Trump zabranio transice u vojsci
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trump zabranio transice u vojsci
My Brother Billo wrote:previse kostaju te operacije haha
Trump: SAD neće primati transrodne osobe u vojsku zbog "medicinskih troškova i smetnji"
Piše: Ž.L.
Objavljeno prije 5 sati
Tekst
Foto: Hina
DONALD Trump je u srijedu na Twitteru objavio odluku da neće dopustiti transrodnim osobama da "na bilo kojem položaju" služe u američkoj vojsci.
"Nakon savjetovanja sa svojim generalima i vojnim stručnjacima, obavještavam da vlada Sjedinjenih država neće prihvatiti ni dopustiti transrodnim osobama služenje na bilo kojem položaju u američkoj vojsci", napisao je Trump na Twitteru te dodao:
"Naša vojska se mora usredotočiti na odlučnu i nadmoćnu pobjedu i ne možemo ju opterećivati ogromnim medicinskim troškovima i smetnjama koje bi izazvala prisutnost transrodne osobe u vojsci. Hvala".
Korisnici Twittera odmah su napali Trumpa zbog sramotnog poteza, za koji su neki napisali da "nije samo neprihvatljiv, već i nemoralan te zao".
"Nevjerojatno se sramim što imamo ovakvog predsjednika. Ovo se kosi sa svim američkim vrijednostima", napisao je jedan od korisnika.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-sad-nece-primati-transrodne-osobe-u-vojsku-zbog-medicinskih-troskova-i-smetnji/984903.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
FOTO Fotka koja je uznemirila društvene mreže: "Mjesečnicu nemaju samo ženPiše: M.Ra
Objavljeno prije 3 sata
Tekst
Foto: Instagram
"MJESEČNICU nemaju samo žene", poruka je mladog transrodnog dečka Cassa Clemmera čija je fotografija s transparentom i krvavim hlačama uznemirila sve koji su je vidjeli. Cass je u opisu fotografije otkrio kako se transrodne osobe bore s predrasudama i ograničavanjima koje im donosi mjesečni ciklus.
Cass je napisao da mu teško pada kad ima menstruaciju jer ja ono "što obavlja priroda" razdvaja od njegovog spolnog identiteta. Otkrio je da je menstruaciju dobio s 15 godina i da mu je to potpuno promijenilo život te da je tog dana mnogo toga izgubio. Mjesečnica mu je tada stvorila još veću krizu identiteta, jer mu je potvrdila da mu je tijelo žensko, a um muški.
"Kad imam menstruaciju idem u ženski WC, jer je to mnogo sigurnija zona za mene", otkrio je Cass, a zbog svoje iskrenosti dobio je ogromnu podršku transrodnih osoba i svih onih koji ga prate na Instagramu.
http://www.index.hr/black/clanak/foto-fotka-koja-je-uznemirila-drustvene-mreze-mjesecnicu-nemaju-samo-zene/984937.aspx
Objavljeno prije 3 sata
Tekst
Foto: Instagram
"MJESEČNICU nemaju samo žene", poruka je mladog transrodnog dečka Cassa Clemmera čija je fotografija s transparentom i krvavim hlačama uznemirila sve koji su je vidjeli. Cass je u opisu fotografije otkrio kako se transrodne osobe bore s predrasudama i ograničavanjima koje im donosi mjesečni ciklus.
Cass je napisao da mu teško pada kad ima menstruaciju jer ja ono "što obavlja priroda" razdvaja od njegovog spolnog identiteta. Otkrio je da je menstruaciju dobio s 15 godina i da mu je to potpuno promijenilo život te da je tog dana mnogo toga izgubio. Mjesečnica mu je tada stvorila još veću krizu identiteta, jer mu je potvrdila da mu je tijelo žensko, a um muški.
"Kad imam menstruaciju idem u ženski WC, jer je to mnogo sigurnija zona za mene", otkrio je Cass, a zbog svoje iskrenosti dobio je ogromnu podršku transrodnih osoba i svih onih koji ga prate na Instagramu.
http://www.index.hr/black/clanak/foto-fotka-koja-je-uznemirila-drustvene-mreze-mjesecnicu-nemaju-samo-zene/984937.aspx
2015-08-09
Ne izrugujte stvoreno onakvo kakvim je stvoreno...Jer niste to stvorili...
red wolf-
2016-02-10
Trump je u pravu. Nije vojska institucija za liječenje psiholoških i bioloških devijacija. Idite psihijatru ili se objesite na tavanu. The end.melkior wrote:My Brother Billo wrote:previse kostaju te operacije haha
Trump: SAD neće primati transrodne osobe u vojsku zbog "medicinskih troškova i smetnji"
Piše: Ž.L.
Objavljeno prije 5 sati
Tekst
Foto: Hina
DONALD Trump je u srijedu na Twitteru objavio odluku da neće dopustiti transrodnim osobama da "na bilo kojem položaju" služe u američkoj vojsci.
"Nakon savjetovanja sa svojim generalima i vojnim stručnjacima, obavještavam da vlada Sjedinjenih država neće prihvatiti ni dopustiti transrodnim osobama služenje na bilo kojem položaju u američkoj vojsci", napisao je Trump na Twitteru te dodao:
"Naša vojska se mora usredotočiti na odlučnu i nadmoćnu pobjedu i ne možemo ju opterećivati ogromnim medicinskim troškovima i smetnjama koje bi izazvala prisutnost transrodne osobe u vojsci. Hvala".
Korisnici Twittera odmah su napali Trumpa zbog sramotnog poteza, za koji su neki napisali da "nije samo neprihvatljiv, već i nemoralan te zao".
"Nevjerojatno se sramim što imamo ovakvog predsjednika. Ovo se kosi sa svim američkim vrijednostima", napisao je jedan od korisnika.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-sad-nece-primati-transrodne-osobe-u-vojsku-zbog-medicinskih-troskova-i-smetnji/984903.aspx
2015-08-09
Nisi shvatrio zašto je dobio istu...Da sam na tvojem mjestu zabrinuo bih se...kic wrote:
menstruaciju dobio :gasi planetu
red wolf-
2016-02-10
Lol jebote, da mi je vidjeti njegov PMSkic wrote:
2015-08-09
Pa stvar nije za ruganje nego za žaljenje, ali njima definitivno nije mjesto u vojsci. I uopće je nakaradno da takve osobe žele u vojsku.red wolf wrote:Ne izrugujte stvoreno onakvo kakvim je stvoreno...Jer niste to stvorili...
2015-08-09
zasto?red wolf wrote:Nisi shvatrio zašto je dobio istu..kic wrote:
Ni ti zaista nisi shvatrio kao i @Kic o čemu je ovdje riječ...S obzirom na vaš kapacitet mozga to i nije čudno, a i to se ne zahtijeva od vas...Zaista...melkior wrote:Pa stvar nije za ruganje nego za žaljenje, ali njima definitivno nije mjesto u vojsci. I uopće je nakaradno da takve osobe žele u vojsku.red wolf wrote:Ne izrugujte stvoreno onakvo kakvim je stvoreno...Jer niste to stvorili...
red wolf-
2016-02-10
Kao da žene zahtijevaju prava da idu u muški wc. Hoću i ja prava da idem u ženskimelkior wrote:Pa stvar nije za ruganje nego za žaljenje, ali njima definitivno nije mjesto u vojsci. I uopće je nakaradno da takve osobe žele u vojsku.red wolf wrote:Ne izrugujte stvoreno onakvo kakvim je stvoreno...Jer niste to stvorili...
Svaki put kad sam pijan pa se userem idem u ženski wc. Em je čišći, em fino miriši
2015-08-09
Da sam ti i odgovorio, ne bi shvatio...Živiš u svijetu gdje likovi poput tebe ( mene je sram da se razumijemo odmah ) mogu imati forume i dopuštati takva sranja na istom...kic wrote:zasto?red wolf wrote:Nisi shvatrio zašto je dobio istu..kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
Kraj planeta jer Trump ne pušta tranziće u vojsku, padaj silo i nepravdored wolf wrote:
2015-08-09
To je malo složeno, ali tvoj mozak bi odmah pregorio kad bi razmišljao o tome...melkior wrote:Kraj planeta jer Trump ne pušta tranziće u vojsku, padaj silo i nepravdored wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ah tako je, nedostatak suosjećanja prema ljudima potrebitima medicinske i socijalne pomoći koje bi svoje frustracije rado liječili tako da ih se pusti - u vojsku. Pa može što se mene tiče, u prve redove.red wolf wrote:To je malo složeno, ali tvoj mozak bi odmah pregorio kad bi razmišljao o tome...melkior wrote:Kraj planeta jer Trump ne pušta tranziće u vojsku, padaj silo i nepravdored wolf wrote:
2015-08-09
melkior wrote:Kao da žene zahtijevaju prava da idu u muški wc. Hoću i ja prava da idem u ženskimelkior wrote:Pa stvar nije za ruganje nego za žaljenje, ali njima definitivno nije mjesto u vojsci. I uopće je nakaradno da takve osobe žele u vojsku.red wolf wrote:Ne izrugujte stvoreno onakvo kakvim je stvoreno...Jer niste to stvorili...
Svaki put kad sam pijan pa se userem idem u ženski wc. Em je čišći, em fino miriši
hehehehehe..dok sam isao na šprahekurs prije,postotak kozojeba je bio oko 80%..i to ne bi zivotinje radile za sobom sto su oni ostavljali iza sebe u vecejima...
jedino rjesenje je bilo u zenski vecej..uvijek cist i uvijek mirisan...
Guest- Guest
@Ray Mabus će ti to objasniti...To je tvoja frekvencija mozga...melkior wrote:Ah tako je, nedostatak suosjećanja prema ljudima potrebitima medicinske i socijalne pomoći koje bi svoje frustracije rado liječili tako da ih se pusti - u vojsku. Pa može što se mene tiče, u prve redove.red wolf wrote:To je malo složeno, ali tvoj mozak bi odmah pregorio kad bi razmišljao o tome...melkior wrote:Kraj planeta jer Trump ne pušta tranziće u vojsku, padaj silo i nepravdored wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Kuku lele, k´o da im je zabranio otvarat pedikerske salone i baletne škole ili sudjelovati u lesbian wrestlinguRayMabus wrote:Transići dobili pedalu
2015-08-09
koji debili moraš bit pa htjet ići u vojskumelkior wrote:Kuku lele, k´o da im je zabranio otvarat pedikerske salone i baletne škole ili sudjelovati u lesbian wrestlinguRayMabus wrote:Transići dobili pedalu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Erdogan zabranio vojsci EU slijetanje na teritorij EU
» Trump zabranio Bosancima ulaz u Ameriku
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Trump zabranio useljavanje onima koji traže zelenu kartu
» Trump zabranio Bosancima ulaz u Ameriku
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Trump zabranio useljavanje onima koji traže zelenu kartu
Page 2 of 5