Kreće Trpčina Čardaka..
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kreće Trpčina Čardaka..
uostalom jebe mi se....dobro ej sto ne zele ostati kod nas i to ej to....cak se prijete objesiti ako ostanu ovdje.....europa i eu vise prakticno ne postoje....a nakon drugog ili treceg migrantskog vala i formalno nece postojati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
e sad ga muljas...jastreb wrote:Mene za vas više jušto baš briga.
2015-09-08
Vjeruj da mi je više pun q..... svega.vuksadinare wrote:e sad ga muljas...jastreb wrote:Mene za vas više jušto baš briga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...znaci fali love u žepujastreb wrote:Vjeruj da mi je više pun q..... svega.vuksadinare wrote:e sad ga muljas...jastreb wrote:Mene za vas više jušto baš briga.
2015-09-08
Ne,hvala Bogu. Razočaran sam u glupog hrvatskog čovika.vuksadinare wrote:...znaci fali love u žepujastreb wrote:Vjeruj da mi je više pun q..... svega.vuksadinare wrote:e sad ga muljas...jastreb wrote:Mene za vas više jušto baš briga.
2014-04-22
...hrvtaski covjek je ok...pluralizam je dobra stvar..sto bi bilo kad bi svi isto mislili...predmjevam da je probleme u hrvatskoj pa i desnicarenje i ljevicarenje izazvalo predugo guzicarenje prema eu i teskim zahtjevima prilikom pregovora sa starne brisela..drugo problemi se nisu rjesavali mahom se gurali pod tepih zbog ovog ili onog..uvijek sam govorio..rjesiti problem makar se svađali za stolom..nego ga gurati pod tepih da se talozi i izaziva dugotrajno nezadovoljstvojastreb wrote:Ne,hvala Bogu. Razočaran sam u glupog hrvatskog čovika.vuksadinare wrote:...znaci fali love u žepujastreb wrote:Vjeruj da mi je više pun q..... svega.vuksadinare wrote:e sad ga muljas...jastreb wrote:Mene za vas više jušto baš briga.
2015-09-08
Vuk je u pravu
Prvo Italija
A onda Balkan
Prvo Italija
A onda Balkan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opustite se
Spremite se na sranje nakon Italije
Spremite se na sranje nakon Italije
2014-04-11
ja sam vise arzocaran u kvaliteti politicara..umjesto protokom veremena dobijamo kvalitetnije politicare mi dobijamo gore...navodno sve skolovani profinjeni a u biti foleri...onaj pok.hrvoje sarinic je bio tata mata za ove...danas....a trebalo bi biti u stvari obrnuto..jos gore po njih sto se dio njih vodeci skolovao politicki cak vani...a ispali gori od ovih autohtonih cro politicara..
2015-09-08
Političari su varalice i ja ih toliko i ne krivim koliko krivim glupog hrvatskog čovika koji i dalje glasa za njih i podržava ih.vuksadinare wrote:ja sam vise arzocaran u kvaliteti politicara.
2014-04-22
a za kog ce galsati'..glasa za onog sto im je ponuđeno na lageru...isto ko i u nogometu navijas za klub ali jbg nisi kriv sto ti je klub ponudio momcad kakvu ima...odgovornost je na upravi....a ne na navijacima...oni biraju igrace i dovode....da ima na stolu kvalitetnih politicara glasali bi za njih..danas prevladavaju folerijastreb wrote:Političari su varalice i ja ih toliko i ne krivim koliko krivim glupog hrvatskog čovika koji i dalje glasa za njih i podržava ih.vuksadinare wrote:ja sam vise arzocaran u kvaliteti politicara.
2015-09-08
Stvari postaju samo gore
Ovu turističku sezonu smo se izvukli
Ovu turističku sezonu smo se izvukli
2014-04-11
i..evo pritiska brisela na poljsku,mađarsku,cesku..ocito se radi o pritisku na ove clanice eu-a i hrvatsku da prime kod sebe vecinu migranata...dakle radi se o mucki brisela i berlina da dio migranata prebace u ove drzave..nece proci takav podao plan
http://www.index.hr/vijesti/clanak/eu-pojacava-pritisak-na-cesku-madjarsku-i-poljsku-zbog-migranata/984874.aspx
merkel bi da se pere na racun drugih..ovakvim potezima eu definitivno ne moze opstati u buducnosti..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/eu-pojacava-pritisak-na-cesku-madjarsku-i-poljsku-zbog-migranata/984874.aspx
merkel bi da se pere na racun drugih..ovakvim potezima eu definitivno ne moze opstati u buducnosti..
2015-09-08
Znate što mene raduje
Šta imam dvije litre pive u frižideru
2014-04-11
ljudi se trudeRayMabus wrote:Znate što mene raduje
Nadaju se pozitivnom ishodu
Da znaju što i ja
Opili bi se do besvijesti
2014-04-11
Kakvo gubljenje vremena kakav uzaludan trud
Sve će nestati u vihoru ww3
Sve će nestati u vihoru ww3
2014-04-11
Čuh da Srblje potiho i incognito propusta Khozojebe u RH ...lovocuvati i šumari cesto nalete na grupe tih K-Jeba..
Guest- Guest
Živimo u zlatnom dobu koje je lagano na zalasku
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Povratak Kralja Čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Sto tisuća protiv čardaka
» Neokrunjeni princ Čardaka!!!
» Povratak Kralja Čardaka
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Sto tisuća protiv čardaka
» Neokrunjeni princ Čardaka!!!
Page 2 of 3