uber uzvraća
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
uber uzvraća
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo--taksisti-dobili-batine-nije-poznato-tko-je-namlatio-taksiste-iz-dubrovnika-navodno-torcida/985265.aspx
TAKSISTI DOBILI BATINE
TAKSISTI DOBILI BATINE
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Re: uber uzvraća
ovog prvog mora da su drmnuli palicom kad mu ej ovakva kvrga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace nekidan sam se vozio uberom i lik me prevario..vozio je okolo na okolo iako je imao ukljucen gps...nisam mu htio platitipo toj cijeni..jer sam rekao da mu ja nisam trurist nego domaci i da znam koji je kraci put do kuce..lik se pokusao opravdati kao fol nekim radovima..ja sam mu rekao da su na toj dionici radovi zavrsili prije dva dana..pa ako ne vjeruje neka provjeri..na koncu mi je napaltio upola manje..ja sam mu rekao..'sinko da si naisao na nekog tabađiju lose bi prosao'
2015-09-08
neki kažu da su ih tvoji hoolsi šalovali
Druga verzija, koju Indexu, javljaju ljudi iz Dubrovnika jest da su taksiste pretukli članove Torcide. Ta verzija je, prema našem izvoru i najizglednija. Kako nam je javio netom nakon objave članka, Torcidaši koji su bili na Hajdukovom gostovanju kod Brondbya, sletjeli su oko 10.30 sati na dubrovački aerodrom, te su krenuli kući prema Splitu. No, kako su taksisti blokirali prometnicu, negdje oko dva kilometra od aerodroma, došlo je do sukoba Torcidaša i taksista.
Druga verzija, koju Indexu, javljaju ljudi iz Dubrovnika jest da su taksiste pretukli članove Torcide. Ta verzija je, prema našem izvoru i najizglednija. Kako nam je javio netom nakon objave članka, Torcidaši koji su bili na Hajdukovom gostovanju kod Brondbya, sletjeli su oko 10.30 sati na dubrovački aerodrom, te su krenuli kući prema Splitu. No, kako su taksisti blokirali prometnicu, negdje oko dva kilometra od aerodroma, došlo je do sukoba Torcidaša i taksista.
2015-08-20
vuksadinare wrote:inace nekidan sam se vozio uberom i lik me prevario..vozio je okolo na okolo iako je imao ukljucen gps...nisam mu htio platitipo toj cijeni..jer sam rekao da mu ja nisam trurist nego domaci i da znam koji je kraci put do kuce..lik se pokusao opravdati kao fol nekim radovima..ja sam mu rekao da su na toj dionici radovi zavrsili prije dva dana..pa ako ne vjeruje neka provjeri..na koncu mi je napaltio upola manje..ja sam mu rekao..'sinko da si naisao na nekog tabađiju lose bi prosao'
jesi mu dao lošu ocenu u aplikaciji?
2015-08-20
..ne..ne bavim se tim..dovoljno da mi ej morao upola manje naplatitibora-corba wrote:vuksadinare wrote:inace nekidan sam se vozio uberom i lik me prevario..vozio je okolo na okolo iako je imao ukljucen gps...nisam mu htio platitipo toj cijeni..jer sam rekao da mu ja nisam trurist nego domaci i da znam koji je kraci put do kuce..lik se pokusao opravdati kao fol nekim radovima..ja sam mu rekao da su na toj dionici radovi zavrsili prije dva dana..pa ako ne vjeruje neka provjeri..na koncu mi je napaltio upola manje..ja sam mu rekao..'sinko da si naisao na nekog tabađiju lose bi prosao'
2015-09-08
ne plaćaš njemu nego uberu a uber računa rutuvuksadinare wrote:..ne..ne bavim se tim..dovoljno da mi ej morao upola manje naplatitibora-corba wrote:vuksadinare wrote:inace nekidan sam se vozio uberom i lik me prevario..vozio je okolo na okolo iako je imao ukljucen gps...nisam mu htio platitipo toj cijeni..jer sam rekao da mu ja nisam trurist nego domaci i da znam koji je kraci put do kuce..lik se pokusao opravdati kao fol nekim radovima..ja sam mu rekao da su na toj dionici radovi zavrsili prije dva dana..pa ako ne vjeruje neka provjeri..na koncu mi je napaltio upola manje..ja sam mu rekao..'sinko da si naisao na nekog tabađiju lose bi prosao'
2015-08-20
daš mu lošu ocjenu, to više boli neki 20kn.. ako im padne prosjek onda ih uber isključi sa aplikacije. usput pošalješ uberu mail , da te je lik iša levatit, ovi ti se ispričaju i poklone ti neznam jednu dvije besplatne vožnje
Guest- Guest
Torcida je najgora
I ostali iz splita, longi,megi i slicni
I ostali iz splita, longi,megi i slicni
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Općenito Dalmatinci ništa ne valjaju.
ne vrijedjaj , djubre balkansko
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I Dalmatinci su Balkanci!debotoijusto wrote:Regoč wrote:Općenito Dalmatinci ništa ne valjaju.
koja drzava , ministar zabranio aplikaciju/uber ovi rade kao da se nista ne dogadja sahisti zatvaraju ceste policije nigdje ...
do kad ovako katotalibani ?
do kad ovako katotalibani ?
2014-04-12
Regoč wrote:I Dalmatinci su Balkanci!debotoijusto wrote:Regoč wrote:Općenito Dalmatinci ništa ne valjaju.
ne bi rekao plav sam i visok vi ste tamnoputi niski kvadratnih glava
nista rasisticki molim , ljudi smo nismo zene
2014-04-12
Te firme bi trebalo uništiti i dati da svaki taksist radi sam za sebe.
Ovi su uništili taksi zanat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Te firme bi trebalo uništiti i dati da svaki taksist radi sam za sebe.
taxi zanat ne postoji i zasto bi zabranio meni da ponekad vozim za druge ako imam vremena/volje ?
2014-04-12
dalmatinac pa plavidebotoijusto wrote:Regoč wrote:I Dalmatinci su Balkanci!debotoijusto wrote:Regoč wrote:Općenito Dalmatinci ništa ne valjaju.
Guest- Guest
Noor wrote:dalmatinac pa plavidebotoijusto wrote:Regoč wrote:I Dalmatinci su Balkanci!debotoijusto wrote:Regoč wrote:Općenito Dalmatinci ništa ne valjaju.
2014-04-12
debot..priznaj što si, oli se pituraješ!? :)))debotoijusto wrote:Noor wrote:dalmatinac pa plavidebotoijusto wrote:Regoč wrote:I Dalmatinci su Balkanci!debotoijusto wrote:
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija uzvraća
» Fudbalerka uzvraca udarac
» Makedonija uzvraća za vakcine
» Imperija uzvraća udarac
» Sinkopa uzvraća udarac
» Fudbalerka uzvraca udarac