Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mike Pence nahvalio Crnu Goru:Njezina hrabrost nadahnjuje svijet
vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
par.vojne formacije legalnu
jna. to je realno
branili dubrovnik od kurda
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vojska išla zatvoriti granice prema svijetu i napraviti unutra državni udar, kada nisu uspjeli onda se išlo na plan b, a tada smo najebali mi i bosna... ako se gleda rat na ovim prostorima onda se može vidjeti raspad jedne trule države, kroz geopolitička nadjebavanja može se vidjeti pomicanje natoa prema istoku, a taj proces još traje, raspadom sssr prestala je potreba za suverenom državom kao tampon zonom između zapada i istoka. sad živimo svako u svojoj državi,a vlasti ne podnose izvještaje drugu titu nego američkoj ambasadi...vuksadinare wrote:...ako je tko napao jna masovnije odosno oni koji su prvi napali jna bili su janezi a ne mi...rat u sloveniji je poceo napadima TO-a na jna kad su ovi isli zauzeti granicne prijelaze..
mutava baštarda wrote:kad se vučić ispriča onda sve okvuksadinare wrote:Crna Gora za razliku od Srbije ipak nam izrucuje ratne zlocince...i ispricali su se...mada ne znaci da nemaju odgovornosti za agresiju...ako cemo posteno
jebad njegovu ispriku,treba da isplati ratnu štetu 56 milijardi dolara.
Da nam državom ne vladju Pupovci i jugočetnici,
stvar bi odavna bila rijršena,
sud u Haagu u tužbi za genocid, ustvrdio je kako je Srbija agresor u cilju stvaranja homogene velike Srbije i da je pritom učinila niz genocidnih radnji.
2014-04-18
bravo tata! klincima, i malima, a i malo većima, to puno značimutava baštarda wrote:kod kuće vučino... nisam odavno bio na poljudu. draže mi je otići nekad na istok pogledat nižerangiranog prvoligaša nego derbi. junior mi trenira nogomet pa pogledam neku njegovu utakmicu i draže mi je to pogledati nego ligu prvaka...vuksadinare wrote:mutavi o's danas na poljud...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
jna. to je realno
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
nakon m. prizanjanja jna nije bilo u hr
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Najavljujući razgovore o ekonomiji na Samitu lidera američko-jadranske povelje, Marković je rekao da se samit održava "u hotelu Klinton", umesto u hotelu "Hilton" u kom je odseo i sam Pens.
eee, volina je u p.m.
2017-05-25
jesu li uspjeli uloviti one kurde u dubrovniku?pizzon wrote:vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
jna. to je realno
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
Brnabić u Podgorici na Samitu Američko-jadranske povelje
Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je jutros u Podgoricu gde će učestvovati na samitu Američko-jadranske povelje (A5).
PODGORICA - Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je jutros u Podgoricu gde će učestvovati na samitu Američko-jadranske povelje (A5).
Brnabić će prvo imati bilateralni sastanak sa predsednikom Vlade Crne Gore Duškom Markovićem s kojim će razgovati o nastavku saradnje dve države, međusobnoj pomoći na putu ka članstvu u EU, kao i o jačanju ekonomskih veza izgradnjom infrastrukturnih projekata, pre svega u oblasti saobraćaja i infrastrukture.
Foto Tanjug/T.Valič, arhiva
)
koga predstavlja,
cije interese zastupa
eee, ne bih smeo samu da te ostavim
da se ne uplasis )
Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je jutros u Podgoricu gde će učestvovati na samitu Američko-jadranske povelje (A5).
PODGORICA - Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je jutros u Podgoricu gde će učestvovati na samitu Američko-jadranske povelje (A5).
Brnabić će prvo imati bilateralni sastanak sa predsednikom Vlade Crne Gore Duškom Markovićem s kojim će razgovati o nastavku saradnje dve države, međusobnoj pomoći na putu ka članstvu u EU, kao i o jačanju ekonomskih veza izgradnjom infrastrukturnih projekata, pre svega u oblasti saobraćaja i infrastrukture.
Foto Tanjug/T.Valič, arhiva
)
koga predstavlja,
cije interese zastupa
eee, ne bih smeo samu da te ostavim
da se ne uplasis )
2017-05-25
ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..pizzon wrote:vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
jna. to je realno
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za pizzona...pocetak osmog mjeseca 1991
https://www.youtube.com/watch?v=ilJwiNMtKA4
https://www.youtube.com/watch?v=ilJwiNMtKA4
2015-09-08
vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/
wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..pizzon wrote:vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
jna. to je realno
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
e pa,
verovatno mislis na bus sa policajcima koji su napadnuti na putu
to samo potvrdjuje moj pristup da s.m. nije bio na nivou problema
jer je interese partije i lokalnih srba stavio ispred interesa srpskog
naroda kao celine i srbije kao drzave.
jer je dozvolio da lokalni srbi u hr i bosni donose odluke, a morao
je, sustinski nije imao podrsku u samom srbiji, to je cinjenica.
imao je podrsku, ali ne vecinsku. sto je najvaznije, urbane sredine
i omladina, nisu prihvatale njegov koncept.
2017-05-25
dobro ja tu ne vidim da si naveo gdje smo napali jna....a ti o slobi i nejgovim poslima..pizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..pizzon wrote:vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
jna. to je realno
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
e pa,
2015-09-08
Vučić: Vojna saradnja je najbolji deo ukupnih odnosa SAD i Srbije
Tanjug | [size=11]02. 08. 2017 - 10:51h[/size]
| Komentara: 1
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju oružanih snaga SAD a na sastanku je konstatovano da je bilateralna saradnja dve zemlje u oblasti odbrane veoma razvijena i da čini najbolji deo sveukupnih odnosa dveju zemalja, uz poštovanje vojne neutralnosti naše zemlje.
U američkoj delegaciji su dvadeset jedan brigadni general i kontra-admiral, koji su nedavno unapređeni u generalske činove, a koju predvodi penzionisani general Filip Bridlav, prethodni komandant snaga NATO u Evropi.
Predsednik Vučić je rekao da je veoma značajno to što visoka vojna delegacija SAD posećuje Srbiju u okviru kursa neposrednog upoznavanja strategijskog okruženja u kome će obavljati nove dužnosti, jer svaka razmena mišljenja doprinosi boljem razumevanju i unapređenju saradnje.
Kao dobar primer saradnje Vučić je izdvojio saradnju sa Nacionalnom gardom Ohaja, ističući da je saradnja koja se ostvaruje kroz Program državnog partnerstva važna i za mir i stabilnost u regionu, čemu je Srbija iskreno posvećena i daje svestran doprinos, saopštila je Pres služba predsednika.
Tokom razgovora je razmotrena i situacija u regionu, a Vučić je rekao da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu, kao i ekonomski napredak zemlje, prioriteti politike Srbije.
Tanjug | [size=11]02. 08. 2017 - 10:51h[/size]
| Komentara: 1
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju oružanih snaga SAD a na sastanku je konstatovano da je bilateralna saradnja dve zemlje u oblasti odbrane veoma razvijena i da čini najbolji deo sveukupnih odnosa dveju zemalja, uz poštovanje vojne neutralnosti naše zemlje.
U američkoj delegaciji su dvadeset jedan brigadni general i kontra-admiral, koji su nedavno unapređeni u generalske činove, a koju predvodi penzionisani general Filip Bridlav, prethodni komandant snaga NATO u Evropi.
Predsednik Vučić je rekao da je veoma značajno to što visoka vojna delegacija SAD posećuje Srbiju u okviru kursa neposrednog upoznavanja strategijskog okruženja u kome će obavljati nove dužnosti, jer svaka razmena mišljenja doprinosi boljem razumevanju i unapređenju saradnje.
Kao dobar primer saradnje Vučić je izdvojio saradnju sa Nacionalnom gardom Ohaja, ističući da je saradnja koja se ostvaruje kroz Program državnog partnerstva važna i za mir i stabilnost u regionu, čemu je Srbija iskreno posvećena i daje svestran doprinos, saopštila je Pres služba predsednika.
Tokom razgovora je razmotrena i situacija u regionu, a Vučić je rekao da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu, kao i ekonomski napredak zemlje, prioriteti politike Srbije.
Last edited by pizzon on 2/8/2017, 12:34; edited 1 time in total
2017-05-25
pizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..pizzon wrote:vuksadinare wrote:..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomakapizzon wrote:pa napali ste drzavu
jna. to je realno
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
e pa,
2015-09-08
vuksadinare wrote:dobro ja tu ne vidim da si naveo gdje smo napali jna....a ti o slobi i nejgovim poslima..pizzon wrote:vuksadinare wrote:ajd...lijepo navedi tko ej koga prvi napao...primjere..kazem tko je koga prvi napao..pizzon wrote:vuksadinare wrote:
..mi napali drzavu'..o jebote u kojem ti paralernom svemiru zivis irud te tvoj..naravno zbog ovakvih misljenja nema ni pomaka
sta kenjas koji moj
ti si u paralelnom
e pa,
pa nista, svaki njegov korak bio je plus za tudjman
odbio je zapadni koncept preuredjenja yuge
i to je bio kraj
a onako srpski, obicnim jezikom,
oni drugi niti su nas ikada izvadili niti ce nas izvaditi
srbija je napredovala samo kada je bila uskladjenja sa saveznicima
Last edited by pizzon on 2/8/2017, 12:31; edited 1 time in total
2017-05-25
evo mojih argumenata a gdje su pizzonovi 'argumenti' tko ej koga prvi napao
https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
2015-09-08
Pens: Budućnost zemalja Zapadnog Balkana je NA ZAPADU
Tanjug | 02. 08. 2017 - 11:37h
| Komentara: 2
Američki potpredsednik Majk Pens rekao je danas u Podgorici da je budućnost zemalja Zapadnog Balkana na Zapadu.
Pens je poručio da su svi saveznici NATO podjednako značajni, te da u Alijansi smatraju da nema malih saveznika.
Pens je, nakon razgovora s crnogorskim premijerom Duškom Markovićem, na pres konferenciji u Vili Gorica rekao da je velika čast biti danas u Crnoj Gori, i zajednički proslaviti uspeh te zemlje u pristupanju NATO savezu.
Drugi čovek SAD-a je rekao i da je crnogorski prijem u NATO "istorijski uspeh samo deset godina nakon vaše nezavisnosti".
- I mi vam čestitamo na tom velikom uspehu. U NATO-u postoje male i velike zemlje, ali mi smatramo da nemamo male saveznike. Svi naši saveznici su podjednako značajni, i cenimo vaš doprinos NATO-u - rekao je Pens i poručio da je budućnost Zapadnog Balkana na Zapadu.
Premijer Marković, u obraćanju javnosti nakon razgovora s Pensom, rekao je da je "današnji dan potvrda da se naporan i posvećen rad isplate", te da je Crna Gora primjer za to.
On je rekao da današnji dan predstavlja i potvrdu da snovi postaju stvarno.
- Našu sudbinu smo vezali za vrednosti koje promoviše i brani NATO savez. Današnji dan je potvrda da u medjunarodnoj zajednici ne postoje veliki i mali, jedino kad je reč o veličini i brojnosti neke zemlje, ali ne kad je reč o pripadnosti idealima - rekao je Marković, zahvaljujući se Pensom što je to potvrdio svojim dolaskom u Crnu Goru.
Marković je uveren da će "naši razgovori dodatno osnažiti odlučnost da obogatimo našu saradnju, prije svega na ekonomskom planu".
Tanjug | 02. 08. 2017 - 11:37h
| Komentara: 2
Američki potpredsednik Majk Pens rekao je danas u Podgorici da je budućnost zemalja Zapadnog Balkana na Zapadu.
Pens je poručio da su svi saveznici NATO podjednako značajni, te da u Alijansi smatraju da nema malih saveznika.
Pens je, nakon razgovora s crnogorskim premijerom Duškom Markovićem, na pres konferenciji u Vili Gorica rekao da je velika čast biti danas u Crnoj Gori, i zajednički proslaviti uspeh te zemlje u pristupanju NATO savezu.
Drugi čovek SAD-a je rekao i da je crnogorski prijem u NATO "istorijski uspeh samo deset godina nakon vaše nezavisnosti".
- I mi vam čestitamo na tom velikom uspehu. U NATO-u postoje male i velike zemlje, ali mi smatramo da nemamo male saveznike. Svi naši saveznici su podjednako značajni, i cenimo vaš doprinos NATO-u - rekao je Pens i poručio da je budućnost Zapadnog Balkana na Zapadu.
- Brnabić u Podgorici sa američkim potpredsednkom Pensom
Premijer Marković, u obraćanju javnosti nakon razgovora s Pensom, rekao je da je "današnji dan potvrda da se naporan i posvećen rad isplate", te da je Crna Gora primjer za to.
On je rekao da današnji dan predstavlja i potvrdu da snovi postaju stvarno.
- Našu sudbinu smo vezali za vrednosti koje promoviše i brani NATO savez. Današnji dan je potvrda da u medjunarodnoj zajednici ne postoje veliki i mali, jedino kad je reč o veličini i brojnosti neke zemlje, ali ne kad je reč o pripadnosti idealima - rekao je Marković, zahvaljujući se Pensom što je to potvrdio svojim dolaskom u Crnu Goru.
Marković je uveren da će "naši razgovori dodatno osnažiti odlučnost da obogatimo našu saradnju, prije svega na ekonomskom planu".
2017-05-25
://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/
slušala izjavu, Pence je fkt dosegnuo umjetničke, epske visine interesnog uvlačenjaGnječ wrote:wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/slušala izjavu, Pence je fkt dosegnuo umjetničke, epske visine interesnog uvlačenjaGnječ wrote:wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
Guest- Guest
A vaše uvlačenje Rusima je o-dursko sviranje qrtzu.Neve wrote:://www.direktno.hr/svijet/mike-pence-nahvalio-crnu-goru-njezina-hrabrost-nadahnjuje-svijet-93689/slušala izjavu, Pence je fkt dosegnuo umjetničke, epske visine interesnog uvlačenjaGnječ wrote:wow! koje sranje bogati stvarno treba bit hrabar tj. mentalno poremećen za uć u NATO .
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' Svijet BANNON NA BALKANU BIVŠI TRUMPOV STRATEG I GURU EKSTREMNE DESNICE STIŽE U CRNU GORU: Uključuje oporbeni Pokret za promjene u svoj ‘The Movement’''
» Priština tuži Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Ruski pohod na Crnu Goru
Page 2 of 3