DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
u Imotskom je rođen najveći sin našeg naroda i narodnosti, moj rođo Ivica Todoric :D
Guest- Guest
zapravo stari mu je od tamo, on je rođen u ZGu ;/ dakle dalmatinski purger :/
Guest- Guest
To mu je ćaća, a on je purgerski dalmatinac.Pinochet wrote:zapravo stari mu je od tamo, on je rođen u ZGu ;/ dakle dalmatinski purger :/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...todoric ima veze s imotskim samo preko cace..a koliko ej bio u imotskom vrlo malo u mladosti..mislim da mu ej mama slavonka..i da je vsie boravio u slavoniji kod njenih...a kako su imali love jer im je caca bio tata mata...imali su kucu na moru mislim nedgje kod zadra..i tu je isao na ljetovanje..u imotskom je bio vrlo malo boravio...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mati mu je Moslavka, iz Kloštra.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
inace poznatiji imocani koji potjecu iz tog kraja a bili su u pozicijama da dobro pomognu imotskome nisu s ebas pretrgli u pomaganju..niti suvar niti vrdoljak a niti todoric..odnosno todorici...za razliku recimo od hercegovaca..koji su bili na pozicijama...nesto slicno ej i sa sinjanima osim nekim iznimaka ni oni kad su otisli u bijeli svijet i domogli se pozicija nisu bas se trgali da pomazu svom rodnom kraju...i jbg tako im je kako im je...nitko im drugi kriv nije
2015-09-08
e da..tamo je puno vise boravio nego u imotskom kao djecak...Eva_ wrote:Mati mu je Moslavka, iz Kloštra.
2015-09-08
Pa Lana Jurčević, po tati je Imoćanka, a po mama Esmi je pak Muslimanka.vuksadinare wrote:inace poznatiji imocani koji potjecu iz tog kraja a bili su u pozicijama da dobro pomognu imotskome nisu s ebas pretrgli u pomaganju..niti suvar niti vrdoljak a niti todoric..odnosno todorici...za razliku recimo od hercegovaca..koji su bili na pozicijama...nesto slicno ej i sa sinjanima osim nekim iznimaka ni oni kad su otisli u bijeli svijet i domogli se pozicija nisu bas se trgali da pomazu svom rodnom kraju...i jbg tako im je kako im je...nitko im drugi kriv nije
Ja poznajem pak jednog Leku.
2017-03-21
ona nije politicarka niti todoric na takvim pozicijama...da bi mogli utjecati da se tamo sprovedu nekakvi veci gospodarski projekti ili ulaganja ili omoguce svojim utjecajem ulaganja...u taj kraj...suvar nije mogao u jugi ili se bojao to previse forsirati vezano uz imotski i taj kraj zbog tada politickog stava o imotskom...vrdoljak koliko se guzio tuđmanu i radi vlastitih ambicija nije imao vremena...a todoric opet nije imao tako cvrste korijene kao suvar i vrdoljak..da bi mu imotski bio prvi na pametiEva_ wrote:Pa Lana Jurčević, po tati je Imoćanka, a po mama Esmi je pak Muslimanka.vuksadinare wrote:inace poznatiji imocani koji potjecu iz tog kraja a bili su u pozicijama da dobro pomognu imotskome nisu s ebas pretrgli u pomaganju..niti suvar niti vrdoljak a niti todoric..odnosno todorici...za razliku recimo od hercegovaca..koji su bili na pozicijama...nesto slicno ej i sa sinjanima osim nekim iznimaka ni oni kad su otisli u bijeli svijet i domogli se pozicija nisu bas se trgali da pomazu svom rodnom kraju...i jbg tako im je kako im je...nitko im drugi kriv nije
Ja poznajem pak jednog Leku.
2015-09-08
Pa angažiraj se sam, nisi mutav.
2017-03-21
ja nisam imocanac ali yoda je...i mlađi je..on bi mogao i trebaoEva_ wrote:Pa angažiraj se sam, nisi mutav.
2015-09-08
Kaj je par km među prijateljima?
2017-03-21
ne par...nego 60 kmEva_ wrote:Kaj je par km među prijateljima?
2015-09-08
trčeći Fuk,trčeći..sto je to..??ja po zimi,pretrcim snijeg dubok 30 cenata..7 kilometara..
Guest- Guest
Lagana šetnjica.vuksadinare wrote:ne par...nego 60 kmEva_ wrote:Kaj je par km među prijateljima?
2017-03-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Manolić slavi prvih 98 godina: Ljubi, vozi i još čuva sve tajne
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Imotski kinez na Modrom jezeru zapjevao himnu
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Manolić slavi prvih 98 godina: Ljubi, vozi i još čuva sve tajne
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Imotski kinez na Modrom jezeru zapjevao himnu
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
Page 2 of 2