HRVATI NAM IZRUČUJU ŠIPTARA SA DRONOM
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: HRVATI NAM IZRUČUJU ŠIPTARA SA DRONOM
Zašto ga zovu k sebi ako mu žele zabraniti da dolazi? Njeka ga ni ne zovu. A s obzirom na srbsku pravdu, organizirat će mu samoubojstvo u pritvoru.pismejker wrote:Reg,ne plasi se,dobitce lik novcanu kaznu,koju zausku i zabranu da ulazi u srbiju na neki period..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:Nisi mi odgovorio.Regoč wrote:Mi smo uviek željeli dobro Srbom i vjerovali smo u zajedničku budućnost na osnovi ravnopravnosti. A ono četnička diktatura, pokolji od 41. do 45., komunistička diktatura, genocid od 90. do 98.jastreb wrote:A koliko su puta Hrvati kanili uništiti Srbe?Regoč wrote: Srbi nas žele uništiti, pokušali su to tri puta samo u posljednjih stotinuh godinah,
I kad se sve skupa sabere što misliš jesu li Hrvati ubili više Srba,ili Srbi Hrvata???
A 700 000 srske nejaci u Jasenovcu?Regoč wrote:Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:Nisi mi odgovorio.Regoč wrote:Mi smo uviek željeli dobro Srbom i vjerovali smo u zajedničku budućnost na osnovi ravnopravnosti. A ono četnička diktatura, pokolji od 41. do 45., komunistička diktatura, genocid od 90. do 98.jastreb wrote:A koliko su puta Hrvati kanili uništiti Srbe?Regoč wrote: Srbi nas žele uništiti, pokušali su to tri puta samo u posljednjih stotinuh godinah,
I kad se sve skupa sabere što misliš jesu li Hrvati ubili više Srba,ili Srbi Hrvata???
Guest- Guest
Naravno,da svi Hrvati nisu,ali pitam te za one "od Franka,dr Mandića i Poćoreka,preko Pavelića i Budaka,pa do raznih Merčepa,Glavaša,Noraca...Regoč wrote:Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:Nisi mi odgovorio.Regoč wrote:Mi smo uviek željeli dobro Srbom i vjerovali smo u zajedničku budućnost na osnovi ravnopravnosti. A ono četnička diktatura, pokolji od 41. do 45., komunistička diktatura, genocid od 90. do 98.jastreb wrote:A koliko su puta Hrvati kanili uništiti Srbe?Regoč wrote: Srbi nas žele uništiti, pokušali su to tri puta samo u posljednjih stotinuh godinah,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pravda trazi da se proces pravilno provede....useres nesto policija pise prijavu prosljedjuje pravosudnim organima,i tako dalje,,zvucis i cudis se kao da je to nesto tebi nepoznato..Regoč wrote:Zašto ga zovu k sebi ako mu žele zabraniti da dolazi? Njeka ga ni ne zovu. A s obzirom na srbsku pravdu, organizirat će mu samoubojstvo u pritvoru.pismejker wrote:Reg,ne plasi se,dobitce lik novcanu kaznu,koju zausku i zabranu da ulazi u srbiju na neki period..
Guest- Guest
Ne umanjuj, bilo je barem 7 milijardah. I to već 10. travnja još prije proglašenja NDH.pismejker wrote:A 700 000 srske nejaci u Jasenovcu?Regoč wrote:Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:Nisi mi odgovorio.Regoč wrote:Mi smo uviek željeli dobro Srbom i vjerovali smo u zajedničku budućnost na osnovi ravnopravnosti. A ono četnička diktatura, pokolji od 41. do 45., komunistička diktatura, genocid od 90. do 98.jastreb wrote:
A koliko su puta Hrvati kanili uništiti Srbe?
Što s njima? Ljudi liepo radili svoj posal, Pavelić i Budak bili pravi entuzijasti (da ne kažem udarnici), a Potiorek čak ni Hrvat nije bil.jastreb wrote:Naravno,da svi Hrvati nisu,ali pitam te za one "od Franka,dr Mandića i Poćoreka,preko Pavelića i Budaka,pa do raznih Merčepa,Glavaša,Noraca...Regoč wrote:Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:Nisi mi odgovorio.Regoč wrote:Mi smo uviek željeli dobro Srbom i vjerovali smo u zajedničku budućnost na osnovi ravnopravnosti. A ono četnička diktatura, pokolji od 41. do 45., komunistička diktatura, genocid od 90. do 98.jastreb wrote:
A koliko su puta Hrvati kanili uništiti Srbe?
dobro..oficijelni svjecki meritorni izvore navode oko 10 puta manje..opet,nije bezazlen broj..Regoč wrote:Ne umanjuj, bilo je barem 7 milijardah. I to već 10. travnja još prije proglašenja NDH.pismejker wrote:A 700 000 srske nejaci u Jasenovcu?Regoč wrote:Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:Nisi mi odgovorio.Regoč wrote:
Mi smo uviek željeli dobro Srbom i vjerovali smo u zajedničku budućnost na osnovi ravnopravnosti. A ono četnička diktatura, pokolji od 41. do 45., komunistička diktatura, genocid od 90. do 98.
a zasto je kreiran upravo Srbosjek,kao noz,sa vecom efikasnoscu i brzinom u djelovanju...jebote,pa gdje vam je pamet bila?' inkrimirati sami sebe ,jer eto,to se mora zvati bas tako cemu sluzi...
Guest- Guest
Pravde u Srbah nema. Nami samo nož sliedi. Albancem kolac. Vidjel si što Džango obećava.pismejker wrote:Pravda trazi da se proces pravilno provede....useres nesto policija pise prijavu prosljedjuje pravosudnim organima,i tako dalje,,zvucis i cudis se kao da je to nesto tebi nepoznato..Regoč wrote:Zašto ga zovu k sebi ako mu žele zabraniti da dolazi? Njeka ga ni ne zovu. A s obzirom na srbsku pravdu, organizirat će mu samoubojstvo u pritvoru.pismejker wrote:Reg,ne plasi se,dobitce lik novcanu kaznu,koju zausku i zabranu da ulazi u srbiju na neki period..
Regoč wrote:Pravde u Srbah nema. Nami samo nož sliedi. Albancem kolac. Vidjel si što Džango obećava.pismejker wrote:Pravda trazi da se proces pravilno provede....useres nesto policija pise prijavu prosljedjuje pravosudnim organima,i tako dalje,,zvucis i cudis se kao da je to nesto tebi nepoznato..Regoč wrote:Zašto ga zovu k sebi ako mu žele zabraniti da dolazi? Njeka ga ni ne zovu. A s obzirom na srbsku pravdu, organizirat će mu samoubojstvo u pritvoru.pismejker wrote:Reg,ne plasi se,dobitce lik novcanu kaznu,koju zausku i zabranu da ulazi u srbiju na neki period..
Ahhh..ajd ti u qrc..padas na forumski folklor..džango te drzi budnim jer e nejemu ne spava..
Guest- Guest
Tkz. srbosjek je alatka koju slavonski seljaci stoljećima rabe pri slaganju snopovah.pismejker wrote:dobro..oficijelni svjecki meritorni izvore navode oko 10 puta manje..opet,nije bezazlen broj..Regoč wrote:Ne umanjuj, bilo je barem 7 milijardah. I to već 10. travnja još prije proglašenja NDH.pismejker wrote:A 700 000 srske nejaci u Jasenovcu?Regoč wrote:Mnih da sada podebljano govori samo za sebe. Nismo nikada kanili uništiti Srbe, niti smo to ikada pokušali.jastreb wrote:
Nisi mi odgovorio.
a zasto je kreiran upravo Srbosjek,kao noz,sa vecom efikasnoscu i brzinom u djelovanju...jebote,pa gdje vam je pamet bila?' inkrimirati sami sebe ,jer eto,to se mora zvati bas tako cemu sluzi...
Last edited by Regoč on 30/7/2017, 00:12; edited 1 time in total
Nije folklor, to je bit srbstva: zločin.pismejker wrote:Regoč wrote:Pravde u Srbah nema. Nami samo nož sliedi. Albancem kolac. Vidjel si što Džango obećava.pismejker wrote:Pravda trazi da se proces pravilno provede....useres nesto policija pise prijavu prosljedjuje pravosudnim organima,i tako dalje,,zvucis i cudis se kao da je to nesto tebi nepoznato..Regoč wrote:Zašto ga zovu k sebi ako mu žele zabraniti da dolazi? Njeka ga ni ne zovu. A s obzirom na srbsku pravdu, organizirat će mu samoubojstvo u pritvoru.pismejker wrote:Reg,ne plasi se,dobitce lik novcanu kaznu,koju zausku i zabranu da ulazi u srbiju na neki period..
Ahhh..ajd ti u qrc..padas na forumski folklor..džango te drzi budnim jer e nejemu ne spava..
Kkogod..budan si,umjesto da se meskoljis pored oblina svoje gospodje i tiho guguces,moleci seks...(jer ipak kasno)..Regoč wrote:Nije folklor, to je bit srbstva: zločin.pismejker wrote:Regoč wrote:Pravde u Srbah nema. Nami samo nož sliedi. Albancem kolac. Vidjel si što Džango obećava.pismejker wrote:Pravda trazi da se proces pravilno provede....useres nesto policija pise prijavu prosljedjuje pravosudnim organima,i tako dalje,,zvucis i cudis se kao da je to nesto tebi nepoznato..Regoč wrote:
Zašto ga zovu k sebi ako mu žele zabraniti da dolazi? Njeka ga ni ne zovu. A s obzirom na srbsku pravdu, organizirat će mu samoubojstvo u pritvoru.
Guest- Guest
Imala je priliku, sad nek se snalazi sama.pismejker wrote:Kkogod..budan si,umjesto da se meskoljis pored oblina svoje gospodje i tiho guguces,moleci seks...(jer ipak kasno)..Regoč wrote:Nije folklor, to je bit srbstva: zločin.pismejker wrote:Regoč wrote:Pravde u Srbah nema. Nami samo nož sliedi. Albancem kolac. Vidjel si što Džango obećava.pismejker wrote:
Pravda trazi da se proces pravilno provede....useres nesto policija pise prijavu prosljedjuje pravosudnim organima,i tako dalje,,zvucis i cudis se kao da je to nesto tebi nepoznato..
A što je bit hrvatstva?Regoč wrote:
Nije folklor, to je bit srbstva: zločin.
2014-04-22
Prosvjeta, kultura i privrjedni naprjedak.jastreb wrote:A što je bit hrvatstva?Regoč wrote:
Znao sam. Pa vidim ja otkad HDZ vlada da nam sve to cvjeta. Napose privreda.Regoč wrote:Prosvjeta, kultura i privrjedni naprjedak.jastreb wrote:A što je bit hrvatstva?Regoč wrote:
2014-04-22
To je zbog infiltracije nositeljah staroga sustava u novi sustav.jastreb wrote:Znao sam. Pa vidim ja otkad HDZ vlada da nam sve to cvjeta. Napose privreda.Regoč wrote:Prosvjeta, kultura i privrjedni naprjedak.jastreb wrote:A što je bit hrvatstva?Regoč wrote:
Kakvu je to kulturnu djelatnost razvila NDH?Regoč wrote:To je zbog infiltracije nositeljah staroga sustava u novi sustav.jastreb wrote:Znao sam. Pa vidim ja otkad HDZ vlada da nam sve to cvjeta. Napose privreda.Regoč wrote:Prosvjeta, kultura i privrjedni naprjedak.jastreb wrote:A što je bit hrvatstva?Regoč wrote:
2014-04-22
Obilato je financirala književne časopise, nastavila objavljivati Hrvatsku enciklopediju, osnovala krugovalne postaje u Dubrovniku i Osieku. Onako na prvu. A da, i snimila prvi hrvatski film.jastreb wrote:Kakvu je to kulturnu djelatnost razvila NDH?Regoč wrote:To je zbog infiltracije nositeljah staroga sustava u novi sustav.jastreb wrote:Znao sam. Pa vidim ja otkad HDZ vlada da nam sve to cvjeta. Napose privreda.Regoč wrote:Prosvjeta, kultura i privrjedni naprjedak.jastreb wrote:
A što je bit hrvatstva?
Sve je to nula. Jedna golema nula.Regoč wrote:Obilato je financirala književne časopise, nastavila objavljivati Hrvatsku enciklopediju, osnovala krugovalne postaje u Dubrovniku i Osieku. Onako na prvu. A da, i snimila prvi hrvatski film.jastreb wrote:Kakvu je to kulturnu djelatnost razvila NDH?Regoč wrote:To je zbog infiltracije nositeljah staroga sustava u novi sustav.jastreb wrote:Znao sam. Pa vidim ja otkad HDZ vlada da nam sve to cvjeta. Napose privreda.Regoč wrote:
Prosvjeta, kultura i privrjedni naprjedak.
Šumari su u to doba stvarali djela koja i danas spadaju u vrh hrvatske i jugoslavenskih književnosti.
Nazor,Kovačić,Ćopić,samo su neka od imena koja su u to doba stvorila kapitalna djela.
pa samo je Goranova jama natkrilila sve što se stvaralo u NDH,gdje nije nastalo ništa spomena vrijedno.
Tako da kultura u NDH 0 bodova.
Oda poglavniku od Ivana Evanđeliste Šarića press.
2014-04-22
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Preokret: Amerikanci sa dronom i Hellfire projektilom napali humanitarni konvoj
» 15. vek-kosmet bez siptara
» tramp vs srbije i ßiptara
» Slatinčanima je dosta Šiptara
» Preokret: Amerikanci sa dronom i Hellfire projektilom napali humanitarni konvoj
» 15. vek-kosmet bez siptara
» tramp vs srbije i ßiptara
» Slatinčanima je dosta Šiptara
Page 6 of 8