Gnjecovi u akciji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gnjecovi u akciji
to da..ali razbijanje,urlikanje,pisanje,udaranje bas i ne..Eva_ wrote:Ne, nego ples i muzika do svitanja.Noor wrote:tebi je ruženje drmanje po votki do jutra i ležanje pod stolovimaEva_ wrote:A i ja s penzićima našla spikat o ruženjuNoor wrote:i drugi su na GO...inače, GO znači godišnji ODMOREva_ wrote:
Jesu li ljudi na GO ili nisu? Tko želi mir i tišinu ide na svjetionik, ili na groblje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dapače, uvijek...na mjestima koja su za toEva_ wrote:Ne, nego ples i muzika do svitanja.Noor wrote:tebi je ruženje drmanje po votki do jutra i ležanje pod stolovimaEva_ wrote:A i ja s penzićima našla spikat o ruženjuNoor wrote:i drugi su na GO...inače, GO znači godišnji ODMOREva_ wrote:
Jesu li ljudi na GO ili nisu? Tko želi mir i tišinu ide na svjetionik, ili na groblje.
Guest- Guest
ja sam se prilicno izivio kroz zivot,i nije mi niti do diskoteka,urlanja,opijanja do besvijesti,povracanja po vlastitim stoipalima,svinjenja..pogotovo u gomilama takvih svinja...
Guest- Guest
kopiraš, nemaš ni malo mašte...zvadi si metlu iz guzice i nauči plesatiEva_ wrote:Ograde, ograde. Daj se malo opusti, drvena i dozvoli si zabavu.Noor wrote:dapače gdje je dozvoljenoEva_ wrote:To u socijalističkim hotelima. Odi u Španjolsku ili Italiju pa ćeš vidjet kak se banči. Cijeli grad pleše, pjeva, zabavlja se do jutra.Noor wrote:ne laprdaj, uvijek postoji neka kultura ponašanja, naravno, među kulturnim ljudima. u hoteljerskom turizmu postoji kućni red i on nalaže da se između 22-08 h bukom ni bilo kojim drugim načinom ne smetaju ostali gosti po sobama, hodnicima i svim javnim prostorima hotela. ista stvar je i s apartmanskim turizmom.Eva_ wrote:
Jok, naplatiš sve, jasno ak se želiš bavit turizmom. HR turizam još uvijek je ono pssst 22h je ajmo spavat.
heh, ko se meni našao docirati o plesu i pjesmi, kladim se da si ko drvena marija s metlom vriti
I nafrlji klimu, ne tresi se nad novčanikom
Guest- Guest
uf jebote sto je vruce...evo moji dosli sa plaze..ne mogu izdrzati..ja uvijek idem oko sest sati popodne..do tad ladovina...bevanda i salata od mahuna...
2015-09-08
Nema Noorka,nema ti oprosta sto imas bolju guzlu..Ima da platis punu cijenu radi toga...
Guest- Guest
laganini klima...bio u devet u ducanu sto metara dalje..katastrfa kako vruce bilo...
2015-09-08
a ja sutra na utakmicu u split...nerado..ali dobio kartu...i sta da se radi..tjesi me sto cemo nakon utakmice i klis na janjetinu..pismejker wrote:srijedu i cetvrtak predvidjaju toplotni udar...doli kod vas..
2015-09-08
evo, već žile režempismejker wrote:Nema Noorka,nema ti oprosta sto imas bolju guzlu..Ima da platis punu cijenu radi toga...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/iznajmljivacica-iz-istre-napala-nizozemske-goste-unistili-su-mi-apartman-i-iza-sebe-ostavili-nevideni-nered-ni-vodu-nakon-velike-nuzde-nisu-povukli/6425690/
Vidite li, dame i gospodo, ovu travu? Čini se da je ona zelene boje, ali pričekajmo da o tome odluči Povjerenstvo za boje u prirodi.
Guest- Guest
uh dobro je sto s eu petak vracamo u sinj da mi nije male...bio bi dva dana na moru i aj ca...gori u brdo,svjezinu,dobru spizu i vino..
2015-09-08
u vecini drzavnih sluzbi ovdje bas i ne vidim klima uredjaje,niti da pale one ugradjene industrijske..zesca vblaga,neprozracenost....
Guest- Guest
cuvaj hertz..obicno uvijek u prognozama snize i lazu za 2-3 stupnja..sad otvoreno kazeu 38-40..dakle pridodaj jos koji stupanj povr..vuksadinare wrote:a ja sutra na utakmicu u split...nerado..ali dobio kartu...i sta da se radi..tjesi me sto cemo nakon utakmice i klis na janjetinu..pismejker wrote:srijedu i cetvrtak predvidjaju toplotni udar...doli kod vas..
Guest- Guest
...evopratim neke cehe idu na plazu...u ovo doba ti bas nisu svoji..umjesto da su otisli bar oko devet pa se sad vratili...nije ni cudo da zavrse na sred splitskog kanala na luft madracu kad ih sunce opici..pismejker wrote:cuvaj hertz..obicno uvijek u prognozama snize i lazu za 2-3 stupnja..sad otvoreno kazeu 38-40..dakle pridodaj jos koji stupanj povr..vuksadinare wrote:a ja sutra na utakmicu u split...nerado..ali dobio kartu...i sta da se radi..tjesi me sto cemo nakon utakmice i klis na janjetinu..pismejker wrote:srijedu i cetvrtak predvidjaju toplotni udar...doli kod vas..
2015-09-08
Poljaci su jos veci cirkusi...to se naletva pivom i vodkom,da ne znaju di im je guzica..ne znam kakvi su kao turisti..vuksadinare wrote:...evopratim neke cehe idu na plazu...u ovo doba ti bas nisu svoji..umjesto da su otisli bar oko devet pa se sad vratili...nije ni cudo da zavrse na sred splitskog kanala na luft madracu kad ih sunce opici..pismejker wrote:cuvaj hertz..obicno uvijek u prognozama snize i lazu za 2-3 stupnja..sad otvoreno kazeu 38-40..dakle pridodaj jos koji stupanj povr..vuksadinare wrote:a ja sutra na utakmicu u split...nerado..ali dobio kartu...i sta da se radi..tjesi me sto cemo nakon utakmice i klis na janjetinu..pismejker wrote:srijedu i cetvrtak predvidjaju toplotni udar...doli kod vas..
Guest- Guest
uh sto pasu ove mahune na salatu ohlađene...nema bolje vjerujte mi..jos moje domace..ludilo..a onda casa ohlađene bevande iza toga...i sad ide jedna da sebe pocastim
https://www.youtube.com/watch?v=J2GWsFywSyI
jbg..sutra utakmica,pa oluja pa alka...
https://www.youtube.com/watch?v=J2GWsFywSyI
jbg..sutra utakmica,pa oluja pa alka...
2015-09-08
vuksadinare wrote:europska 'kultura'...
to je aristokracija
VAN MIL ANTONIUS i VAN MIL IRINA ALEKSANDROVNA...iz NIzozemske
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3