ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 Empty Re: Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet

Post by mutava baštarda 2/8/2017, 08:07

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:pa napali ste drzavu
par.vojne formacije legalnu
jna. to je realno
..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomaka

branili dubrovnik od kurda lol!

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 Empty Re: Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet

Post by mutava baštarda 2/8/2017, 08:25

vuksadinare wrote:...ako je tko napao jna masovnije odosno oni koji su prvi napali jna bili su janezi a ne mi...rat u sloveniji je poceo napadima TO-a na jna kad su ovi isli zauzeti granicne prijelaze..
vojska išla zatvoriti granice prema svijetu i napraviti unutra državni udar, kada nisu uspjeli onda se išlo na plan b, a tada smo najebali mi i bosna... ako se gleda rat na ovim prostorima onda se može vidjeti raspad jedne trule države, kroz geopolitička nadjebavanja može se vidjeti pomicanje natoa prema istoku, a taj proces još traje, raspadom sssr prestala je potreba za suverenom državom kao tampon zonom između zapada i  istoka. sad živimo svako u svojoj državi,a vlasti ne podnose izvještaje drugu titu nego američkoj ambasadi...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by lobo1 2/8/2017, 09:36

mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:Crna Gora za razliku od Srbije ipak nam izrucuje ratne zlocince...i ispricali su se...mada ne znaci da nemaju odgovornosti za agresiju...ako cemo posteno
kad se vučić ispriča onda sve ok :D

jebad njegovu  ispriku,treba da   isplati  ratnu   štetu 56 milijardi  dolara.
Da  nam državom  ne  vladju Pupovci i  jugočetnici,Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 Na_oku10
stvar  bi odavna  bila  rijršena,  

sud u Haagu u tužbi za genocid, ustvrdio je kako je Srbija agresor u cilju stvaranja homogene velike Srbije i da je pritom učinila niz genocidnih radnji.

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2017, 10:04

mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:mutavi o's danas na poljud... :)
kod kuće vučino... nisam odavno bio na poljudu. draže mi je otići nekad na istok pogledat nižerangiranog prvoligaša nego derbi. junior mi trenira nogomet pa pogledam neku njegovu utakmicu i draže mi je to pogledati nego ligu prvaka...
bravo tata! klincima, i malima, a i malo većima, to puno znači :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 11:57

vuksadinare wrote:
jna. to je realno
..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomaka

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom
nakon m. prizanjanja jna nije bilo u hr
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 11:58

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 160679385598194898f45c180291449_v4_big
Najavljujući razgovore o ekonomiji na Samitu lidera američko-jadranske povelje, Marković je rekao da se samit održava "u hotelu Klinton", umesto u hotelu "Hilton" u kom je odseo i sam Pens.

eee, volina je u p.m.
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 2/8/2017, 12:01

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
jna. to je realno

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom
jesu li uspjeli uloviti one kurde u dubrovniku?

2015-09-14

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 12:04

Brnabić u Podgorici na Samitu Američko-jadranske povelje
Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je jutros u Podgoricu gde će učestvovati na samitu Američko-jadranske povelje (A5).
Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 348226
PODGORICA - Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je jutros u Podgoricu gde će učestvovati na samitu Američko-jadranske povelje (A5).
Brnabić će prvo imati bilateralni sastanak sa predsednikom Vlade Crne Gore Duškom Markovićem s kojim će razgovati o nastavku saradnje dve države, međusobnoj pomoći na putu ka članstvu u EU, kao i o jačanju ekonomskih veza izgradnjom infrastrukturnih projekata, pre svega u oblasti saobraćaja i infrastrukture.
Foto Tanjug/T.Valič, arhiva
:))
koga predstavlja,
cije interese zastupa
eee, ne bih smeo samu da te ostavim
da se ne uplasis :))
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/8/2017, 12:13

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
jna. to je realno

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom
ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/8/2017, 12:16

za pizzona...pocetak osmog mjeseca 1991

https://www.youtube.com/watch?v=ilJwiNMtKA4
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2017, 12:18

vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/

wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 12:24

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
jna. to je realno

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom
ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..

e pa, 
verovatno mislis  na bus sa policajcima koji su napadnuti na putu
to samo potvrdjuje moj pristup da s.m. nije bio na nivou problema
jer je interese partije i lokalnih srba  stavio ispred  interesa srpskog
naroda kao celine i srbije kao drzave.
jer je dozvolio da lokalni srbi u hr i bosni donose odluke, a morao
je, sustinski  nije imao podrsku u samom srbiji, to je cinjenica.
imao je podrsku, ali ne vecinsku. sto je najvaznije, urbane sredine
i omladina, nisu prihvatale njegov koncept.
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/8/2017, 12:26

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
jna. to je realno

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom

e pa, 
dobro ja tu ne vidim da si naveo gdje smo napali jna....a ti o slobi i nejgovim poslima.. Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 12:27

Vučić: Vojna saradnja je najbolji deo ukupnih odnosa SAD i Srbije
Tanjug | [size=11]02. 08. 2017 - 10:51h[/size]
Komentara: 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju oružanih snaga SAD a na sastanku je konstatovano da je bilateralna saradnja dve zemlje u oblasti odbrane veoma razvijena i da čini najbolji deo sveukupnih odnosa dveju zemalja, uz poštovanje vojne neutralnosti naše zemlje.

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 -UkktkqTURBXy9mOTgwZDcyNWM0MDQzZGFhNTQyZjdhZmQyNzRiMTM3Yi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

U američkoj delegaciji su dvadeset jedan brigadni general i kontra-admiral, koji su nedavno unapređeni u generalske činove, a koju predvodi penzionisani general Filip Bridlav, prethodni komandant snaga NATO u Evropi.

Predsednik Vučić je rekao da je veoma značajno to što visoka vojna delegacija SAD posećuje Srbiju u okviru kursa neposrednog upoznavanja strategijskog okruženja u kome će obavljati nove dužnosti, jer svaka razmena mišljenja doprinosi boljem razumevanju i unapređenju saradnje.
Kao dobar primer saradnje Vučić je izdvojio saradnju sa Nacionalnom gardom Ohaja, ističući da je saradnja koja se ostvaruje kroz Program državnog partnerstva važna i za mir i stabilnost u regionu, čemu je Srbija iskreno posvećena i daje svestran doprinos, saopštila je Pres služba predsednika.
Tokom razgovora je razmotrena i situacija u regionu, a Vučić je rekao da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu, kao i ekonomski napredak zemlje, prioriteti politike Srbije.

Last edited by pizzon on 2/8/2017, 12:34; edited 1 time in total
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/8/2017, 12:28

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
jna. to je realno

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom
ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..

e pa, 
Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 -UkktkqTURBXy9mOTgwZDcyNWM0MDQzZGFhNTQyZjdhZmQyNzRiMTM3Yi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
U američkoj delegaciji su dvadeset jedan brigadni general i kontra-admiral, koji su nedavno unapređeni u generalske činove, a koju predvodi penzionisani general Filip Bridlav, prethodni komandant snaga NATO u Evropi.

Predsednik Vučić je rekao da je veoma značajno to što visoka vojna delegacija SAD posećuje Srbiju u okviru kursa neposrednog upoznavanja strategijskog okruženja u kome će obavljati nove dužnosti, jer svaka razmena mišljenja doprinosi boljem razumevanju i unapređenju saradnje.
Kao dobar primer saradnje Vučić je izdvojio saradnju sa Nacionalnom gardom Ohaja, ističući da je saradnja koja se ostvaruje kroz Program državnog partnerstva važna i za mir i stabilnost u regionu, čemu je Srbija iskreno posvećena i daje svestran doprinos, saopštila je Pres služba predsednika.
Tokom razgovora je razmotrena i situacija u regionu, a Vučić je rekao da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu, kao i ekonomski napredak zemlje, prioriteti politike Srbije.
:facepalm
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 12:29

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:

sta kenjas koji  moj
ti si u paralelnom

e pa, 
dobro ja tu ne vidim da si naveo gdje smo napali jna....a ti o slobi i nejgovim poslima.. Basketball

pa nista, svaki njegov korak  bio je plus za tudjman
odbio je zapadni koncept preuredjenja yuge
i to je bio kraj
a onako srpski, obicnim jezikom,
oni drugi niti su nas ikada izvadili niti ce nas  izvaditi
srbija je napredovala samo kada je bila uskladjenja sa saveznicima

Last edited by pizzon on 2/8/2017, 12:31; edited 1 time in total
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/8/2017, 12:31

evo mojih argumenata a gdje su pizzonovi 'argumenti' tko ej koga prvi napao

https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pizzon2 2/8/2017, 12:36

Pens: Budućnost zemalja Zapadnog Balkana je NA ZAPADU
Tanjug | 02. 08. 2017 - 11:37h
Komentara: 2
Američki potpredsednik Majk Pens rekao je danas u Podgorici da je budućnost zemalja Zapadnog Balkana na Zapadu.
Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 OBAktkqTURBXy85NzcyMTkzZTU4NDJmMjkzNTIyZTY2YzEzNTZmYzUxYi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Pens je poručio da su svi saveznici NATO podjednako značajni, te da u Alijansi smatraju da nema malih saveznika.

Pens je, nakon razgovora s crnogorskim premijerom Duškom Markovićem, na pres konferenciji u Vili Gorica rekao da je velika čast biti danas u Crnoj Gori, i zajednički proslaviti uspeh te zemlje u pristupanju NATO savezu.
Drugi čovek SAD-a je rekao i da je crnogorski prijem u NATO "istorijski uspeh samo deset godina nakon vaše nezavisnosti".
- I mi vam čestitamo na tom velikom uspehu. U NATO-u postoje male i velike zemlje, ali mi smatramo da nemamo male saveznike. Svi naši saveznici su podjednako značajni, i cenimo vaš doprinos NATO-u - rekao je Pens i poručio da je budućnost Zapadnog Balkana na Zapadu.

• Brnabić u Podgorici sa američkim potpredsednkom Pensom

Premijer Marković, u obraćanju javnosti nakon razgovora s Pensom, rekao je da je "današnji dan potvrda da se naporan i posvećen rad isplate", te da je Crna Gora primjer za to.
On je rekao da današnji dan predstavlja i potvrdu da snovi postaju stvarno.
- Našu sudbinu smo vezali za vrednosti koje promoviše i brani NATO savez. Današnji dan je potvrda da u medjunarodnoj zajednici ne postoje veliki i mali, jedino kad je reč o veličini i brojnosti neke zemlje, ali ne kad je reč o pripadnosti idealima - rekao je Marković, zahvaljujući se Pensom što je to potvrdio svojim dolaskom u Crnu Goru.
Marković je uveren da će "naši razgovori dodatno osnažiti odlučnost da obogatimo našu saradnju, prije svega na ekonomskom planu".
pizzon2

2017-05-25

Back to top Go down

Post by neva 2/8/2017, 13:14

://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/
Gnječ wrote:wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
slušala izjavu, Pence je fkt dosegnuo umjetničke, epske visine interesnog uvlačenja :W
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2017, 13:40

Neve wrote:://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/
Gnječ wrote:wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
slušala izjavu, Pence je fkt dosegnuo umjetničke, epske visine interesnog uvlačenja :W

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 Hqdefault

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQPBAVYHA2FTlYfMqCugexJSbtO2lMY2v07fXcXKXNKU7i9VcMacw

Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSJYRhcazK2OwsGwqiH81drZyMf7PJ-pBYTK7K-FWQVkOhpmK7-
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 2/8/2017, 15:22

Neve wrote:://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/
A vaše uvlačenje Rusima je o-dursko sviranje qrtzu. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics