluja je sprijecila deset Sreberenica u bihackoj regiji.
Popusili kitomira do jaja i sad buuuhuhuhu odvratni su.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebem mu mater izdajničku!
Želi da se vrate oni koji su iznutra rušili ovu zemlju, koji su protjerivali, ubijali, pljačkali i silovali sve što nije srpsko!
I to još daje ovakvu izjavu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!
Želi da se vrate oni koji su iznutra rušili ovu zemlju, koji su protjerivali, ubijali, pljačkali i silovali sve što nije srpsko!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Knin je besperktivan, Srbi su u Irskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Antijunak wrote:Jebem mu mater izdajničku!
I pse. Vidi im pjesmu:
crvenkasti-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Ko ih jebe. Evo gledam srpske programe, cijeli dana kukaju i placu ko zadnje picke radi Oluje.Eroo wrote:Kaže se da je u zadnjem ratu na ovim prostorima bilo protjerano i raseljeno 2,000,000 (dva milijuna) ljudi. Sukrivci za to su Vučić, Dačić, Vulin...Vučić je u tome, koliko mi je poznato i sam sudjelovao. Ex precednik Nikolić i danas ima tužbu za zločine nad hr civilima u Antinu. Uostalom, sam se nedavno s ponosom pohvalio da je sudjelovao u prošlom ratu.Gdje je to sudjelovao, u Srbiji ili u susjednim državama?
Naravno zaboravljaju da je Oluji predhodilo 4 godine njivog orgijanja po Hrvatskoj i BiH. A prije toga jos 4 godine njivog divljanja i medijske propagandne pripreme za rat.
To nije istina.
Dok ne priznaju svoju odgovornost i krivnju za rat i sve što se događalo od 1991 do 1995 i dok ne isplate odštetu i kažu gdje se nalaze nestali ljudi nema pomirbe i normalizacije odnosa posebice ne s ovom Miloševićevom-šešeljevom ekipom na vlasti u Srbiji.
Pozdravi australske Hrvate.
2015-09-26
Pinochet wrote:Podrzavam. Srbi u Kninu ce glasovati za ovoga gospodina nece za Cardak
Jesi siguran? Ako se srbima dovoljno plati glasat će i za crnog vraga, a njih nije problem potkupiti jer su sirotinja.
2015-09-26
Bezveze nisu ni oni debili ošlo to na zapad radit
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Srbi krivi za sve, Hrvati nevini...
Po njegovim izjavama Srbi ispadaju nevini, a Hrvati krivci.
2015-09-26
pa zato pitam, jel taj njihov?Antijunak wrote:Jebem mu mater izdajničku!
Guest- Guest
Još danas će se Hrvati i Srbi nabacivati jedni na druge,međusobno se okrivljavati.
Jedni će slaviti i jesti i piti,drugi će tugovati i jesti i piti.
A sutra će sve krenuti svojom uobičajenom kolotečinom,a Knin će biti u centru pažnje još par dana i to na vremenskoj prognozi.
Jedni će slaviti i jesti i piti,drugi će tugovati i jesti i piti.
A sutra će sve krenuti svojom uobičajenom kolotečinom,a Knin će biti u centru pažnje još par dana i to na vremenskoj prognozi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
"Izlazim pred ovaj Tribunal sa dubokim osjećajem sramote i kajanja. Dozvolio sam sebi sudjelovati u progonu najgore vrste protiv ljudi samo zato što su bili Hrvati, a ne Srbi. Nevini ljudi su proganjani, istjerani iz svojih kuća i ubijeni. Šutio sam o tome. Žaljenje koje osjećam zbog toga je bol sa kojim moram živjeti ostatak života. Molim svoju braću Hrvate da oproste braći Srbima. Preklinjem svoj srpski narod da ostavi prošlost iza sebe i okrene se budućnosti gdje će dobro, suosjećanje i pravda na neki način olakšati rezultate zla u kojemu sam i sam sudjelovao", rekao je Milan Babić na Međunarodnom sudu za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Haagu.Antijunak wrote:Ringo10 wrote:Ko ih jebe. Evo gledam srpske programe, cijeli dana kukaju i placu ko zadnje picke radi Oluje.Eroo wrote:Kaže se da je u zadnjem ratu na ovim prostorima bilo protjerano i raseljeno 2,000,000 (dva milijuna) ljudi. Sukrivci za to su Vučić, Dačić, Vulin...Vučić je u tome, koliko mi je poznato i sam sudjelovao. Ex precednik Nikolić i danas ima tužbu za zločine nad hr civilima u Antinu. Uostalom, sam se nedavno s ponosom pohvalio da je sudjelovao u prošlom ratu.Gdje je to sudjelovao, u Srbiji ili u susjednim državama?
To nije istina.
Dok ne priznaju svoju odgovornost i krivnju za rat i sve što se događalo od 1991 do 1995 i dok ne isplate odštetu i kažu gdje se nalaze nestali ljudi nema pomirbe i normalizacije odnosa posebice ne s ovom Miloševićevom-šešeljevom ekipom na vlasti u Srbiji.
Pozdravi australske Hrvate.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
E ebi ga Serbinjo...znas mene,ja teska neutrala,ali vi ste prvi krenuli sranja raditi..Slobo je bijo kao bijesni pas...Serbinho-3 wrote:Srbi krivi za sve, Hrvati nevini...
Provokacija je bilo naravno,ali ne mos generalno radi izoliranih slucajeva pokrenuti rat....nije pametno..
bili ste neki kuratz od diplomacije i cak na svjeckom nivou..sto to nije odradilo svoj posel umjesto da krene ratnohuškacka retorika??
Guest- Guest
gradonacelnik bi trebao biti peder ili lezba kao premijerka srbije
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ne diraj nam našu Anu.My Brother Billo wrote:gradonacelnik bi trebao biti peder ili lezba kao premijerka srbije
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koju anu? premijerku srbije,ma znas da mi je bolja od vucica,vuk je bas neko baksuz ime
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
LOL pa koji normalan humanioid bi htio živiti u Kninu, moža neki Klingonci, ljudi gušteri i sl.
catabbath wrote:LOL pa koji normalan humanioid bi htio živiti u Kninu, moža neki Klingonci, ljudi gušteri i sl.
Naš Kicuš zivi u Kninu...
Guest- Guest
Knin je besperktivan možda da aktiviraju unsku prugu pa imaš tri dalmatinske luke za BiH a ne samo Ploče
2014-04-11
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Srbi prisilnom mobilizacijom pa čak do smrti kažnjavali izbjegle Srbe iz Oluje
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
Page 2 of 15